![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 985 | 57.10% |
| Fiasco | | 224 | 12.99% |
| ceva la mijloc | | 516 | 29.91% |
| Voters: 1725. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #8701 (permalink) | ||
|
Adaug la lista cu probleme si cea cu apelurile ratate, am patit`o de 2 ori azi, era telefonul pe masa, m`a sunat cineva, el n`a schitat nici un gest. Intr`adevar, dacai bani sa dai pe aplicatii atunci, poti sa stai cu un telefon fara jailbreak, insa daca vrei sa-i exploatezi toate resursele, ii faci JB. OS 3 este plin de buguri si JB-ul scos pentru el e facut in graba si de asta apar atatea probleme. Cand aveam 2.2.1 nu imi facea nici pe departe atat de multe probleme telefonul. Insa mai presus de toate cel mai bine e sa il cumperi factory unlocked sau de la Orange pentru cei care folosesc, 100 euro decodarea mi se pare extrem de scump ca sa fiu sincer, asta adaugat la deja pretul nesimtit practicat pentru telefoanele luate la Prepay sau Thank You.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #8702 (permalink) | ||
| OS3 nu este plin de buguri, poate oi fi io mai chior, dar pana acum nu am remarcat nimic suparator!
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #8703 (permalink) | ||
|
Sa sti ca problema cu apelurile pierdute am avut-o si eu zilele astea. Cred ca mai degraba de la 3.0 se datoreaza. Nu am mai patit asa de pe vremea cand aveam 2G cu jailbrake si unlock neoficial. PS: Apropo, nici mie nu-mi merg simultan tethering si MMS. Daca aplic setarile tethering cu ajutorul configuratorului de pe help.benm.at/help.php functioneaza foarte bine tethering. Daca modificarile la setarile MMS cu mms.vodafone.ro, mms si vodafone inlocuind cele existente de la profil, functioneaza MMS-ul dar imi dispare optiunea de tethering. Cam dubios.
__________________ Pupa in vant | |||
|
| | #8704 (permalink) | ||
| Quote:
@Neodoru, probabil pentru ca nu ai facut JB esti ferit insa foarte multa lume se plange de el, cel putin la partea cu WiFi am citit despre posesori de 3GS care aveau aceeasi problema ca si mine, acolo nu e vorba de JB ci de buguri ale sistemului de operare. Apropo, am constatat ca SbSettings (cel putin la mine) manca din baterie in mod regulat. Lasam telefonul peste noapte si dimineata lipsea vreo 5-6% din baterie, de cand l`am dezinstalat nu mai am problema asta.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #8705 (permalink) | ||
|
Oameni buni .... sapt viitoare se lanseaza 3gs-ul la oringi (pe finalul saptamanii)!
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #8707 (permalink) | ||
|
Ce citesc pe aici în ultima vreme e de domeniul SF. 1. Nu vă mai plângeți că nu vă merg iPhone-urile bine când voi le faceți jailbreak. Din momentul ăla Apple nu mai e vinovat că n-aveți voi ce face. 2. Cu bateria.. Mă pufnește râsul. iPhone-ul se încarcă să zicem până la 100% în 2h (e un exemplu!). După aia NU mai încarcă. Dacă tu umblii pe el, se descarcă, să zicem ajunge la 98% și normal că încarcă. 3. Bietul OS 3.0 nu e el plin de bug-uri, mirificul vostru jailbreak care, normal că nu e încă full compatibil cu 3.0 și ia uite câți gândaci sunt! | |||
|
| | #8708 (permalink) | ||
| Cat mai mari, sa sa fie aproape de cei de la MarketOnline macar )Sincer sa fiu iPhone-ul fara aplicatii ar fi plictisitor si ar duce lipsa de multe. Desi JB-ul cauzeaza un oarecare discomfort pe de o parte parca merita.
|
| | #8710 (permalink) | ||
| Quote:
Ca la windows, instalezi de toate se misca greu. Aici ma refer la programe care ruleaza in fundal. Eu am incercat sa evit winterboardul (pusesem tot felul de wallpapere care se schimbau si normal ca se misca greu), iLog, SBSettings si altele care ruleaza in fundal. Daca stii ce faci n-are de ce sa nu mearga foarte bine telefonul, il am inca de la lansarea 2G si la inceput ii faceam jailbreak de 2-3 ori pe zi pana mi-am dat seama ce si cum. Acum al naiba vad ca merge ca uns. Mai astept sa porteze toate programele pe 3.0 si trec si eu pe el, zic totusi ca v-ati grabit (cei cu jailbreak bineinteles). | |||
|
| | #8711 (permalink) | ||
| Eu nu pot decat sa fac presupuneri. Dupa cum am mai zis, in urma unui calcul (vechea regula de 3 simpla), pretul va fi in jur de 32mil (pt cel de 32GB): 569….609 719…..x
|
| | #8712 (permalink) | ||
| Quote:
Daca preturile in "lumea a3`a" ar fi decente n`ar fi nevoie de asa ceva, dar ne adaptam situatiei. Daca o sa fie 3200 lei ala de 32 GB pot sa faca bors cu el.
|
| | #8713 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucureşti Phone: iPhone 3G white |
Azi am vazut in Carrefour, pretul lui 3G de 16GB (black cred, nu se specifica nimic de culoare) este de ~30 de milioane. La liber. Si-atunci ce ne mai miram ca un 3G-s e 40..? Cat despre baterie si alte probleme potential aduse de JB si unlock: am patit si eu o singura data sa-mi arate sus in colt simbol cum ca a terminat de incarcat, in timp ce bateria mare de pe ecran era undeva pe la jumate. Am scos cablul si l-am bagat la loc si gata. Iar pe mine ma tine bateria cam asa, din ce vad: 50 de minute de usage, incarcat acum o zi si doua ore, s-a dus o singura liniuta (d-aia groasa de un pixel cred) din baterie. Ce-i drept nu l-am stresat cu wifi si jocuri, usage-ul ala fiind dobandit doar prin vorbit la telefon + fâţa fâţa prin "multele" aplicatii pe care le am instalate. Asa ca, la o folosire de bun simt, bateria tine. As fi pus screenshot, dar desteptul de mine am facut screenshotul DUPA ce am bagat cablul pentru a descarca poza pe PC, si a aparut aia ca telefonul a fost pluged-in de la ultima incarcare, asa ca poza n-ar avea credibilitate... Si doua stiri care vor bucura multa lume: 1. Dev Team revine cu vesti bune despre deblocarea lui Iphone 3Gs 2. In curand vom avea, via App Store, iGo pentru Iphone. Beat this! Last edited by weeezer; 26-06-2009 at 15:54.. | ||
|
| | #8714 (permalink) | ||
|
Sa-mi bag .... NOOOOOOOO! Ziceti repede IM+ sau BeeJive? Care credeti ca-i mai bun?!
|
| | #8716 (permalink) | ||
|
Si mie imi facea multe figuri Jailbreakul prin redsn0w 0.7.2, pana cand am facut restore cu imaginea de la Neodoru, si d-atunci a mers totul perfect. Singura faza ciudata pe care o mai face e ca nu-mi recunoaste uneori routerul principal, dar mai am unul setat ca Bridge, si ma conectez prin ala. ![]() Bateria mea e super ok si cu un handsfree bluetooth pair-uit cu el, la 2.2 imi manca juma' de baterie in o singura zi, fara vorbit, iar acum vad ca a mancat maxim 10% cu butonat, frecat, etc.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #8718 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #8720 (permalink) | ||
|
Si Tom Tom
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |