![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #7662 (permalink) | ||
|
stie cineva un service care schimba un lcd la iphone 2g.lcd si touch-ul sunt lipite,eu am nevoie sa schimb decat lcd-ul.
__________________ Abit ip35,Q6600@3400 G0,Scythe Infinity,Asus 8800gts 320mb ,2gb ram Kingmax 800,2xhdd Samsung 250gb sata2,dvd rw Lg,Sound Blaster Creative Audigy Se 7.1,carcasa Antec Sonata 3,Razer DeathAdder Blue mouse,Lg L1972h-pf | |||
|
| | #7663 (permalink) | ||
|
cccrys, poti incerca aici.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #7665 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
salut ! // am un iphone 2.2 deblocat cu yellowsnow.. si as vrea sa ma incumet la 2.2.1.. dar am vazut ca trebuie facut downdgrade de baseband ... ceva sugestii in privinta asta... e riscant ?.. mai exact cum se face acest downgrade de bb ? .. (motivul.:. joace noi ce nu merg pe 2.2) .. sugestii plz //
| ||
|
| | #7666 (permalink) | ||
|
Descarcă o imagine de 2.2.1, fă-o cu QuickPwn custom (jailbreak) având grijă să nu selectezi upgrade baseband sau ceva de genul, un simplu search rezolvă tot (sunt imagini gata făcute oricum dacă cauți găsești!). Îl pui în recovery, Alt/Option(mac) sau Shift(pc) + click pe restore selectând fișierul de mai devreme. Posted via Mobile Device | |||
|
| | #7667 (permalink) | ||
|
exeb cum ti-a spus si apple poti sa iti faci tu o imagine sau poti cauta una deja facuta, "iPhone1,2_2.2_5G77_Custom_Restore" , ea practic iti upgradeaza fw dar nu si basebandul pentru a nu treb sa mai faci tu downgrade si sa mearga astfel si yellowsn0w
__________________ no sig | |||
|
| | #7669 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 | Quote:
| ||
|
| | #7670 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Abit ip35,Q6600@3400 G0,Scythe Infinity,Asus 8800gts 320mb ,2gb ram Kingmax 800,2xhdd Samsung 250gb sata2,dvd rw Lg,Sound Blaster Creative Audigy Se 7.1,carcasa Antec Sonata 3,Razer DeathAdder Blue mouse,Lg L1972h-pf | |||
|
| | #7671 (permalink) | ||
|
Intrebare importanta ! Cand dau save si adaug contacte se salveaza si pe SIM sau tb sa fac alta manevra ? Dc nu cum le pot da import pe desktop sau ceva ? ... astept raspuns urgent ca vreau sa imi schimb telefonul si agenda e ft importanta pt mine
__________________ Contact: rdi86 sau 0726 170 281 Haine/accesorii/incaltaminte ! ! ! Comenzi online: Guess, Armani Exchange, Diesel, Energie, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Lacoste, GFF, Cavalli, D&G, Hugo Boss, Ugg, Baby Phat, Marc Jacobs, DKNY...etc | |||
|
| | #7673 (permalink) | ||
|
@RDI eu folosesc Google Sync si se sincronizeaza cu contul meu de google contactele din telefon, practic dupa fiecare modificare in lista mea de contacte in 5 secunde daca intru pe google contacts totul este sincronizat.. din google contacts pot sa fac export si import foarte usor -------------------- Editare ulterioară -------------------- itunes, il iei de la Apple.com
__________________ no sig Last edited by phat_sua; 12-05-2009 at 08:11.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #7674 (permalink) | ||
|
Oameni buni , nu vreau sa fac pe desteptul, dar iphone-ul are manual tiparit si in plus are si site cu multe tutoriale de la apple! (nu mai zic de google )
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #7680 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
as avea si eu niste intrebari: 1. Se poate face update la 3.0 si apoi sa ma intorc usor la 2.2 (va rog nu dati cu pietre vreau doar un da sau nu) 2. Daca la 1 este raspunsu da, unde gasesc un tutorial. 3. Exista vreo aplicatie prin care se pot inregistra convorbirile pe care le fac cu telefonu? 4. La fel o aplicatie prin care sa pot controla egalizatorul mai usor cand ascult muzica 5. O aplicatie prin care se trece la urmatoarea melodie prin scuturarea telefonului. Multumesc Posted via Mobile Device | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |