![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #7562 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ON: l-ai rezolvat ?
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #7565 (permalink) | ||
|
am rezolvat, totusi straniu cum de a reusit profesorul ![]() cum am rezolvat: am intrat in categories, am creat un folder la intamplare si am dat add, pana am dat de MobileMusicPlayer sau ceva de genu asta, i-am dat add in folder, home button etc etc si era intr-un folder. Apoi am intrat iar in categories am sters folderul - home button si voila Music & videos au aparut in dock.
__________________ Tel: 0766270242 YD: lestat2evil | |||
|
| | #7566 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2009 |
va salut! am si eu o intrebare:de curand mi-am luat un iphone 3G 8GB si am incercat sa ii dau un upgrate la versiunea 2.2.1..II dau upgrade si donwloadeaza si la un moment imi da eroare:the network conection timed out.make sure your network setting are corect etc etc etc",mai exact eroarea nr 3259.am dat restart si am incercat din nou si tot nu a mers.ce se intampla?telefonul este de la orange nu este cu jailbrake,e normal.care este problema?va multumesc anticipat pt ajutor! | ||
|
| | #7567 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 |
sall all am revenit si eu cu o problema tocmai mi s-a blocat iphonul la modul k i-am dat slide to unblok si a ramas ecranul negru si bara de deblocare pe ecran si atat....si nu se opreste...! are cineva vreo idee??am incercat sa scot cartele sa-l bag la incarcat ..la cablu de date...nimic...mci anticipat astept sugestii -------------------- Editare ulterioară -------------------- am incercat sa i dau restore iar acum numai imi recunoaste cartela si am ramas q el asa...nu pot sai bag jailbrakul k zice k nu e buna cartela....pls help help Last edited by luciano lova; 28-04-2009 at 22:03.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #7570 (permalink) | ||
|
ahahahah - si nu s-ar mai vinde in USA deloc aici nu cred ca e vorba de IQ, eu cred ca e problema unora care vor sa-si hackuiasca telefonu si se trezesc ca n-au know how ul necesar - dar traim in Romania - nu ne trebuie sa ne mire nimic.
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #7571 (permalink) | ||
|
Eu propun sa nu mai raspundem deloc intrebarilor stupide, sa-i lasam sa intrebe singuri, si sa postam doar stiri. Apple, bine ai venit printre noi.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #7572 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Salut, cred ca s-a mai pus intrebarea, dar foloseste careva dintre voi un app prin care se poate trece la urmatoarea melodie prin scuturarea iphone-ului? Daca da, cum se numeste (eventual daca exista mai multe variante). Multumesc.
| ||
|
| | #7574 (permalink) | ||
| Quote:
intai faci tutorialul asta pentru jailbreak si dupa asta pentru unlock daca nu reusesti vezi ca sunt pe okazii o gramada care ti-l rezolva cu 50 ron
__________________ no sig | |||
|
| | #7575 (permalink) | ||
|
Ti-l fac eu cu 40 RON + jocuri o gramada si aplicatii
__________________ Gigabyte 7N400 Pro 2 Rev. 2, AMD Barton 2600+@3200+, cooler Gigabyte Rocket 3D PCU22GV, Leadteck A7600GT TDH 256 GDDR3 , 2x512Mb Geil 400 Mhz – dual channel active, DVD RW LG GSA 4120b FWA115, HDD 1xSeagate Baracuda ATA V 7200rpm 8Mb 160Gb & 1x Seagate Baracuda ATA V 7200rpm 2Mb 160 Gb, Waporware CHEAIFANSIN 400 W ![]() Laptop: Acer Aspire 6920G - pentru cunoscatori | |||
|
| | #7579 (permalink) | ||
|
Exista intotdeauna "Report Post".
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |