![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #7582 (permalink) | ||
|
Ma baieti ...daca sta cineva in zona Vitan MAll Vitan sa se duka unpic la Orange sa vada Iphone,este identic precum "copia" mea ,se gliseaza in palma ...si scrie la fel pe spate Desgin California ...asambled in China .Am ramas neplacut uimit!
__________________ Prostia este infinita ...noi suntem acel infinit! | |||
|
| | #7583 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
In primul rand buna seara! Exista vreo posibilitate prin care iphone-ul sa citeasca fisiere tip .gif sau animate? Am fost la orange acum ceva timp si mi-au spus tipele de acolo (eu activasem wap ulimited aia de 4$)ca telefonul se conecteaza prin alt protocol si nu foloseste wap ci internet ca la calculator .De asemenea mi-au spus ca nu exista optiune de internet pentru cartele prepay ci doar pentru abonamente.Chiar nu exista asa ceva sau sunt prost informate?De asemenea vreau sa va intreb daca as activa wap ultimited ce ar trebui sa fac ca telefonul sa se conecteze prin edge(ca sa mearga optiunea) | ||
|
| | #7584 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 |
Salut. Apeleaza 133 sau *133# nu mai stiu care dintre ele, intra in servicii, servicii de date, gprs/edge, internet mobil ( aici ai mai multe facilitati, tu ai nevoie de una din primele 3 ) Acum am si eu o problema. Am un iphone 3g firmware 2.2.1 modem 02.30.03 si am achizitionat un simcard de la rebel. I-am facut jailbreak, am bagat cartela de cosmote, totul merge foarte bine, insa am o problema. Am cum sa fac cumva sa folosesc internetul ? Daca incerc sa ma conectez prin safari, primesc eroarea "cannot connect to celullar data network" si automat nu pot face setarile VPN Username Password. Daca stiti ce ii pot face sa folosesc internetul cu cartela cosmote, v-as ramane recunoscator. | ||
|
| | #7587 (permalink) | ||
|
cica astea sunt schimbarile la beta 4: Changes in iPhone OS 3.0 Beta 4: * App Store Settings icon is now present as it was blank before * Users can now login and logout of multiple iTunes accounts on their iPhone or iPod touch * It has been verified that the downloading of apps from different iTunes accounts on the device is now allowed! No more wiping a device - just logout and log back in! * Copy and Paste is now allowed in the Calculator app * The option to create an iTunes account on the device is shown, however attempts to do so have been met with “Cannot Connect to App Store” errors * In iTunes 8.2 pre-release with a device connected, the “Info” tab is completely different * iTunes 8.2 pre-release states that the syncing of Notes requires that Mac OS X 10.5.7 is required, although it has not been released yet * iTunes “About” screen references Blu-ray.
__________________ no sig | |||
|
| | #7589 (permalink) | ||
|
Iti aparea dar era gol. Acum ai posibilitatea de a te loga cu alt cont. Mie mi se pare super optiunea!
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #7590 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
Salut, Imi sincronizez iPhoneul pe mai multe calculatoare si de fiecare data pierd muzica/ringtoneurile pe care le sincronizasem pe PCul precedent. Am incercat mai multe optiuni din iTunes (Manually Sync, Sync only selected movies and songs) dar fara succes. Exista vreun mod prin care sa nu pierd melodiile, filmele si ringtoneurile de pe iPhone cand mi-l sincronizez pe diferite PCuri ? Am cautat pe forum problema, dar nu am gasit chestia asta. | ||
|
| | #7591 (permalink) | ||
|
@Neodoru: Habar n-am, îmi iau aplicațiile de pe computer, n-am deschis AppStore de când am avut și eu aceiași problemă cu cont-urile.. Deci la setări chiar nu mă interesează. Da, într-adevăr e mișto opțiunea, era și cazul, dar acum m-am obișnuit cu descărcarea directă din calculator.. P.S.: Ție în iTunes Music Store de pe telefon, îți dă posibilitatea de a schimba contul? Că eu nu văd deloc! @devlin3x: Click aici sau/și aici. Last edited by Apple; 30-04-2009 at 15:23.. | |||
|
| | #7592 (permalink) | ||
Stie cineva o metoda sigura de a face downgrade la 2.2 de la 2.2.1 ? Ca nu imi merg applicatiile pentru ca majoritatea cer 2.2 ( cred ca asta era raspunsul la intrebarea mea de mai sus ) .P.S.:Am gasit o metoda da nu stiu cat de safe e. Am Ipod Touch. Multumesc. | ||
|
| | #7593 (permalink) | ||
|
Cum să nu meargă?! Explică de ce fel de aplicații vorbești, AppStore, Cydia? Îți zic ce știu eu, nu știu dacă e corect dar sigur merge. Dezinstalează iTunes, descarcă de aici iTunes 7.5, caută apoi un soft 1.1.4, pune-l în DFU, fă-i restore cu cel de 1.1.4 (poate să-ți dea și o eroare la final, o poți ignora..), apoi descarcă ce fw vrei să-i pui, în cazul tău 2.2, DFU, restore. Atenție: Eu am scris acest procedeu lung pentru că pe mac de exemplu, cu DFU mode sunt probleme. Tu cred că ai windows, încearcă să-l pui fără să faci nimic în DFU (google it, nu RECOVERY, atenție!) și vezi dacă merge cu restore la 2.2 direct. Dacă nu, fă ce ți-am spus. Diferența între recovery și DFU este că în DFU telefonul nu furnizează informații, adică nu se aprinde deloc, iTunes nu ia detalii despre versiunea software care o are, deci teoretic poți să dai restore cu orice versiune. În Recovery însă, nu poți pentru că furnizează informațiile (când se aprinde telefonul -mărul-, iTunes primește informațiile de care are nevoie pentru a nu te lăsa să faci restore la ce versiune vrei tu, în DFU nu se aprinde nimic, deci ești liber). | |||
|
| | #7594 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 | Quote:
Iar la aplicatii, cand dau pe ele din Ipod imi intra si sta 2 secunde si iese.La altele care le pun in Itunes , dau sync si imi zice ca nu paote fi verificat. | ||
|
| | #7596 (permalink) | ||
Se pare ca nu mai este nicaieri Firmware 2.2 pentru Ipod Touch gen 1. .Doar 2.1 si 2.2.1 ...Fix intre.Si cand dau cu 2.2 ( am avut eu unul pe computer de mult timp ) da o eroare si nu pot da restore si nici nu mai intra in el.Sper ca nu am facut ceva rau..
| ||
|
| | #7599 (permalink) | ||
| Contul pt music store il schimbi tot din acel meniu. Adica daca esti logat cu un cont de US music store merge, daca esti logat cu un cont de ro, nu merge.
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |