![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 980 | 57.14% |
| Fiasco | | 222 | 12.94% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.91% |
| Voters: 1715. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #8861 (permalink) | ||
|
am inca o intrebare de noob ...... iphone-ul de pe este codat ? imi e destul de greu sa inteleg ce e cu firmware-ul 3.0 sau nush care si ce e ala turbosim(program de decodare ??) sau jailbrake(program cu ajutorul caruia pot instala orice aplicatie?) ...sper sa ma lamuriti
__________________ Vand PC PENTIUM 4 -'''' ieftin si foarte bun '''' VAND Monitor |Intel E5200 2.5@3.0 ghz|Sapphire Radeon HD4850 1024 ddr3 Vapor-x|450W|2 GB DDR3 1800 Mushkin|DFI P45-T3RSB Plus| Last edited by eugigigigi; 01-07-2009 at 00:53.. | |||
|
| | #8862 (permalink) | ||
|
S-ar putea sa fie codat, nu stiu sigur, pentru ca nu specifica undeva clar. Firmware-ul e softul telefonului, iar 3.0 este ultima versiune si cea mai avansata. Turbosim (si altele, ex rebelsim, geveysim, etc.) este un adaptor sim care se pune peste simul tau si face telefonul ca sa functioneze pe reteaua ta, chiar daca este codat. Este o metoda foarte nesigura de decodare, si in general, nerecomandata. JailbrEAK, nu jailbrake (ca doar nu e frana), este modificarea firmwareului de baza, care iti permite sa instalezi aplicatii pe care Apple nu te-ar lasa sa le instalezi normal, printre care si ultrasn0w, care este decodare software pentru toate variantele de firmware, pana la ora actuala. Toate astea s-au mai discutat in ultimele 444 de pagini, si bineinteles, exista si Google. Data viitoare iti dau report daca mai pui intrebari stupide si la care poti afla raspunsul si singur in mai putin de 1 minut. ![]() News: iPhone OS 3.1 beta now available for developer community
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #8863 (permalink) | ||
| Quote:
Baietii din dev team nu glumeau cand au zis ca o sa apara in curand. In alta ordine de idei, Orange nu misca pe front.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #8866 (permalink) | ||
|
Si niste optiuni in plus pentru 3GS : iPhone 3.1: Non-Destructive Video Editing, Bluetooth Voice Control, Vibrating Icon Moves, and More! | The iPhone Blog
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #8868 (permalink) | ||
| You were right: Updated modem firmware to 5.08.01
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #8870 (permalink) | ||
|
Frate, cat se coimanesc astia de la orange cu ifonu' asta!
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #8875 (permalink) | ||
|
38 pt 16 gb, asta este trist!
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #8877 (permalink) | ||
|
am si eu o intrebare la voi pt ca threadu asta are destule pagini si mi`ar lua cam 2 zile sa`l studiez: 1.se poate instala gps pe iphone 2g? 2.daca telefonu` are net activat de la orange si este legat la un calculator e posibil sa se poata naviga si dupa calculator fara ca acesta sa fie legat la net? 3.se poate filma cu iphone 2g? 4.merita banii un iphone 2g? am nevoie de raspuns la aceste intrebari in cel mai scurt timp.va multumesc si scuzati`mi "noob-ismul".ms
__________________ Pe Marte E Viatza`n Gheatza In Caz Ca Aici Te Saturi!!! | |||
|
| | #8878 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 Location: Oradea |
1.nu se poate instala gps pe 2g 2.este posibil dar trebuie un profil special creat din cate stiu eu si este necesar ca telefonul sa aibe softul 3.0 3.se poate printr-un program special(cycorder parca asa se cheama,mai sunt si alternative) 4.depinde numai de tine(are in minus fata de 3g:reteaua 3g si gps-ul din cate stiu eu) | ||
|
| | #8879 (permalink) | ||
|
1.sunt dezavantaje la versiunea 3.0? pt iphone 2g 2.tine bateria mai putin? 3.cum fac un backup la ce am in telefon?(contacte,muzica,poze,aplicatii) 4.se poate reveni la versiunea 2? 5.cum sterg contactele favorite?
__________________ Abit ip35,Q6600@3400 G0,Scythe Infinity,Asus 8800gts 320mb ,2gb ram Kingmax 800,2xhdd Samsung 250gb sata2,dvd rw Lg,Sound Blaster Creative Audigy Se 7.1,carcasa Antec Sonata 3,Razer DeathAdder Blue mouse,Lg L1972h-pf | |||
|
| | #8880 (permalink) | ||
| Quote:
1 - Unii au mari probleme cu bateria si cydia 2 - 1 3 - Intrii in iTunes, dai click dreapta pe iPhone si backup ( nu stiu sigur daca iti salveaza tot, dar ar trebui sa cauti in cydia aptbackup pentru a salva si aplicatiile din cydia ) 4 - Este posibil sa mearga, insa trebuie sa schimbi itunes cu v8.1. Eu nu am putut sa revin la 2.2.1 5 - Phone - Favorites - Edit Edit: Pentru cei care se feresc de Winterboard, dar vor sa isi customizeze telefonul, se poate face prin SSH/iPhoneBrowser. Eu am schimbat aproape toate iconurile + Battery si nu folosesc winterboard.
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |