![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #7461 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | jumatea lui iunie. asta nu stiu dar o sa fie mai scump ca 3g o stire nouA: http://realitatea.mobi/ puteti vedea stiri video pe iphone. | ||
|
| | #7463 (permalink) | ||
|
Zici numai prostii în ultima vreme și nu știu de unde le scoți. Versiunea updated a iPhone va avea același preț sau mai mic. Dacă va fi și o versiune pro, atunci va fi un preț mai mare. Dar oricum nu se mărește prețul la cel obișnuit, doar se actualizează. Și nici nu cred că vor scoate iPhone Pro. Tradiția Apple e să lanseze iPhone-ul la WWDC, făcându-l disponibil ori imediat ori după puțin timp. Concluzia mea: @zazone: Așteaptă, oricum nu ai ce să pierzi (dacă te grăbești, ia-l, oricum Orange va oferi opțiune de upgrade). Presupunând Jobs s-a tâmpit și mărește prețul că așa vrea el, oricum pretul de la iPhone 3G va scădea. Dar nu se va întampla așa oricum. | |||
|
| | #7465 (permalink) | ||
|
Faci foarte bine, nu mai are nici un rost având în vedere că mai e puțin.. Apple nu actualizează produsele cu mai mult de 30% de obicei, dar o cameră mai bună, poate și una pentru videocall nu strică, ca un simplu exemplu.. Mie mi-ar plăcea să revină la primul design al iPhone-ului, doar să-l facă mai subțire. | |||
|
| | #7466 (permalink) | ||
|
am trecut si eu la 3G acum doua zile, e vers 2.2 , o sa ii fac si un restore asta seara dupa care tre sa-l deblochez cu ys , dupa restore isi pastreaza jailbreak-ul sau si ala tre sa-l fac primul lucru dupa restore ? deasemenea am instalat si winterboard si am descoperit o chestie ciudata, las telefonul pe masa blocat si deodata se aprinde ecranul iar dupa 3-4 secunde se stinge la loc, o tine asa intr-o veselie.. totul este random. am sters si contul de mail si winterboardul si tot se intampla , chiar nu stiu ce sa-i fac
__________________ no sig | |||
|
| | #7467 (permalink) | ||
|
Eh, una din minunile jailbreak. D-aia nu mai fac așa ceva ![]() Nu face restore, o să te alegi cu un telefon blocat. Ia-ți sau fă-ți o imagine custom și cu aceea dai restore. P.S.: Trebuie să îți adaptezi avatar-ul ![]() Am și ocazia, deși cu întârziere să vă spun Hristos a înviat și Paste fericit! | |||
|
| | #7471 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 |
nasty multumim pentru excelentul tutorial pentru Maps Am o alta problema (sper sa nu fiu iar nesimtit): Nu reusesc sa pun harti openstreet facute cu GMDL in xGPS Am urmat tutorialul ASTA dar ma aleg cu un frumos crash. Am inteles de pe forumul celor care au facut acest soft ca xGPS nu suporta structura hartilor facute cu GMDL ... AICI Cei care au raspuns la acel tutoarial se lauda ca au reusit ... eu nu inteleg cum din moment ce raspunsul oficial al producatorului softului este ca xGPS nu suporta structura hartilor facute cu GMDL. | ||
|
| | #7473 (permalink) | ||
|
@192646528332423 pai iPhone nu poate fi copiat. Cand o sa il ti in mana o sa-ti dai seama daca este copie sau nu!
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #7479 (permalink) | ||
|
am reusit sa fac restore folosint un fw custom 2.2 urmad de QuickPwn + yellowsn0w , totul ok, am gasit insa si un custom 2.2.1 care nu upgradeaza basebandu, va merge dupa unlock cu yellowsnow ? foloseste cineva o aplicatie pentru monitorizarea traficului de date ?
__________________ no sig Last edited by phat_sua; 21-04-2009 at 11:53.. | |||
|
| | #7480 (permalink) | ||
| Detalii downgrade pentru aia care nu stiu sa se informeze cand isi cumpara ceva avansat tehnologic. phat_sua, daca ai baseband 2.28, merge yellowsn0w.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |