![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #7521 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
169.254 e zeroconfig, ti-l pune singur telefonul. Adica nu primesti informatia de dhcp. Vezi ce setari ai pe la network, poate ai pus ceva manual.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #7523 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 | Quote:
Ok,am inteles.Deci nu am nimic de pierdut daca fac update. Multumesc mult pentru raspuns. LE.O mica problema...Am uitat ca daca schimb versiunea dispare Jailbreak-ul.Si eu aveam in Categories ( parca asa se numea ) multe aplicatii + unele aplicatii care le-a pus Apple pe Ipod.( Safari,Weather,Calculator etc ) Cum fac sa le readuc inapoi? Last edited by Shy; 26-04-2009 at 15:47.. | ||
|
| | #7526 (permalink) | ||
Inca ceva.Am vrut sa fac update la 2.2.1 mai mult pentru jocul Assassins Creed.Si atunci cand ii dau Sync, il face acolo sus dar cand termina zice ca nu poate sa il verifice.Si nu stiu de ce imi da chestia aia. Multumesc mult pentru raspuns. | ||
|
| | #7527 (permalink) | ||
| ||
|
| | #7528 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2009 |
Hellpppp, am un ophone de 8G si l-am resetat din settings si na belea,se aprinde , se vede un ananas muscat si nu il mai vede nici calculatorul cand il conectez ca sa pot sa ii pun iar softul. ce pot sa fac?datimi si mie un sfat va raog. id de mess :valyandrey sau email . valyandrei@yahoo.com , valyandrei@hotmail.com pls hellppp meee -------------------- Editare ulterioară -------------------- Hellpppp, am un iphone de 8G si l-am resetat din settings si na belea,se aprinde , se vede un ananas muscat si nu il mai vede nici calculatorul cand il conectez ca sa pot sa ii pun iar softul. ce pot sa fac?datimi si mie un sfat va raog. id de mess :valyandrei sau email . valyandrei@yahoo.com , valyandrei@hotmail.com pls hellppp meee -------------------- Editare ulterioară -------------------- Hellpppp, am un iphone de 8G si l-am resetat din settings si na belea,se aprinde , se vede un ananas muscat si nu il mai vede nici calculatorul cand il conectez ca sa pot sa ii pun iar softul. ce pot sa fac?datimi si mie un sfat va raog. id de mess :valyandrei sau email . valyandrei@yahoo.com , valyandrei@hotmail.com pls hellppp meee Last edited by valyandrei; 26-04-2009 at 22:30.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #7529 (permalink) | ||
|
Nu mai fi așa disperat pentru a 100000 oară NU VĂ MAI BĂGAȚI NASUL UNDE NU ȘTIȚI! Spune-ne ce iPhone ai, dacă e codat, ce versiune aveai.. @lestyan: Ai report. Nu e pentru prima dată când spun că aici nu se discută despre nimic cracked. @Shy: Fă ce ți-am zis eu și apoi le pui tu la loc, că nu revin ele singure. Oricum trebuie să faci asta. | |||
|
| | #7531 (permalink) | ||
|
Cand aveti un joc care functioneaza pe o versiune mai mare decat aveti deschideti-l cu winrar, mergeti in payload, in folderul jocului si aveti acolo info.plist. Il deschideti cu notepad si la Minimum OS version daca e 2.2.1 si vreti pe 2.2 simplu modificati si dati save. @ 192646528332423 te duci in settings - Mail, Contacts, Calendar - Import SIM contacts si n-ar trebui sa mai ai treaba. | |||
|
| | #7532 (permalink) | ||
|
in fiecare zi invetzi lucruri noi, in alta ordine de idei acum ca am descoperit si eu iPhone-ul tre sa apara palm pre, mai e cineva tentat ? as vrea sa imi schimb si eu backcover-ul, in afara de ebay se gasesc si la noi pe undeva ? stiti un magazin sau un site unde au mai multe huse si case-uri, am una de silicon Mcally dar nu imi place
__________________ no sig | |||
|
| | #7533 (permalink) | ||
|
De Palm? Da, e ok dar mi se pare o banana ca și formă. L-am studiat atent și ca design e oribil. Design = 25% pentru mine. Plus ca nu mă atrage.. Mi-aș lua un 6220 sau un Storm ca 2nd phone dar în rest aștept noul iPhone. Și noul Sidekick e drăguț.. Primary tot iPhone rămâne.. O să vezi și tu că indiferent de Palm, tot o să ajungi (odata obișnuit) să îți fie dor de iPhone, așa cum e el .Posted via Mobile Device | |||
|
| | #7534 (permalink) | ||
|
Threadu' asta din discutii despre iPhone si chestii legate de el, a ajuns un fel de "help me, I fucked up 'cos I don't know how to read!". Trist.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #7535 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2009 | Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- el mergea in orice retzea , doar ca lam imprumutat unei amice si a instalat tot felul de chestii din cyntia si era cam plin si de aceea lam resetat si acum am ramas cu buza unflata Last edited by valyandrei; 27-04-2009 at 07:40.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #7536 (permalink) | ||
|
valyandrei, tu nu stii nici sa scrii, ai pretentii de iPhone? =))
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #7537 (permalink) | ||
|
am si eu o intrebare. daca iau din sua un iphone 3g el va fi codat pe o retea de la ei si trebuie decodat? sau se poate lua la liber si doar sa bag sim-ul si sa mearga? stie cineva cat costa? 200$ ala de 8g si 300 ala de 16 g?
__________________ AC MILAN per sempre | |||
|
| | #7538 (permalink) | ||
|
@Dante: 200$ la abonament. 599$ la liber. Codat. @valyandrei: Bun atunci, descarci această imagine, pui telefonul în recovery mode (ții apăsat pe Home și pe Sleep/Wake până apare logo-ul, apoi ții doar pe Home până îți spune iTunes că a detectat un iPhone în recovery mode. Sper că ți-ai dat seama că trebuie să ai cablul băgat și iTunes deschis) apoi apeși SHIFT + click pe restore (alt/option dacă ai mac), selectezi fișierul descărcat mai devreme și aștepți. Apoi nu-ți mai bagi nasul unde nu-ți fierbe oala. Înveți și să scrii dacă se poate. | |||
|
| | #7539 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 | PROBLEMA Am un iPHone 3G jailbreak cu firmware 2.2. Am copiat pe el niste poze dupa care le-am facut wallpapere.Am umblat nitzel si prin Winterboard ca sa puna wallpaperul si pe desktop . Acum iPhoneul meu buteaza si cand ajunge in momentul in care ar trebui sa-l deblochez frizeaza (se blocheaza) si ramane acolo.Daca trag de sageata aia sa-l deblochez ori se restarteaza ori intra in desktop dupa care iarasi frizeaza (se blocheaza) iar si dupa aia se restarteaza. Din cate am citit au mai fost probleme cu Winterboard ala dc i se da resize sau altele. Pot sa dau un restore din iTUNES cu un firmware 2.2 si dupa aia sa refac jailbreak-ul ? 10x @192646528332423 Eu am copiat dupa un jeg de telefon care insa mi-a permis exportul contactelor in format CVS (comma ....) dupa care le-am inportat in adressbok-ul windowsului si dupa aia in iPHONE.Sau poti sa cauti un program geniSIM ca sa le copiezi dupa SIM direct. Last edited by varros; 27-04-2009 at 15:47.. | ||
|
| | #7540 (permalink) | ||
|
Normal că nu. Dacă dai restore îți pune firmware original. Îți faci o nouă imagine cu Pwnage Tool (vezi că ai tutorial în thread introduction) și apoi dai restore. NU cu 2.2.1 dacă ai un 3G codat și-l folosești pe altă rețea decât cea autorizată. Poți face și cu 2.2.1 dar trebuie atenție să selectezi fără BB upgrade. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |