![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 981 | 57.17% |
| Fiasco | | 222 | 12.94% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.90% |
| Voters: 1716. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #6941 (permalink) | ||
| Quote:
, caci imi vine jucaria peste cate-va ore...si trebuie sa stiu ce sa fac.
| |||
|
| | #6942 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | Quote:
oricum un cunoscator isi da seama in cateva secunde daca e fake ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
ps:am si eu o mica problema cu jocul payday roulette si ferrai gt in payday se mai blocheaza cateodata iphonele si in ferrari imi apare ecran alb si atat cand intru in el rar reusesc dupa ce dau o gramada de intrari si iesiri Last edited by mafiaSIC; 26-02-2009 at 00:48.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #6943 (permalink) | ||
|
incerc sa instalez chestii( offline maps si altele ) de pe cydia si nu reusesc. Nu prea downloadeaza, imi da operation timed out desi internetul merge perfect. Installer face aproximativ la fel, nu da erori dar descarca extrem de incet, am un task de 50K si sta de 20min. In schimb installous si netul merg perfect, am cam 900K pe extern la download. Aveti idee de ce e asa? Posted via Mobile Device | |||
|
| | #6944 (permalink) | ||
|
BLT, ai thread introduction cu 3 miliarde de tutoriale. flavius89, sfatul dat de mafiaSIC e cel mai bun, uita-te pe Youtube, si pe pagina oficiala Apple. pmk, foarte dubioasa problema ta, sincer nu prea stiu ce sa zic.. Incearca sa-ti restartezi iPhone-ul sau routerul wireless si vezi ce se petrece.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #6946 (permalink) | ||
| Quote:
iClarified - iPhone - How to Unlock/Jailbreak Your 2.x.x 2G iPhone Using QuickPwn (Windows)
__________________ " zdreanto care esti tu zdreanta " | |||
|
| | #6950 (permalink) | ||
|
silviumihalcea, BLT are 2G, nu 3G. Din ce stiu eu, 2G-ul merge decodat indiferent de versiunea de soft pe care o are.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #6953 (permalink) | ||
| Quote:
cand dai shift + restore iti alegi ce versiune sa instalezi, daca ai dat pe 2.2.1 e acelasi lucru. Poate vrei sa zici ca ai dat shift + restore si ai instalat alta versiune ( 2.2 sau altceva ) daca ai putut sa il "deblochezi". Dar mai mult ca sigur incurci deblocarea ( unlock-ul ) cu jailbreak-ul.
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #6954 (permalink) | ||
|
@pmk: Doar o curiozitate că ziceai de mine.. Ai iPhone? Și cu problema ta, dacă ai doar sursele preinstalate, fă-le un refresh. Dacă ai prea multe, mai șterge din ele. Dă și un restart (Home + Sleep/Wake pentru 5 secunde). P.S.: E o problemă specifică după ce ai actualizat la 2.2. Dacă încerci pe 3G, ar trebui să meargă. | |||
|
| | #6955 (permalink) | ||
|
nu am iphone, ma bag in seama fiindca ma plictisesc nu am doar surse preinstalate si am incercat si cu restart, tot nu a mers, momentan il lasa in pace, m-am saturat de cata hackuiala este nevoie ca sa faci un device intr-adevar functional pe 3g nu pot sa incerc fiindca nu e facut unlock. ms oricum
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #6957 (permalink) | ||
|
am si eu o problema.dupa ce am instalat mai multe aplicatii pe iphone nu mai merge sa tastez vreun numar de telefon.mai precis, intru in phone (iconita jos stanga de pe bara de jos, unde formezi numarul de telefon si vezi appelurile primite, contactele, si mesageria) si cum apas oriunde pe ecran imi iese de aklo, deci nu pot sa fac nimic.astept un sfat daca se poate.daca nu ma insel, asta e iLog nu?sunt incepator deocamdata msedit : nu mai apare nici meniu ala cand suni, cu difuzoru si celelalte optiuni pe fundal :| | |||
|
| | #6960 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |