![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #8901 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #8904 (permalink) | ||
|
Verzele de la oringi folosesc o fotografie a 3gs-ului pt a promova 3g-ul!
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #8905 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 Location: Oradea |
hmm..dc la noi iphone 3gs costa 950 euro(16gb)+ pe situri si in italia il poti lua la 620 euro(16 gb) oamenii astia sunt tampiti ce naiba :-< nu trebuia sa fie ceva criza si sa scada preturile+pentru dumnezeu salariul minim e de cat...150 euro
| ||
|
| | #8906 (permalink) | ||
|
Raspunsul este simplu : pentru ca traiesti in Romania. iPhone 3GS Jailbroken and unlocked : http://blog.iphone-dev.org/post/1345...ltrasn0w-style
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. Last edited by zaone; 03-07-2009 at 10:20.. | |||
|
| | #8907 (permalink) | ||
| Quote:
Link?
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #8908 (permalink) | ||
| Orange Romania - diferenta este "compass"-ul
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #8909 (permalink) | ||
|
Salutari, Am si eu o intrebare. Am luat un iphone 3G care avea versiune 2.2, l-am dus la versiunea 3.0 prin ambele variante, update direct din itunes si shift+restore cu ipsw luat de pe net. Acum incerc sa il jailbreak-uiesc cu redsnow. Urmez toti pasii din tutorialele gasite pe net, imi intra in dfu si incepe sa se reseteze si sa inceapa install-ul. Problema e ca trece prin toate etapele foarte repede fara sa faca upload la RAM si imi zice Done! Apoi ramane cu backlight-ul semi aprins si nu se stinge de tot decat atunci cand scot usb-ul din tel. Nu inteleg ce fac gresit. Ma poate ajuta cineva? Merci anticipat. | |||
|
| | #8912 (permalink) | ||
|
Salut am si eu un iphone2g 8gb si intampin de ceva zile o problema de care nu pot sa scap. Primesc intruna un mesaj de avertizare ca acesta "Acest accesoriu nu poate fii folosit de catre iphone. Doriti sa activati modul avion pt reducerea interferentelor audio? Nu veti mai putea receptiona sau initia apeluri." Tind sa mentionez ca inainte sa imi apara acest lucru locu pe unde intra incarcatoru a fost putin intrat in apa, dupa care am stat 3 zile sa`l aspir si sa`l usuc cu feonu si tot nu am scapat de problema. Cunoaste cineva ce este de facut? Ms frumos | |||
|
| | #8915 (permalink) | ||
|
Salut, inainte sa fac trecere de la 2.2 la 3.0 pe un iPhone 3G de la Orange folosit cu yellowsn0w pe Vodafone am cateva intrebari la care v-as ruga sa-mi raspundeti daca stiti: 1. se merita sa fac acesta trecere doar pentru Navigator si pentru un consum mai rational al bateriei? (astept un soft cat de cat dezvoltat in ceea ce priveste harta Romaniei de ceva timp si un stand-by mai mare este bine venit) 2. Intelliscreen este disponibil (free) si pentru 3.0? 3. Odata cu folosirea RedSn0w pentru a-i face Jailbreak si deblocarea cu UltraSn0w (pentru a-l folosi cu cartela Vodafone) se poate activa PIN-ul pe cartela GSM? 4. Busola, care este default pe 3GS nu s-a gasit nimic asemanator si pentru 3G 5. Pot sa urmez cu incredere pasii recomandati de robertinos aici (http://forum.computergames.ro/39843253-post8609.html). Multumiri celor care vin cu idei si rezolvari chiar si importate din alte forumuri, faceti o treaba de nota 20. Respect | |||
|
| | #8916 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 Location: Oradea |
1.se merita orice soft nou aduce dupa el imbunatatiri(o sa apara tomtom si igo) navigon nu se merita cel putin nu pt orasele mici. 2.nu pot sa iti raspund la intrebare. 3.nu vad de ce nu s-ar putea folosi pin-ul 4.e o componenta hardware in plus la 3g.nu se poate folosi pe 3g 5.da se pot folosii indicatiile de pe iclarified(daca ai vista si nu functioneaza recomand sa bagi pc-ul in safe mode innainte sa folosesti redsnow) | ||
|
| | #8917 (permalink) | ||
| Quote:
3. in varianta de deblocare cu yellowsn0w trebuia dezactivat pinul pentru a functiona. 4. am XP.
__________________ Nu te pune cu prostu' c-are mintea odihnită! | |||
|
| | #8919 (permalink) | ||
|
Am reusit pana la urma cu windows-ul in safe mode. Deci: - l-am jailbreak-uit - l-am deblocat cu ultrasnow Dupa asta nu aveam semnal deloc. No carrier. Intrand in Cydia am vazut ca era yellowsnow-ul instalat acolo si m-am gandit ca intra in conflict cu ultrasnow asa ca l-am dezinstalat. Acum am retea, am vorbit de pe el am primit si SMS, insa acum am o eroare in iTunes. Vedeti imaginea atasata. Vreo idee si despre asta? | |||
|
| | #8920 (permalink) | ||
|
Nu stiu cum l-ai jailbreak-uit tu de aveai si yellowsn0w instalat, dar telefonul in sine nu era activat. Ia-o de la capat, si urmeaza tutorial de pe iClarified, e aproape foolproof.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |