Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco
Succes 958 56.92%
Fiasco 219 13.01%
ceva la mijloc 506 30.07%
Voters: 1683. You may not vote on this poll

Thread Introduction
Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple.

Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone

Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified
Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock
Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS
Firmware downloads: Firmware downloads

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 16-05-2009, 23:00   #7701 (permalink)
cft
Registered User

cft's Avatar

Phone: IPhone 3GS 32Gb
Quote:
Originally Posted by PrNcEz0r View Post
am gasit tema pentru music player-albastru,rosu,mov.Pe mine insa m-ar interesa daca se poate ca fundalul sa fie animat......parca auzisem de o aplicatie;
Eu folosesc o tema AICI ceva de genul celei ca care o cauti tu (asa cred...). Se numeste Illuminated (descarcata din Cydia).
In functie de ora (cred ca 1 data la 2-3 ore) isi modifica imaginea (jumatea de glob care se distribuie pe marginea display-ului) si intensitatea luminii din fundal.

phat_sua: confirm celce spuse de mafiaSIC. nu ai semnal GSM in momentul navigarii pe internet.

cft is offline    Send Message via Google Talk to cft Reply With Quote
Old 17-05-2009, 00:27   #7702 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

si nu e nici o dif intre xsim sau turbosim ? e problema generala a tipului asta de delobcare ?

phat_sua is offline    Send Message via Google Talk to phat_sua Reply With Quote
Old 17-05-2009, 09:30   #7703 (permalink)
Registered User

Poison's Avatar

Phone: 0769 680 614
Sim cardurile sunt o prostie, iar mai devreme sau mai tarziu tot ti se va strica. Eu imi luasem rebel sim deoarece auzisem ca sunt cele mai bune si au un site "dotat". Desigur, primeam erori cu data network; nu asta a fost problema, dar dupa ce am iesit dintr-o arie fara semnal, nu si-a mai revenit
Posted via Mobile Device

Poison is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2009, 15:34   #7704 (permalink)
Hater

Mister X's Avatar

Phone: Fara numa'!
cft, el vrea mai degraba un fel de visualizer in iPod, ceea ce nu prea exista, daca nu ma insel eu. Foarte tare "Illuminated" oricum!

Mister X is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2009, 22:37   #7705 (permalink)
Registered User

Trei intrebari
1. Exista vreo aplicatie prin care se pot inregistra convorbirile pe care le fac cu telefonu?
2. La fel o aplicatie prin care sa pot controla egalizatorul mai usor cand ascult muzica
3. O aplicatie prin care se trece la urmatoarea melodie prin scuturarea telefonului.
e a treia oara cand intreb, va rog injurati-ma daca nu exista si intreb prostii dar vreau un feedback. (si am cautat pe google... da nu ma prea ajutat)

mihai_m1 is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2009, 23:07   #7706 (permalink)
Registered User

Phone: Iphone 3G 8GB OS 3.0
Quote:
Originally Posted by mihai_m1 View Post
Trei intrebari
1. Exista vreo aplicatie prin care se pot inregistra convorbirile pe care le fac cu telefonu?
2. La fel o aplicatie prin care sa pot controla egalizatorul mai usor cand ascult muzica
3. O aplicatie prin care se trece la urmatoarea melodie prin scuturarea telefonului.
e a treia oara cand intreb, va rog injurati-ma daca nu exista si intreb prostii dar vreau un feedback. (si am cautat pe google... da nu ma prea ajutat)
la toate 3 NU

mafiaSIC is offline    Reply With Quote
Old 17-05-2009, 23:42   #7707 (permalink)
Registered User

cccrys's Avatar

am citit tutorialul Conectare la internet pe iPhone prin cablul USB | iPhone Help Desk si ma confrunt cu problema asta:“Could not activate the cellular network: You are not subscribed to cellular service.” -> nu ai activata optiunea de internet mobile sau setarile apn nu sunt corecte.setarile sunt corecte,am sunat la vodefaone sa mi trimita setarile pt internet pe iphone si mi-a zis ca trebe sa aleg o extraoptiune de minim 2 euro pt a avea net si nam cum sa mi activez altfel
Abit ip35,Q6600@3400 G0,Scythe Infinity,Asus 8800gts 320mb ,2gb ram Kingmax 800,2xhdd Samsung 250gb sata2,dvd rw Lg,Sound Blaster Creative Audigy Se 7.1,carcasa Antec Sonata 3,Razer DeathAdder Blue mouse,Lg L1972h-pf

cccrys is offline    Reply With Quote
Old 18-05-2009, 01:48   #7708 (permalink)
Fun... anyone?

Catallin's Avatar

Phone: iPhone, bineinteles.
Se pot vedea acum pe iPhone avi si mp3 ca la nokii. Programul este in cydia si se numeste yxflash. Necesita minimum de cunostinte ssh. Deocamdata este cu plata si destul de instabil (daca incerci sa schimbi efectul vizual la mp3 se blocheaza), prin avi daca dai prea mult inainte-inapoi iar se blocheaza (face crash de fapt), dar este un inceput promitator

Facilitez achizitionarea de pe PSN.

Catallin is offline    Reply With Quote
Old 18-05-2009, 15:30   #7709 (permalink)
Registered User

Salut baieti ! Mi-am cumparat ieri un telefon Apple iPhone 3G cu versiunea 2.2.1 pe un modem firmware 02.30.03. Stim cu totii ca nu se poate debloca acest telefon decat cu un adaptor pentru cartela SIM. Azi mi-am cumparat un Super X-SIM si totul mergea super (am semnal full aproape peste tot, nu se blocheaza, nu pierde semnalul). Totul mergea super pana cand am inceput sa dau telefoane. Nu va exagerez dar cum am stat mai mult de doua minute cu telefonul la ureche mi-a amortit mana instantaneu, m-a luat o durere de cap cum nu am mai avut de mult. Si cand tineam mana pe telefon parca ma curentam asa usor in continuu. Apoi dupa ce am terminat apelul l-am bagat in buzunar si au inceput sa imi tremure muschii piciorului. Chiar in halul asta sa radieze bucatica aia de metal ? Am mai avut prieteni care au folosit asa ceva si nu au patit ce am patit eu. Cred ca o sa astept o deblocare prin soft M-a omorat X-Sim-ul asta ma duc sa ma culc Intrebarea mea este daca voi cei care folositi asa ceva ati intampinat astfel de senzatii ? Am cautat si pe google si nu am gasit nimic de asa ceva. Astept si raspunsurile voastre, thanks, va salut !

MStefan12 is offline    Reply With Quote
Old 18-05-2009, 15:57   #7710 (permalink)
Registered User

@MStefan12 eu am untilizat timp de 2 luni un x-sim no cut si nu am avut aceste probleme, dar din pacate pierdeam semnalul foarte des asa ca am decis sa astept pana cand apare varianta de unlock pentru 3G 2.2.1 bb 2.30 si bl 5.09.

podolvl is offline    Reply With Quote
Old 18-05-2009, 20:51   #7711 (permalink)
Registered User

Da...intre timp m-am trezit si voi vedea daca se mai intampla. Sper sa nu

Old 18-05-2009, 21:37   #7712 (permalink)
Hater

Mister X's Avatar

Phone: Fara numa'!
MStefan12, acum exista baseband downgrader pentru 2.30.03, daca ai Bootloader 5.08. Incearca, n-ai nimic de pierdut.
Il gasesti prin cydia, sau pe Google.

Mister X is offline    Reply With Quote
Old 18-05-2009, 21:57   #7713 (permalink)
Registered User

Recunosc ca nu am parcurs acel proces pentru a afla ce bootloader am dar din cate stiu este luat dupa septembrie 2008. Putine telefoane se mai gasesc cu 5.08...dar mi-ai dat o idee si voi verifica, chiar ca nu am nimic de pierdut Multumesc, te salut !

Old 18-05-2009, 22:13   #7714 (permalink)
pmk
Registered User

pmk's Avatar

sigur ai 5.09
join the club

pmk is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2009, 01:04   #7715 (permalink)
Registered User

Phone: Iphone 3G 8GB OS 3.0
al meu e activat pe 2 septembrie ...
ce noroc pe mine
apropo cei cu x-simuri de unde le-ai luat si cu cat si cum merg?

mafiaSIC is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2009, 13:32   #7716 (permalink)
Registered User

Da, si eu stiu ca am 5.09 dar vreau sa vad cu ochii mei Eu l-am luat cu 60 ron x-sim-ul. Este no-cut. Vezi ca iti dau PM ca nu cred ca am voie sa fac publicitate aici.

P.S. Auziti dar voi sunteti siguri ca astia de la Dev Team vor mai reusi sa decodeze 2.2.1 ? Ca ei spun in video ca se poate sa ne pierdem posibilitatea de deblocare pentru totdeauna. Si pe forumul lor am citit asta. Stiu ca o sa apara si varianta oficiala 3.0, credeti ca asteapta sa iasa aia si sa o decodeze pe aceea ? Intreb asta pentru ca nu vreau sa stau cu x-sim-ul asta mult timp.
Uitati ce spune Dev Team in forumul lor despre aceste adaptoare pentru cartela SIM (x-sim, turbosim, rebelsim):
  • "The use of SIM-Proxies (small circuit boards/chips that sit underneath the SIM card) to provide GSM/UMTS service on your locked iPhone 3G is a method that we have always advised against."
  • "Zf has found that they use trickery of the GSM and UMTS network that is considered highly illegal in most countries and they rely on sending bogus IMSIs and various other nasty hacks to obtain service on your iPhone. A couple of our members have worked out how this all “works” and we’ll try to publish our findings soon. DevTeam recommendation: Steer clear, don’t use!"
Nu stiu daca este doar o metoda de-a lor de a sta in fata, si de a ne arata ca inafara de metoda lor de deblocare alta ok nu mai exista...dar poate au dreptate Ce parere aveti ?

Last edited by MStefan12; 19-05-2009 at 13:49..

Old 19-05-2009, 14:03   #7717 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Phone: iPhone 3GS 16 GB, LG 343i
2.2.1 se poate debloca insa telefoanele cu baseband 2.30 nu vor putea fi deblocate decat prin update de baseband cand apare 3.0 oficial si vor scoate o noua metoda de deblocare prin soft.
Cat despre treaba cealalta, daca erau ilegale nu ar fi fost cineva tras la raspundere pana acum pentru folosirea lor ?

zaone is online now    Reply With Quote
Old 19-05-2009, 14:26   #7718 (permalink)
Registered User

Da stiu, cand am pomenit de deblocare 2.2.1 normal ca ma refeream la baseband 2.30...deabea astept 3.0 Apropo...s-a anuntat o data oficiala pentru 3.0 ?

Old 19-05-2009, 14:28   #7719 (permalink)
cft
Registered User

cft's Avatar

Phone: IPhone 3GS 32Gb
Va salut,
am o mica problema.
Vreau sa folosesc "GPS pe iPhone 3G" - fara conectare la internet ! prin xGPS
Am descarcat Global Maps Download Tool si in momentul in care il deschid (acel executabil recomandat) nu imi apare (in dreapta ferestrei cu harta) google trafic, ci numai Map, Satellite si Terrain si in consecinta nu-mi apar nici strazile din Bucuresti (doar din Romania nu se vad strazile din localitati, DN-urile se vad).
Va rog poate ma ajuta cineva cu o harta a Bucurestiului (pentru xGPS1 .2.7).
Va multumesc anticipat.
Si poate imi explicati si mie de ce acest fenomen cu google maps.

cft is offline    Send Message via Google Talk to cft Reply With Quote
Old 19-05-2009, 15:09   #7720 (permalink)
Registered User

ca tot veni vorba de xgps...
nu are cineva un tutorial cu navigatia turn-by-turn si care foloseste doar gps cu care se tot lauda baietii de pe okazii?

192646528332423 is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules