![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 983 | 57.15% |
| Fiasco | | 223 | 12.97% |
| ceva la mijloc | | 514 | 29.88% |
| Voters: 1720. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #7401 (permalink) | ||
|
Stiu e si normal eu acum am copia asta si un Nokia n80 luat original! Oricum cu copia asta m-am convins ca merita iphoneu cumparat ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Sry de double posting dar nu mai merge edit Stie careva un codec pentru filme ?Am incercat cu codecul din i tunes dar cand bag filmu in el scire not oppened ( ce codec sa folosesc ?
__________________ Prostia este infinita ...noi suntem acel infinit! Last edited by Gaminggrade; 12-04-2009 at 11:36.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #7403 (permalink) | ||
|
Pana o sa iti iei un iPhone original, postezi degeaba pe threadul asta, pt ca pur si simplu nu au nici o treaba, ce ai tu cu lucrurile despre care vorbim in threadul asta. Telefonul tau e ca oricare alta chinezarie, dar cu alt aspect (aspect de iPhone), ti-o zic fara suparare. | |||
|
| | #7404 (permalink) | ||
|
Da am inteles vroiam doar sa vad daca merg Ce vrei sa fac cu el acuma sa il arunc ?Vroiam sa incerc cat mai multe...sa vad daca merg(da am inteles nue iphone original nare soft stiu) dar din pura curiozitate![]() Tu ce ai face ...ai zice : "e o copie o arunc la gunoi" nu ai incerca sa faci cat mai multe pe el ?
__________________ Prostia este infinita ...noi suntem acel infinit! | |||
|
| | #7406 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" |
care stie vreun program de stream video si audio adica sa fiu mai explicit vreau sa bag un link in el si el sa imi deschida video....eu am gasit doar audio adica fstream si merge perfect dar este facut doar pentru radio m-ar interesa ceva pentru video... de exemplu sa pun linkul asta in el :În gura presei si el sa il deschida sa faca bufering intelegeti?
| ||
|
| | #7408 (permalink) | ||
|
nimic nu este gratis in lumea asta.
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #7413 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #7416 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | pai atunci iti pun o simpla intrebare situl YouTube - Broadcast Yourself. de ce merge ? | ||
|
| | #7417 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ codetaku | |||
|
| | #7418 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #7419 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 |
Salut E un utilizator pe un site de licitatii care-si lauda marfa cu ceva de genul "14. Aplicatie ce permite copierea majoritatilor aplicatiilor de pe App Store gratis". Spuneti-mi si mie ce aplicatie e ca nu mai am chef sa stau sa sap (sunt cam leles si recunosc ) dar am pierdut o gramada de timp sa invat sa pun harti pe xGPS 1.2 .Multumesc anticipat | ||
|
| | #7420 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | Quote:
si nu folosesc imobilecinema sau alte prostii e softu curat...
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |