Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco
Succes 985 57.10%
Fiasco 224 12.99%
ceva la mijloc 516 29.91%
Voters: 1725. You may not vote on this poll

Thread Introduction
Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple.

Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone

Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified
Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock
Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS
Firmware downloads: Firmware downloads

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 10-06-2009, 13:00   #7901 (permalink)
yr1

yr1's Avatar

am si eu o problema si tare v-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta.

Am un Iphone 3G si i-am facut ieri update de firmware si l-am decodat, sa-l pot folosi si pe vodafone. Inainte de toate, l-am sincronizat cu itunes ca sa-mi pastrez agenda si dupa toata tevatura, am descoperit ca nu am toate contactele. imi lipsesc cateva numere, nu pot sa-mi dau seama exact cate, insa, cu siguranta imi lipsesc cele adaugate recent (ultima luna). pot sa le mai gasesc undeva, prin itunes, pe calculator sau prin telefon?

yr1 is offline    Reply With Quote
Old 10-06-2009, 13:17   #7902 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by yr1 View Post

Am un Iphone 3G si i-am facut ieri update de firmware si l-am decodat, sa-l pot folosi si pe vodafone. Inainte de toate, l-am sincronizat cu itunes ca sa-mi pastrez agenda si dupa toata tevatura, am descoperit ca nu am toate contactele. imi lipsesc cateva numere, nu pot sa-mi dau seama exact cate, insa, cu siguranta imi lipsesc cele adaugate recent (ultima luna). pot sa le mai gasesc undeva, prin itunes, pe calculator sau prin telefon?
Salut ! Mi se pare foarte ciudat ce ti s-a intamplat, daca spui ca inainte sa te apuci sa ii schimbi firmware-ul ai facut backup, nu prea inteleg cum de nu ti-a pus toate contactele. Este clar ca ti-a facut restore din backup pentru ca totusi ti-a pus ceva inapoi pe el Verifica sa nu cumva sa se fii schimbat prioritatea numelui, stii ca poti alege sa fie numele de familie primul sau numele mic. Poate din cauza asta sa vezi niste schimbari pe acolo si sa ai impresia ca s-au dus de tot. Atata timp cat telefonul salveaza noi contacte in memoria lui, si nu pe cartela sim, pe sim nu le vei mai gasi, mai ales ca spui ca sunt adaugate recent. Parerea mea este ca nu mai poti sa le recuperezi, desi ti-am spus, e cam ciudat, verifica totusi sort order si display order...Bafta ! Si vezi ca daca dai jos de tot lista de contacte vei vedea cate ai in total in momentul actual, daca mai tii minte numarul de contacte care le-ai avut inainte, poate faci o comparatie si vezi daca lipsesc sau nu. Salut !

Merg adaptoarele pentru cartela sim si la 3.0, am vazut eu pe youtube, va las link mai incolo daca vreti !

MStefan12 is offline    Reply With Quote
Old 10-06-2009, 14:01   #7903 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Phone: iPhone 3GS 16 GB, LG 343i
Quote:
Originally Posted by MStefan12 View Post
Salut ! Mi se pare foarte ciudat ce ti s-a intamplat, daca spui ca inainte sa te apuci sa ii schimbi firmware-ul ai facut backup, nu prea inteleg cum de nu ti-a pus toate contactele. Este clar ca ti-a facut restore din backup pentru ca totusi ti-a pus ceva inapoi pe el Verifica sa nu cumva sa se fii schimbat prioritatea numelui, stii ca poti alege sa fie numele de familie primul sau numele mic. Poate din cauza asta sa vezi niste schimbari pe acolo si sa ai impresia ca s-au dus de tot. Atata timp cat telefonul salveaza noi contacte in memoria lui, si nu pe cartela sim, pe sim nu le vei mai gasi, mai ales ca spui ca sunt adaugate recent. Parerea mea este ca nu mai poti sa le recuperezi, desi ti-am spus, e cam ciudat, verifica totusi sort order si display order...Bafta ! Si vezi ca daca dai jos de tot lista de contacte vei vedea cate ai in total in momentul actual, daca mai tii minte numarul de contacte care le-ai avut inainte, poate faci o comparatie si vezi daca lipsesc sau nu. Salut !

Merg adaptoarele pentru cartela sim si la 3.0, am vazut eu pe youtube, va las link mai incolo daca vreti !
Si la ce varianta de baseband te duce noul fw?

zaone is offline    Reply With Quote
Old 10-06-2009, 14:16   #7904 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by zaone View Post
Si la ce varianta de baseband te duce noul fw?
Modem Firmware 4.2.1 pentru 3.0 Beta 2, e mai vechi filmuletul, pana acum a iesit si beta 5, dar tot aia trebuie sa fie nu ?

Old 10-06-2009, 15:30   #7905 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Quote:
Modem Firmware 4.2.1 pentru 3.0 Beta 2, e mai vechi filmuletul, pana acum a iesit si beta 5, dar tot aia trebuie sa fie nu ?
YouTube - Latest iPhone OS 3.0 Beta 2 Unlocked Tutorial HowTo Review
Paremi-se ca pe masura ce au aparut beta-urile au mai facut update la baseband ajungand pe la 04.26 cred.
Ala in filmulet de exemplu are 04.22.

Old 10-06-2009, 15:56   #7906 (permalink)
Registered User

Quote:
Paremi-se ca pe masura ce au aparut beta-urile au mai facut update la baseband ajungand pe la 04.26 cred.
Ala in filmulet de exemplu are 04.22.
Da, oricum sa vedem ce fac baietii de la Dev Team Adaptoarele astea pentru sim nu functioneaza deloc bine Cred ca saptamanal trebuie sa bag alta catrela, sa sun pe cineva, apoi sa o bag pe a mea si trebuie sa fac asa pana merge...urat tare, mi-a distrus toti nervii. Ca nici nu iti dai seama cand nu mai merge, ca tie iti apare acolo ca ai semnal, ca esti pe retea, si defapt cand incerci sa suni nu merge, apare calling...si sta asa Ca sa nu mai spun ca nu poti primi nici apeluri...X-SIM Ce poti sa te astepti de la o chinezarie ?

Old 10-06-2009, 16:04   #7907 (permalink)
Registered User

Phone: Nokia E52
pt cine e interesat de 3gs: AnandTech: The iPhone 3GS Hardware Exposed & Analyzed

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 10-06-2009, 16:31   #7908 (permalink)

Apple's Avatar

Phone: 3Gs, 3G
Quote:
Originally Posted by yr1 View Post

Aveai un backup mai vechi. Nu mai se poate face nimic.

Apple is offline    Reply With Quote
Old 10-06-2009, 17:17   #7909 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Apple View Post
Aveai un backup mai vechi. Nu mai se poate face nimic.
Pai el a zis ca a facut backup inainte sa faca upgrade...

Old 10-06-2009, 17:20   #7910 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Quote:
Da, oricum sa vedem ce fac baietii de la Dev Team Adaptoarele astea pentru sim nu functioneaza deloc bine Cred ca saptamanal trebuie sa bag alta catrela, sa sun pe cineva, apoi sa o bag pe a mea si trebuie sa fac asa pana merge...urat tare, mi-a distrus toti nervii. Ca nici nu iti dai seama cand nu mai merge, ca tie iti apare acolo ca ai semnal, ca esti pe retea, si defapt cand incerci sa suni nu merge, apare calling...si sta asa Ca sa nu mai spun ca nu poti primi nici apeluri...X-SIM Ce poti sa te astepti de la o chinezarie ?
Eu am un universal sim si dupa o perioada cand zilnic dadea sim failed sau no sim inserted sau cine stie ce mesaj am facut 2 chestii, nu stiu care a fost de folos insa de atunci daca imi da odata pe saptamana mesaj cu "no service" si ala dupa ce activez de 2 ori modul avion dispare. Am facut un update la carrier bundles si acum imi apare logo-ul orange si am scos universal sim-ul si l`am introdus mai atent in slot si face figuri mult mult mai rar.

Old 10-06-2009, 17:31   #7911 (permalink)

Apple's Avatar

Phone: 3Gs, 3G
Quote:
Pai el a zis ca a facut backup inainte sa faca upgrade...
Dacă făcea nu se întâmpla așa
Voi aveți speranțe cu 3.0 când nici 2.2.1 nu a fost deblocat software?

Apple is offline    Reply With Quote
Old 10-06-2009, 18:03   #7912 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Dev Team sustine ca nu a scos un unlock pt 2.2.1 tocmai pentru a scoate unul pentru 3, vor scoate, defapt deja il au, doar ca asteapta sa lanseze noul OS oficial.

Old 10-06-2009, 18:16   #7913 (permalink)
Registered User

Quote:
Eu am un universal sim si dupa o perioada cand zilnic dadea sim failed sau no sim inserted sau cine stie ce mesaj am facut 2 chestii, nu stiu care a fost de folos insa de atunci daca imi da odata pe saptamana mesaj cu "no service" si ala dupa ce activez de 2 ori modul avion dispare. Am facut un update la carrier bundles si acum imi apare logo-ul orange si am scos universal sim-ul si l`am introdus mai atent in slot si face figuri mult mult mai rar.
Da Fiecare cu ce are, ti-am zis la mine e mai ciudat, nu mi-a dat niciodata no service sau sim failed, la mine dupa ce arata el, cica totul e perfect, numai ca te trezesti cateodata ca sta pe calling...asa ca prostul Sau vad ca nu ma mai suna nimeni

Quote:
Originally Posted by Apple View Post
Dacă făcea nu se întâmpla așa
Voi aveți speranțe cu 3.0 când nici 2.2.1 nu a fost deblocat software?
Da pentru ca Dev Team a spus ca nu se mai incurca si cu 2.2.1 pentru ca la scurt timp apare si 3.0 si iti dai si tu seama ca mai toata lumea va trece pe 3.0, deci automat se va upgrada si baseband-ul. Nu avea rost sa mai incerce si cu 2.2.1, gandeste-te ca trebuiau sa lucreze si la software-ul de deblocat...si sa zicem ca reuseau, noi veneam apoi si upgradam la 3.0 si trebuiau sa o ia de la capat. Prea multa bataie de cap, sa speram ca vor reusi cu 3.0.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Dev Team sustine ca nu a scos un unlock pt 2.2.1 tocmai pentru a scoate unul pentru 3, vor scoate, defapt deja il au, doar ca asteapta sa lanseze noul OS oficial.
Speculezi sau stii sigur ? Intreb pentru ca si eu m-am gandit la varianta asta...

Last edited by MStefan12; 10-06-2009 at 18:16.. Reason: Automerged Doublepost

Old 10-06-2009, 18:53   #7914 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Am dedus asta din ce au spus ei pe blogul lor, daca au scos jailbreak pentru 2.2.1 si pentru 3.0 in mod sigur au si o metoda de unlock, problema e data la care ne vor da metoda de a ne debloca telefoanele. Pe blogul lor au fost asaltati cu cereri de soft unlock pentru baseband 2.30 si au spus clar ca "daca exista un asemenea soft" nu il vor da tuturor decat dupa ce apare os 3.

Old 10-06-2009, 20:07   #7915 (permalink)
Registered User

Phantom's Avatar

Asta e versiunea de frw de mai jos. Mentionez ca buildul este cel de dupa wwdc 3.0 Gold master luat de pe net aseara si instalat.
Telefonul este neblocat in retea (luat prepay din Italia) totul functioneaza foarte smooth si face ce zice.
Nu gasesc insa push notifications de unde se activeaza/dezactiveaza si nici camera in messages nu apare chiar daca am facut setarile de MMS.
Click image for larger version

Name:	photo.jpg
Views:	46
Size:	43.8 KB
ID:	487422

Phantom is offline    Reply With Quote
Old 10-06-2009, 20:46   #7916 (permalink)
ktk
Registered User

ktk's Avatar

pai asa a fost si la 1.1.4. nu a aparut unlock pana nu a fost lansat oficial 2.0
probabil asa este si la 2.2.1, nu o sa apara unlock decat dupa lansarea oficiala de 3.0

specificatii:

link

iPhone 3G S 16 GB
3.0 megapixelcamera met autofocus
256 RAM
Videocamera
600 MHZ-processor
Kompas-functionaliteit
HSDPA 7.2 MBit/s
16 GB opslagcapaciteit
Wi-Fi
Multi-touch-breedbeelddisplay
Bluetooth

Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă!

ktk is offline    Reply With Quote
Old 10-06-2009, 21:15   #7917 (permalink)
Registered User

iphone 3g - orange

merge sa-mi fac singur acasa decodarea la un iphone 3g 8g de la orange?!

la iphone 2g mi-am facut-o singur. pot si la asta 3g ?!

multumesc anticipat ptr raspunsuri

mr.weed is offline    Reply With Quote
Old 10-06-2009, 21:30   #7918 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by mr.weed View Post
merge sa-mi fac singur acasa decodarea la un iphone 3g 8g de la orange?!

la iphone 2g mi-am facut-o singur. pot si la asta 3g ?!

multumesc anticipat ptr raspunsuri
Nu prea ai postat unde trebuie, vezi ca era un thread dedicat numai discutiilor despre iPhone. Da in principiu poti, depinde de ce versiune ai si de ce baseband ai pe mobil. Daca cumva ai instalata versiunea de soft 2.2.1 pe un modem firmware 02.30.03 nu ai cum sa il decodezi. Nici acasa...nicaieri ! Bafta !

Old 10-06-2009, 23:52   #7919 (permalink)
Hater

Mister X's Avatar

Phone: Fara numa'!
Inca 7 zile si vom vedea. Pana atunci, rugati-va si trimiteti donatii si ofrande catre dev-team.

Mister X is online now    Reply With Quote
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules