![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #7483 (permalink) | ||
|
Salut! Am si eu o o problema cu un iphone 2g: Singleuser boot -- fsck not done Root device is mounted read-only ...... If you wish to boot the sistem: exit .....si ramane asa blocat...nu face nimic Are cineva idee cum as putea sa-l fac sa mearga?? -------------------- Editare ulterioară -------------------- Nu il vede itunes-ul. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Nu il vede itunes-ul. Last edited by nazdravanu82; 22-04-2009 at 14:48.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #7485 (permalink) | ||
|
Am incercat de mai multe ori si face acelasi lucru....Sa mai incerc??? -------------------- Editare ulterioară -------------------- ramane ecranul negru pe care scrie cu alb...mai multe lucruri... nu stiu cum sa atasez o poza sa vezi exact despre ce vorbesc -------------------- Editare ulterioară -------------------- Iti multumesc mult,dar nu merge sa stii .....cum sa fac sa-ti arat o poza cu ecranul?? Last edited by nazdravanu82; 22-04-2009 at 15:29.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #7486 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 | Quote:
| ||
|
| | #7487 (permalink) | ||
|
Tu faci mișto nu? Numai inteligenți se trezesc pe topicul ăsta. Păi cum Doamne iartă-mă să facă screenshot când nici nu se deschide, nici iTunes nu-l detectează?! Scuză-mă, dar tu cred că nici Print Screen nu știi cum se face. Home+Sleep/Wake nu de două ori Home. Dacă ești total paralel, de ce te dai deștept? | |||
|
| | #7488 (permalink) | ||
|
Nu fac misto,dar cred ca m-ai inteles gresit:am facut o poza la ecran cu alt telefon si te intrebam cum sa o atasez aici sa o vezi si tu...poti sa razi de mine,dar nu am reusit sa o atasez aici. Daca intreb un lucru la care nu ma pricep inseamana ca ma dau destept??(am o problema pe care nu o pot rezolva singur si din acest motiv caut pe cineva mai "destept"decat mine sa ma ajute) | |||
|
| | #7489 (permalink) | ||
|
Problema ar fi.. că eu vorbeam cu cel dinaintea ta, care-ți dădea indicații total aberante. Nu știu ce legătură ai tu cu el, dar mă rog.. Pune imaginea pe imageshack și pune apoi link-ul aici. Problema ta ar trebui să se rezolve cu ce ți-am zis eu dar probabil că ceva nu merge sau greșești tu ceva. Mai încearcă. | |||
|
| | #7490 (permalink) | ||
ok!-------------------- Editare ulterioară inca nu am reusit....o sa mai incerc si maine. Ideea e ca nu face nimic telefonul:doar sta cu ercranul negru si scrie cu alb pe el. Nu am nici o legatura cu el...nici nu am citit ce scria el. Last edited by nazdravanu82; 22-04-2009 at 16:34.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #7492 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 | Quote:
| ||
|
| | #7494 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ no sig | |||
|
| | #7495 (permalink) | ||
|
phat_sua, teoretic e ok firmwareu' ala, vezi daca are seederi multi si ce zic si ei in comentarii.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #7496 (permalink) | ||
|
imi cer scuze daca s a mai pus intrebarea aceasta , dar nu am gasit-o prin ce am rasfoit mai devreme pe site :P Eu folosesc un mastercard si incerc sa-l pun la setarea contului si nu mere cateodata , cand imi mere cartea de credit , am probleme cu numarul de telefon eu stiam ca trebuie pus prefixul +40721XXXXXXX dar am vazut ceva cu 011 + 40 + 1 pt cei din sua catre ro si am incercat si faza asta si nu a mers :P , abia azi mi am luat mobilul deci sunt cam noob in astea. Multumesc anticipat pentru raspuns
__________________ :P | |||
|
| | #7499 (permalink) | ||
|
phat_sua, teoretic da, practic, risca-te Trebuie sa ai bootloader 5.8, adica sa fie fabricat inainte de Septembrie 2008, din ce stiu eu. Oricum ma indoiesc sa vanda Orange iPhoneuri cu 2.2.1 deja instalat.Sub-Z3r0, poti sa-ti faci cont si fara CC, si la fel pentru toate setarile iPhoneului exista Google, sau Apple.com unde ai si manualul.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |