![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #8941 (permalink) | ||
|
Salut am si eu un iphone2g 8gb si intampin de ceva zile o problema de care nu pot sa scap. Primesc intruna un mesaj de avertizare ca acesta "Acest accesoriu nu poate fii folosit de catre iphone. Doriti sa activati modul avion pt reducerea interferentelor audio? Nu veti mai putea receptiona sau initia apeluri." Tind sa mentionez ca inainte sa imi apara acest lucru locu pe unde intra incarcatoru a fost putin intrat in apa, dupa care am stat 3 zile sa`l aspir si sa`l usuc cu feonu si tot nu am scapat de problema. Cunoaste cineva ce este de facut? Ms frumos Am facut deja de 2 ori restore la soft. De 2 ori am bagat 3.0 pe el. Un pik de ajutor de se poate | |||
|
| | #8942 (permalink) | ||
|
Voi avea un drum in Belgia la niste cunostinte cam in 1-2 saptamani si cred ca pana la urma voi cumpara un 3GS de 16GB de acolo. Dupa cum stiti in Belgia telefoanele se vand, dupa lege, deblocate, implicit si iPhone-ul la fel. Pe langa aparatul pentru mine, as mai putea sa mai iau inca unul, sa zicem. Ar fi cineva interesat? (La pretul de magazin plus un comision si pt mine; oricum, cu mult sub pretul din Romania.) | |||
|
| | #8943 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #8944 (permalink) | ||
|
ruLkes, daca ai garantie poti incerca sa-l duci la ei, altfel nu prea ai ce sa-i faci decat sa te impaci cu ideea, din moment ce e clar ca ai problema hardware. Apropo, ai incercat si "Set up as new iPhone" dupa restore? Uneori si asta mai rezolva probleme..
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #8949 (permalink) | ||
|
Din ce vad pe site-ul Mobistar (Mobistar - iPhone3G S) pretul recomandat la vanzare este de 575E. Iar comisionul meu.. sa zic 100E (asta vine cam 17% din pretul lui). Acum sper ca socoteala de la fata locului sa fie aceeasi cu cea de acasa, in sensul ca sper sa il gasesc in magazine, sa fie si la acelasi pret ca cel de pe site, etc, etc. | |||
|
| | #8950 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #8951 (permalink) | ||
|
Nu am treaba cu jailbreak, nu ma ocup de asa ceva, si nici cu negot de telefoane. Eu unul vreau sa cumpar un iPhone si s-a ivit ocazia asta cu Belgia. In functie de banii disponibili, mai pot lua inca un iPhone de acolo, pe care sa il aduc in tara. Daca e mare comisionul, nu stiu; spuneti voi. Din ce am citit pe net, la vodafone italia, telefonul costa 620E. | |||
|
| | #8952 (permalink) | ||
|
Am niste casti Sennheiser Cx300 si nu merg la Iphone (modelul 2G de 8GB), adica le conectez si nu se aude nimic in casti, doar in difuzorul telefonului. Am pus aceste casti pe un ipod si au mers perfect. Aveti idee care ar fi problema??
__________________ 0729.835.268 / 0767.335.356 | |||
|
| | #8953 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #8954 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 Location: Oradea |
pai stii cand zici asa 100 euro nu pare mult dar in bani romanesti vine cam 75%din salariu minim de economie ) doar pentru ca mergi pana la un magazin sa cumperi un produs de 450 grame...na sry nu vreau sa supar pe nimeni...da chiar sigur nu faci jailbreak?si daca da cat ceri:-?
| ||
|
| | #8955 (permalink) | ||
|
As putea sa las pana la 75E. Iar la Orange, sigur nu o sa ajunga, varianta de 16GB, la 500-600E, sa fim seriosi. Dupa cum am spus, eu nu ma imbogatesc din vanzarea unui singu telefon; iar in conditiile in care, acum, in tara pretul este de: 3735lei (iStyle Bucharest - Apple Premium Reseller), 3867lei (Telefon mobil Apple iPhone 3GS 16GB apple iphone 3gs (16gb)) sau 4400lei la emag, un comentariu ca 100E vine 75% din salariul minim pe economie.. no comment. Sau poate vreti ca cineva sa va aduca un telefon, care in tara se gaseste la preturile din astea, si sa va mai si plateasca pt asta. In plus, cineva care traieste din salariul minim pe economie nu isi ia iphone, asta e clar. Revenind, daca totusi e cineva interesat, sa spuna.. | |||
|
| | #8956 (permalink) | ||
| Quote:
Daca tot tii mortis sa faci profit, 50 de euro ar fi o suma "corecta", dar tot bisnita e
|
| | #8959 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Vand PC PENTIUM 4 -'''' ieftin si foarte bun '''' VAND Monitor |Intel E5200 2.5@3.0 ghz|Sapphire Radeon HD4850 1024 ddr3 Vapor-x|450W|2 GB DDR3 1800 Mushkin|DFI P45-T3RSB Plus| | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |