![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 984 | 57.11% |
| Fiasco | | 224 | 13.00% |
| ceva la mijloc | | 515 | 29.89% |
| Voters: 1723. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #8721 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucureşti Phone: iPhone 3G white |
TomTom in Romanica am inteles ca ar fi cam praf. Vorbesc din auzite, dar auzitele ziceau ca n-ar exista o harta a Romaniei, ci doar una a Europei Centrale sau de Est, in care sunt incluse cateva sosele mari din Romania, si doar Bucurestiul si Timisoara cat de cat mai detaliate. Acuma, na... cat o fi sau cat n-o fi folclor in toata treaba asta, nu stiu. Dar oricum stiu ca la noi Mio si iGo ruleaza, in principiu. Mai nou vad ca si Navigonul face impresie super. | ||
|
| | #8723 (permalink) | ||
|
ok cred ca este necesar sa avem un sticky la inceput in care sa explicam exact problemele aparute in urma Jailbreak-ului. Nu este ok ca cei care citesc sa creada ca este ceva rau care strica din functionalitatea telefonului. Comparati viteza OS-ului iPhone versus un Windows Mobile sau Symbian si vezi observa foarte mari diferente care provin din mai multe motive, insa cel mai important este: hardware diferit, OS-ulrile WM si S60 ruleaza pe mai multe feluri de hardware fata de OS-ul apple care ruleaza pe un tip anume de hardware, este mult mai usor sa testezi pentru 1 lucru decat pentru 50. Astfel secretul celor de la Apple este "platforma inchisa" pe care o opereaza, de ce credeti ca se misca mult mai bine OS 3.0 fata de OS 2.2.1 pe acelasi telefon, din cauza optimizarilor. In cazul Jailbreak utilizatorul poate rula orice aplicatie de iphone chiar daca aceasta nu a fost construita dupa specificatile oferite de apple. Deasemenea iPhone-ul e rapid si nu se blocheaza tocmai pentru ca nu suporta multitasking, din aceasta cauza a si durat asa mult sa apara acest sistem de Push Notifications, a trebuit testat la sange pentru a avea un impact minim asupra experientei utilizatorului. Jailbreak-ul ofera insa posibilitatea de a rula aceste aplicatii in background lucru care are un efect direct si imediat vizibil, este ca si cum iti iei o masina si ii scoti toate protectiile si o accelerezi pana ii sare motorul in aer. Concluzie: dupa ce puneti 3.0, faceti Jaibreak, rulati Cydia pentru a instala Ultrasn0w si AppSync(daca vreti) dupa care uitati de existenta cydia (daca nu va pricepti si nu va dati seama ce aplicatii ruleaza in background si care nu ruleaza) si folositi telefonul doar cu aplicatiile care au fost testate si aprobate de apple, astfel impactul negativ este inexistent, personal eu asa am facut si nu am intalnit nici una din probleme enuntate mai sus referitoare la Jailbreak...vorbesc din experienta si daca nu credeti faceti urmatorul test, instalati SBSettings si Winterboard iar dupa o saptamana de folosire incercati pasii descrisi de mine mai sus, veti observa o diferenta enorma. Acest telefon nu este construit pentru a rula aplicatii in backgroud
__________________ no sig | |||
|
| | #8724 (permalink) | ||
|
Si cand ma gandesc ca acum cateva luni ma certam cu unul pe alt forum care era 100% convins ca iPhonul lui 2G are un avantaj imens fata de Symbian , ca al lui stie multitasking pe cand symbian nu .Pacat ca asta este un minus destul de mare la iPhone, tocmai deaia vreau sa pastrez nokia si pe langa el sa mai adaug in iPhone , macar asa o sa fiu multumit 100% chiar daca car 2 telefoane dupa mine, din 2 fac unu bun .
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #8725 (permalink) | ||
|
subscriu la ce a scris phat_sua trebuie sa aveti grija cu ce puneti pe tel , eu sunt la al doila tel "primul find iphone-ul original 1gen" si am vazut pe pielea mea , orcum sar la alt subiect foart bun navigon excelent softul merge ca un gps adevarat orcum pretul pe appstore e pe masura , am gasit si aparate gps navigon pe amazon , astept sa vad si i.go cine stie poate e la fel de bun .
__________________ CPU-Z | |||
|
| | #8726 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2008 | Quote:
Sau pe scurt : Pentru ca nu vrea Jobs sa il injure userul dobitoc ca din cauza aplicatiilor rulate simultan bateria se termina repede, ceva de genul. | ||
|
| | #8729 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 |
Tot nicio idee despre cum as putea sa readuc la " viata " pe "desktop" acele aplicatii pierdute in Categories ? .Nu reusesc nici cum...Nici cu restore ,nici cu reinstalarea Categories nici cu nimic..Va rog mult chiar nu mai stiu ce sa fac.
| ||
|
| | #8730 (permalink) | ||
|
Poison, si mafiaSIC, prietenul Google m-a dus intai aici, iar apoi aici. Intr-adevar, nu exista. Pentru aia care nu cauta. O alta modalitate de a inregistra ce spune cealalta persoana la telefon, e cu un cablu cu 2 jack-uri de 3.5 "tata" la fiecare capat, unul bagat in iesirea de casti a telefonului, iar celalalt in intrarea "line in" de la PC. Cum iPhone-ul va vedea ca nu ai microfon, tu poti vorbi in microfonul telefonului, iar "output"-ul il poti inregistra cu orice program ce suporta asta. Tre' sa ai cunostinte de fizica cuantica pentru a-ti da seama, intr-adevar.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #8732 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 | Quote:
Voi incerca sa imi fac treaba cu ea si apoi sa o sterg Poate asa nu mai apar probleme...salutare !Posted via Mobile Device | ||
|
| | #8733 (permalink) | ||
|
Deci implica jailbreak-ul ! Nu s-a referit nimeni strict la procesul de jailbreak, ci la ceea ce implica acesta (de la background apps pana la winterboard)!
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #8735 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | Quote:
| ||
|
| | #8736 (permalink) | ||
|
Are cineva curaj sa cumpere de la cei care au aparut pe net? Preturile sunt atractive as zice eu, cel putin fatza de infometatii de pana acum! Mi se pare suspect... ce posibilitati de frauda ar fi, sa-ti dea in cap cand te intalnesti?
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #8737 (permalink) | ||
|
mafiaSIC, poate "nu mai", da' e greu cu romana asta. Evident ca n-am testat aplicatiile alea, dar sunt 95% sigur ca SpoofApp merge. Ideea era ca se poate gasi, atata timp cat cauti. Dar si asta e greu.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #8738 (permalink) | ||
| Daca mi`l pune in mana sa "ma invart" prin el, sa ma conving ca e ok treaba da. Decat sa dau 4200 lei pe el la MarketOnline... Da si niste link-uri cu ce ai gasit tu, daca e altceva decat ce e pe okazii.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #8739 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | Quote:
-in legatura cu romana nu toti sunt Eminescu ca tine, imi cer scuze ca ca iti respir aerul, ce sa fac sunt si eu un muritor de rand ,nu ca tine care te consideri Guru | ||
|
| | #8740 (permalink) | ||
| Quote:
![]() mafiaSIC el doar incerca sa ne ajute, nu ii mai sari si tu la gat | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |