![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 984 | 57.11% |
| Fiasco | | 224 | 13.00% |
| ceva la mijloc | | 515 | 29.89% |
| Voters: 1723. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #6928 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | Quote:
am instalat mai multe softuri de citit pdf si toate se blocheaza si se restarteaza iphonele. | ||
|
| | #6929 (permalink) | ||
|
am jailbreak, deci nu e vorba de aplicatii. telefonul nu cred ca a mers niciodata pe vodafone, eu il am totusi de putin timp. partea ciudata e ca SMS functioneaza, pot sa primesc apeluri, dar daca intru in Phone si incerc sa formez un numar crapa. o sa incerc sa fac un update maine sa vedem ce zice.
__________________ Smile. It makes everybody wonder what you`re up to. ![]() Dezvoltare magazine online, promovare, strategii marketing. | |||
|
| | #6934 (permalink) | ||
|
aplicatiile au la dispozitie 20 de mega pt a rula! restul este OS
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #6936 (permalink) | ||
|
Va salut cu respect...am o mare nelamurire, maine trebuie sa imi soseasca un iphone 3g sigilat cica, tipu cere un pret super tentant si ca fiecare om...ma tem sa nu iau teapa cu o replica De accea va intreb, cand vine maine baiatul cu coletul, si il desfac sa il verific, la ce trebuie sa ma uit sa stiu bine daca este original si nu facatura sau eu stiu ce alta replica mai mult sau mai putin reusita. Intreb acest lucru pt. ca habar nu am cu ce se mananca iphonurile si sistemele mac, si nu vreau sa iau teapa de atatia bani. Va multumesc pentru ajutor. | |||
|
| | #6937 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti/sighisoara |
question: cum fac sa pastrez aplicatiile de pe installous cand sincronizez cu itunes (sa adaug muzica spre ex). ca are prostul obicei sa le stearga
__________________ photo gallery | ||
|
| | #6938 (permalink) | ||
| Am si eu o problema cu un iPhone 2G.Initial a fost versiunea 1.1.3,i-am dat RESTORE din iTunes apoi am instalat ultimul firmware ( 2.2.1 ).As fi recunoscator daca m-ar ajuta cineva cu niste indicatii/tutoriale pentru a debloca telefonul,nu ma pricep foarte bine la deblocare.Multumesc
__________________ ID: b26blt | |||
|
| | #6940 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti/sighisoara | Quote:
__________________ photo gallery | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |