![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 981 | 57.17% |
| Fiasco | | 222 | 12.94% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.90% |
| Voters: 1716. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #7921 (permalink) | ||
|
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #7922 (permalink) | ||
|
Salut. Am un iPhone 2g 8gb si am si eu o problema. Ieri am intrat la Settings - General - Restrictions, am bagat o parola, am dezactivat cateva chestii p-acolo si cand am iesit din settings am vazut ca disparusera de pe prima pagina o gramada de chestii inclusiv settingsul. Cum il pot face la loc? Multumesc..
| |||
|
| | #7924 (permalink) | ||
| Quote: M-a apucat dupa un an, dupa ce am schimbat peste 30 de iphone-uri 1st gen, nebunia sa-mi iau altul Ce parere ai, se justifica diferenta de bani intre unul normal si unul 3g? Am gasit unul din prima generatie, cu folie pe ecran )))) , ca nou, cu 7 milioane...Sa il iau? Si inca ceva... care ar fi pretul unuia de 16 Gb white, ai idee, stii pe cineva care vinde? Te salut, Andrei
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪ | |||
|
| | #7925 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | Quote:
| ||
|
| | #7927 (permalink) | ||
| Quote:
Pai... nu se poate debloca din soft? Din cate stiam eu s-au spart de ceva timp iphone-ul... Mai e valabil, m-ar interesa pe mine...
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪ | |||
|
| | #7928 (permalink) | ||
|
Este valabil doar pentru telefoanele cu bootloader 5.8, mai exact cele fabricate inainte de Septembrie(sau Decembrie dupa unii) 2008, asta pentru 3G, modelul 2G poate fi decodat indiferent de bootloader.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #7929 (permalink) | ||
|
3Gs este mai puternic de doua ori decat un PSP ... Iar pentru cine nu stie ce e ste PowerVR SGX OpenGL ES 2.0 , eu zic sa dea un search pe google ... In curand vor aparea jocuri speciale pentru 3Gs /// asta inseamna ca vom avea un Split in AppStore ... Jocuri mult mai avansate ... Motoarele grafice Quake 3 si HalfLife ... Poate chiar ceva mai avansat. iClarified - Apple News - iPhone 3G S Graphics Will Shock You | |||
|
| | #7930 (permalink) | ||
|
Totusi se spune ca informatiile nu sunt 100% sigure, insa daca intr-adevar este capabil de asa ceva, e un motiv bun pentru care merita cumpararea lui.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #7931 (permalink) | ||
| Quote:
Jailbreak se poate face oricum, da? -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Un tip a bagat suportul de cartela invers in slot si a ramas intepenit cumva acolo... s-a dus la Orange si i-au dat alt iphone nou...
__________________ Tarantule,Scorpioni,Scolopendre si alte animale exotice la cele mai mici preturi din Europa! http://forum.computergames.ro/45-div...e-exotice.html ♪♫♪♫♪Last edited by aveul; 12-06-2009 at 00:29.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #7932 (permalink) | ||
|
Cred ca o sa ma apuc sa ma dau bine pe langa angajatii de la Orange, poate se-ntampla vreo minune.. Mersi pentru hint, daca mai are altcineva idei, sunt binevenite!
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #7933 (permalink) | ||
|
Nu uitati de intrebarile de mai sus + ) + am citit ca ar exista ceva soft in care poti rula .avi -urile, asa? Il are cineva? E ok, merge perfect?Chestia asta este superba daca exista!
|
| | #7934 (permalink) | ||
|
am o problema cu itunes-ul,am incercat ultima si penultmia versiune,cand ies din program,ramane in procese,imi tine ocupat procesorul la 25%,tre sa i dau end task ca sa il inchid,daca nu l inchid si vreau sa sting pc-ul,imi apare acea fereastra cu program not respongind-end now,cu referire la itunes.sistemul este cel din semnatura,win xp sp3
__________________ Abit ip35,Q6600@3400 G0,Scythe Infinity,Asus 8800gts 320mb ,2gb ram Kingmax 800,2xhdd Samsung 250gb sata2,dvd rw Lg,Sound Blaster Creative Audigy Se 7.1,carcasa Antec Sonata 3,Razer DeathAdder Blue mouse,Lg L1972h-pf | |||
|
| | #7935 (permalink) | ||
| Poti face jailbreak oricarui iPhone 3G. Bootloader-ul il poti afla instaland din Cydia 3GFuzzyband Downgrader, el o sa iti spuna ce bootloader are telefonul si daca e cazul sa faca downgrade. Aplicatia despre care vorbesti tu se cheama yxflash si gasesti un link catre el daca cauti prin paginile anterioare sau ia-l de pe xsellize.com
|
| | #7939 (permalink) | ||
| Quote:
@Apple: poti sa-mi dai si mie PM-ul lui zaone, te rog!
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #7940 (permalink) | ||
|
Ma asteptam la o grafica ceva mai buna...
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |