![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #7643 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
crede-ma ca a fost prima miscare pe care am facut-o am vazut ca sunt destul de rare problemele o sa incerc \var\mobile\Media\DCIM\100APPLE. Delete all the photos there. Pana acum s-au rezolvat doar in service .hard reset facut acum am dat erase all settings and content(dureaza o ora) apoi voi pune 2.2.1 daca nu merge sterg folderul 100apple prin ssh.Sper sa mearga ...wish me luck. Problema a aparut atunci cand amicul meu a upgrade-at telefonul cand abia aparuse 2.2.1,de atunci am incercat 2.0,2.1,2.2 si tot degeaba(am incercat doar cu quickpwn,credeti ca daca fac o imagine custom va schimba cu ceva datele problemei?sau ca nu am avut sim in telefon?) | ||
|
| | #7645 (permalink) | ||
|
Neodoru am obs si eu ca winterboard foloste ceva resurse .. asa ca l-am scos.. pentru viitor poate voi incerca winterboard lite care tocmai s-a lansat acum.. din pacate am devenit dependent de SBSettings si QuickGold asa ca nust ce sa fac .. pt ca as dori si eu sa elimin prog care stau in ram
__________________ no sig | |||
|
| | #7646 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 Location: Arad, Romania |
Dupa vreo 2-3 sapt de cand mi-am luat iphone-ul am reusit sa-l stric )Deci: pana ieri a mers superOK, n-am avut nicio treaba cu el.Are yellowsnow facut, si inarmat cu ceva timp liber si un tutorial de instalat .ipa - uri pe el am inceput treaba... Mi-am facut free account pe US AppStore, l-am crackuit, am instalat ceva aplicatii, etc. Toate bune si frumoase, in afara de o singura chestie: NU MAI AM SEMNAL...mai multe cartele incercate in alte telefoane si numai in al meu nu merge... Totusi nu inteleg ce am gresit... am facut tutorialul step-by-step si totul a fost OK. Deci cum trebe tratata jucaria? Iphone 3g - software vers 2.2 | ||
|
| | #7647 (permalink) | ||
| Quote:
! Sincer, si eu am crezut ca o sa-mi lipseasca cele 5 icoane in dock, background picture & shit, dar avand in vedere de cate chestii am scapat odata cu renuntarea la jailbreak ... chiar nu le regret. In loc sa stau sa ma uit la backgroundul de sub iconite, prefer sa ma joc Terminator ![]() (fara sa dau restart la iphone )
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #7648 (permalink) | ||
|
a aparut aplicatia OffMaps pentru navigatie! [in Appstore] foloseste exclusiv OpenStreetMap ca sursa, poate incarca hartile si on-the-go, sau puteti downloda in prealabil harta dorita. merge searchul dupa termeni ca nume de strazi, sau locatii gen: teatrul national... Deci are toata lumea, in OpenStreetMap nu Google Maps. Great! | |||
|
| | #7649 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | Quote:
| ||
|
| | #7652 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | Quote:
| ||
|
| | #7657 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2008 Location: Arad, Romania | Quote:
| ||
|
| | #7658 (permalink) | ||
|
Functioneaza si transfer normal de fisiere prin BT, trebuie sa instalezi din cydia iBluetooth. Intr-adevar, odata cu jailbreakul se poate instala si mobile substrate care e cauza principala a blocajelor, pentru ca nu este optimizat codul aplicatiilor pentru mobile substrate. Daca stii insa ce sa instalezi si ce nu, atunci nu sunt probleme nici cu jocuri nici cu nimic. Daca bagi in veselie in el ce-ti pica la mana (si aici ma refer la aplicatii din cydia) atunci e normal sa se miste mai greu/blocheze. @192646528332423 poti incerca sa-i mai dai un shift+restore si sa vezi daca fara nimic instalat are semnal ok. Daca e asa, atunci iei prin eliminare si vezi ce anume instalat de tine cauzeaza lipsa semnalului. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |