![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 983 | 57.15% |
| Fiasco | | 223 | 12.97% |
| ceva la mijloc | | 514 | 29.88% |
| Voters: 1720. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #7622 (permalink) | ||
| Turbosimu' in sine e o chestie foarte instabila, dar si eu aveam probleme asemanatoare cu 2.2 si yellowsn0w. Am dat un restore si acum merge brici, asa ca-ti recomand si tie sa faci la fel.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #7627 (permalink) | ||
|
Salutare, daca are cineva un iphone 3g nou sau ca nou de vanzare PM me
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪ | |||
|
| | #7628 (permalink) | ||
|
A APARUT TERMINATOR SALVATION!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() E in genul lui Brother in Arms!
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #7629 (permalink) | ||
|
intentionez sa cumpar un iphone 2g cu lcd defect,touch screenul merge perfect.am sunat la un magazin online sa ma interesez de display separat,fara touch screen,am gasit dar mi s-a spus ca,ele fiind lipite, procedura de schimbare este fff dificila si ei n-au reusit sa l schimbe pt ca s-a crapat touchul.deci nu prea se poate cumpara separat.stie cineva vreun service sau magazin care face acest lucru?
__________________ Abit ip35,Q6600@3400 G0,Scythe Infinity,Asus 8800gts 320mb ,2gb ram Kingmax 800,2xhdd Samsung 250gb sata2,dvd rw Lg,Sound Blaster Creative Audigy Se 7.1,carcasa Antec Sonata 3,Razer DeathAdder Blue mouse,Lg L1972h-pf | |||
|
| | #7632 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 |
-------------------- salut am si eu niste intrebari pentru cei care au iphone de mai mult timp eu unu il am de 2 zile. cei care stiu sa-l deblocheze sau hack-uiasca pute-ti sa-mi spuneti cum se face . aaa inca ceva la un iphone nou ce trebuie sai faci ?? (pasi de hack'ing ma refer) Last edited by cryxty; 07-05-2009 at 22:03.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #7635 (permalink) | ||
|
@Apple cica numai merge MMS-ul in beta 5 si youtube iti baga filme high quality si pe 3G, inainte astea mergeau doar pe Wifi... sa te arda mai mult la trafic.. la mine e mare sugativa iphone-ul .. daca ia 50 mb pe sapt sunt fericit :P -------------------- Editare ulterioară -------------------- jailbreak-ul afecteaza performanta ?
__________________ no sig Last edited by phat_sua; 08-05-2009 at 01:05.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #7639 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | problema
Am instalat pe un iphone 2.1 acum incerc sa intru sa fac poze si apare "there is not enough room to take additional pictures.Please delete some existing photos. Desi abia am instalat softu imi zice ca n-am spatiu,am incercat si 2.2 am dat reset all settings,hard reset etc. si degeaba.....sugestii? am mutat si fonturile cu bosstool si nici un rezultat | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |