![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #7504 (permalink) | ||
|
Pana acum mi-a mers wi-fiu` .. dar acum cand conectez ipod-u .. il gaseste bag parola, apoi imi arata ca e conectat dar nu imi merge sa intru pe nimic la care trebuie internet .. ip-urile nu mai sunt aceleasi la ip address e ceva de genu 169.254.x.x la subnet mask 255.255.255.0 apoi la dns 192.168.1.1 ?! ce fac?
__________________ Tel: 0766270242 YD: lestat2evil | |||
|
| | #7506 (permalink) | ||
|
lestyan, restarteaza-ti routeru' si iPodu'. andreivasilief, de ce nu le dai un mail sa-i intrebi?
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #7508 (permalink) | ||
|
Fără reclamă la blog-ul tău nu puteai nu? @lestyan: E de la router, eu așa cred, nu îi dă un IP. Încearcă să-i dai un Forget this network și apoi să te conectezi iar, dacă nu, reset network settings. Dacă nici așa, restore sau upgrade după caz. @andreivasilief: E ușor să schimbi bateria dacă o cumperi după eBay. Încearcă la ei, dacă nu mă înșel, schimbă și baterii. | |||
|
| | #7511 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2009 |
@lestyan: 2.2.1 are probleme cu wireless-ul. daca ai incercat reset network settings, mai incearca sa pui tu de mana dns-ul la settings. poti lasa sa-si ia ip prin dhcp. unii spun ca e bine sa scoti sim-ul si sa-l reintroduci in telefon dupa ce te asiguri ca e bine pus in suport. nu stiu exact cat de mult rezolva aceasta problema. stiu ca au fost cazuri in care 2.2.1 a ars chip-ul de wireless. poate la fel de bine sa fie si de la router problema.
| ||
|
| | #7513 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2009 |
scuze. ma gandeam la iphone. aparent sim-ul nu ar trebui sa aiba nici o legatura cu wireless-ul, am si spus. numai ca aparea ca una dintre rezolvari la problemele cu wireless-ul pe 2.2.1. am spus ce am citit si eu la randum meu.
| ||
|
| | #7519 (permalink) | ||
|
dupa acel sync cand am intrat de pe telef in AppStore, eram logat cu contul de RO si mergea sa trag doar ca aveam nevoie de 2.2.1 , asa ca voi incerca acum custom firmware 2.2.1 care nu iti face upgrade la baseband, sa speram ca merge ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- totul a mers ok, am 2.2.1 + yellowsn0w
__________________ no sig Last edited by phat_sua; 25-04-2009 at 20:09.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #7520 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 |
Buna ziua.Am un Ipod Touch si as vrea sa ii fac upgrade la 2.2.1.Am ceva de pierdut?Adica, aplicatiile, muzica si videoclipurile nu raman asai?Am versiunea 2.2.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |