![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #7322 (permalink) | ||
| 1. merge mai bine decat cu "osul" de la apple 2. mult mai rapid... tehnologia de la microsoft fiind mai micro... 3. revin si cu alte detalii de 1 aprilie!
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #7328 (permalink) | ||
|
hai mai nu va suparati de 1 aprilie... am vrut sa vad daca ma crede vreunu pe aici...
__________________ Facilitez comenzi din SUA cu doar 14%. CONDITII: 1. pe fiecare magazin se calculeaza 14% Doar daca treci de 300$ pe magazin. 2. Exista comision minim atunci cand nu depasesti 300$ pe magazin in parte... si acela este de minim 40$ Formula este: [(TOTAL MAGAZIN 1+MAGAZIN n....)+TRANSP ROM]+14%=pretul tau final... sau [(TOTAL MAGAZIN 1)+TRANSPORT IN ROMANIA]+40$= pretul tau final... atunci cand nu depasesti 300$ de magazin. iPhone 3GS 16gb 900$ ; 32gb 1000$ ; Sau 14% in plus fata de eBay... | |||
|
| | #7330 (permalink) | ||
|
E mai rapid beta2-ul, dar vizibil, nimic (in afara de cele spuse de site-urile de profil, meniul "store" etc). Faza cu limbajul totusi e o exagerare, daca toti am spune ce gandim, am cam lua ban! Chill man, e 1 aprile!
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #7332 (permalink) | ||
|
romana este exagerata ca la alte telefoane? sau la subiect? (fara caractere iesite din plan, etc etc)
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #7334 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti/sighisoara | Gizmodo - iPhone 3.0 Beta Jailbroken, QuickPWN Up For Download - iPhone 3.0 Jailbreak eu unul n-am de gand sa il pun momentan... cred ca o sa astept finalul. dar daca se baga cineva, sa dea impresii!
__________________ photo gallery | ||
|
| | #7336 (permalink) | ||
| Quote:
. Cred ca n-am avut in viata mea un telefon in romana. Asa cum nici win/mac-ul nu le-as suporta in romana (nu mai gasesti chestii prin el nu de alta ).
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #7340 (permalink) | ||
|
pai ipodul mergea si pana acum (si tastatura dar de ea ti-am mai spus)
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |