![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 985 | 57.10% |
| Fiasco | | 224 | 12.99% |
| ceva la mijloc | | 516 | 29.91% |
| Voters: 1725. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #781 (permalink) | ||
|
winscp my friend. Bagi intai SSH deamon(il gasesti in instaler), legi pcul de iphone in retea(wireless), notezi ipu la iphone, bagi in winscp ipu iphone portu 22 default si la user root si la parola cauti pe net default root apsword for iphone versiunea ta care o ai daca ai 1.1.1 para alpine este.
__________________ vand cioara vopsita.rog seriozitate | |||
|
| | #782 (permalink) | ||
| Quote:
Tu ai iphone de ceva timp si nu stii cu ce program sa browsezi telefonul? Printre cele mai usor de folosit: ibrickr (dooh), iphonebrowser si pentru cei avansati: WinSCP dupa ce a-ti instalat un server SSH pe telefon. | |||
|
| | #784 (permalink) | ||
|
@ speedy :il am de 2 zile @ epsilon :thanks pt info o sa incerc asa , dar unde gasesc SSH deamon in instal unde ? , si winscp e un prog. pt calc sau iphone ? explicam te rog ca nu stiu si ar fi de mare ajutor . multumesc Last edited by vali gsm; 21-11-2007 at 17:51.. | |||
|
| | #786 (permalink) | ||
|
winscp bagi pe pc WINull e primu hint ) si ssh deamon cauta si tu prin toate folderele alea ca asa l-am gasit si eu dureaza maxim 30scunde.Chupa85 zice ca nu se paote conecta la nici nu mai stiu ceLOL . Da am wireless acasa si am incercat toate metodele. Upload fisierele 3 de mana cu winscp, install de fixere de youtube editare nu stiu ce fisier si pus data info. Tot dar nu merge, dal dracu ca oricum am auzit ca merge greu
__________________ vand cioara vopsita.rog seriozitate | |||
|
| | #788 (permalink) | ||
| Quote:
) si ora. Nu glumesc.
__________________ Spare a pony. Ride an iPhone! Last edited by Chupa85; 21-11-2007 at 20:48.. | |||
|
| | #790 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
salut sunt picat din cer si am picat cu un iphone in mana versiune 1.0.2 l am cumpart decodat si imi merge dor vodafone daca bag cartela de orange se blochiaza chiar si cartela g3 care este cea mai simpla metoda sa il fac sa meraga si orange nu numai vodafone multumes frumos | ||
|
| | #791 (permalink) | ||
|
am reusit pana la urma ,folosind si unele hint-uri din urmatorul link . http://www.hacktheiphone.com/73/ipho...h_windows.html | |||
|
| | #793 (permalink) | ||
|
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #794 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | http://www.gsmarena.com/tmobile_sell...e-news-366.php "...unlocked handsets costing an arm and a leg" | ||
|
| | #798 (permalink) | ||
|
chiar cat te-a costat sa-l folosesti cu placere..poate si niste poze cu el
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |