![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 984 | 57.11% |
| Fiasco | | 224 | 13.00% |
| ceva la mijloc | | 515 | 29.89% |
| Voters: 1723. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #7943 (permalink) | ||
| Dude, asta este pt 3g, ... !!! Pt 3gs n-au scos nimic ... inca
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #7945 (permalink) | ||
|
Dar scriu aici că nu e secret. În Italia îl puteți avea (acum sper să nu mă puneți să vin cu 10 iPhone-uri după mine și nu am de gând să fac nici bișniță și nici să aduc la oricine), deblocat din fabrică, garanție 2 ani.Prețurile încă nu sunt oficiale dar bineînțeles că mulți nu pot ține un secret (mă refer la angajați) adică: 399€ iPhone 3G 8GB ; 499€ iPhone 3G-S 16GB ; 569€ iPhone 3G-S 32GB. Toate la liber bineînțeles. Pentru cine interesează, abonamentul costă 9€ pe lună dar nu are nimic inclus decât că suni în orice rețea cu 6 cenți pe minut ceea ce este excelent, oferta Vodafone. Oferta tim include pentru 15€ 1GB trafic, acces nelimitat la hot-spot-urile lor WiFi (și sunt multe căci sunt și alea de la Italia Telecom, la o viteză excelentă). Abonamentele sunt pe 24 de luni, îți iau automat din card 9€ pe lună, poți să nu folosești abonamentul. Ieși mai ieftin dacă pui 9€ x 24 luni = 216€ + 199€ (cât costa la abonament) în total ieși la 415 euro, cu 85 mai ieftin decât dacă-l iei la liber. Spuneți-mi dacă mai doriți alte informații. | |||
|
| | #7946 (permalink) | ||
|
O problema ar fi garantia, si a doua, ca nu prea poti face abonament la vodafone Italia, am vazut ca deja au prezent pe site 3GS-ul insa nu prea stiu italiana si nu m-am descurcat cu site-ul lor dar nu am vazut detalii despre preturi.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #7948 (permalink) | ||
|
E oficial ca e trecut pe site-ul lor Iphone 3G S-Vodafone
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #7951 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucureşti Phone: iPhone 3G white | Quote:
Quote:
![]() ------------------------------- Later edit: ups, citeam posturile de pe pagina anterioara, si cand am ajuns acolo unde se pomenea despre "pretioasa informatie" m-am apucat direct sa postez, fara sa vad ce a mai urmat. My bad.
Last edited by weeezer; 12-06-2009 at 23:25.. | ||
|
| | #7954 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 | Quote:
| ||
|
| | #7955 (permalink) | ||
|
- @ aveul eu zic sa nu iti mai iei 3G white. mai asteapta 2-3 sapt si poate o sa ne luam 3GS white - uita-ti si specificatiile iPhon-ului 3G link - cum ar fi sa emulezi jocuri de PSP pe iPhone 3Gs... (God of War: Chain of Olympus aka iGOW)
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #7956 (permalink) | ||
|
Luna viitoare ajung in italia si cred ca ma fac si eu cu un abonament de 9€ si Iphone si pastrez 5800 cu cartela de romanica, daca 3GS este numai 199€ .
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #7958 (permalink) | ||
|
Este maica-mea si o sa fiu si eu in curand , dar pana atunci o sa il fac pe numele ei.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #7959 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucureşti Phone: iPhone 3G white |
Vreau si io un iPhone d-asta de 400 euroi, mi-l ia si mie careva de-acolo? ![]() Altfel, are cineva habar daca functioneaza vreun x-sim/turbosim cu versiunea 3.0 de firmware? Ca sunt aproape de a lua un 3g updatat la 3.0 la un pret convenabil... | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |