![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 979 | 57.12% |
| Fiasco | | 222 | 12.95% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.93% |
| Voters: 1714. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #7802 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 |
salut se poate conecta iphone-ul la tv ? si daca da cum prin ce cabluri! LE: am conectat am folosit un program dTunes dar scoate doar sunet fara imaginepe mine mar interesa mai mult imaginea stie cineva cum se face??sau daca se poate face Last edited by cryxty; 01-06-2009 at 00:04.. | ||
|
| | #7803 (permalink) | ||
|
cryxty, ai incercat GOOGLE IPHONE TV OUT? Iti da rezultate numai porcarii, cum ar fi asta, care e chiar primul rezultat. Ce cacat frate, sa folosesti 2 neuroni. Chiar inutil, cand poti intreba fraieri, este?
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #7804 (permalink) | ||
|
@cryxty: Program? Da' ai televizor cu USB sau wireless? Zi și mie, că-mi iau și eu. Când pui o întrebare se specifică: Am cablu, n-am cablu. Nu mai zic că se mai și caută că ți-a zis MisterX. Îți trebuie un cablu special făcut de Apple pentru iPhone, îl iei de la Orange dacă stai în România. Costă 38€. | |||
|
| | #7805 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 |
intrebare: oare o sa faca orangeu ceva oferte pt noul iphone pt cei care au achizitionat 3Gu ?
__________________ pentru Clujeni tel: 0744 66 10 51 id mess abrudan_marius_rares@yahoo.com simuri decodare IPhone 3G 2.2.1 firmware 02.30.03 alte accesorii IPhone http://forum.computergames.ro/44-gsm...l#post39724073 | ||
|
| | #7806 (permalink) | ||
|
Păi depinde de ei. Dacă mă întrebi pe mine, puțin probabil să facă ca și cei de la AT&T: iPhone 3G gratis dacă și-a luat iPhone 2G cu mai puțin de o lună de la lansare.. Dar oricum upgrade pentru toată lumea, aceia au avut gratis, restul au plătit. Așa da.. Orange.. nu cred.
| |||
|
| | #7808 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #7811 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2009 | Quote:
2. ii poti face si jailbreak
__________________ pentru Clujeni tel: 0744 66 10 51 id mess abrudan_marius_rares@yahoo.com simuri decodare IPhone 3G 2.2.1 firmware 02.30.03 alte accesorii IPhone http://forum.computergames.ro/44-gsm...l#post39724073 | ||
|
| | #7812 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 |
Mister X nu te-a facut nimeni fraier !!! si sa va dau explicatii mai multe am un cablu AV 3 mufe (rosu,galben,alb) si in cealalta parte mufa jack !!! E UN CABLU UNIVERSAL AV nokia N 95 l-am conectat fara probleme dar normal iPhonu p...... dupa ce ca dai o caruta de bani pe el nu stie sa faca nimik tre sa stai 15 zile din 30 conectat pe net sa cauti programe ca sa poti sa stergi o melodie din telefon direct fara sa-l conectezi la iTunes dar in fine ..... Si cum ziceam IMI scoate doar sunet cum il fac fara sa mai dau 38 de euroi pe un amarat de cablu ca sa scot si imagine ??? si daca ar fi sa ma tin de nemultumiri despre iPhone as avea nevoie de 1 noapte intreaga !!! Sa aveti o zi buna !! CIAO
| ||
|
| | #7815 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Starcraft is my religion...but Fallout rulzzz! Kill them all and let God sort 'em ou ! ABIT KN8 ULTRA, X2 3800@2400 skt 939, 4x512 Kingmax 433, 8800 GT Gigabyte, XFI Music + Creative 6700 6.1, Flatron F900P 19", DVDRW-Nec 3500A +, 450W Chieftec, Thermaltake XaserIII V2000A Case, Mouse Logitech G5 | |||
|
| | #7817 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2009 |
am descoperit aici o stire despre jocul Sims 3 pentru iPhone, va avea grafica 3D: XtremPC - Articole mai stiti alte jocuri 3D pentru iPhone? Just bought one | ||
|
| | #7820 (permalink) | ||
|
mie imi merge perfect sims 3 culmea fix ieri lam instalat dupa ce iam facut jailbrake
__________________ YM: marius_red Tel: 0752.508.386 | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |