![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #8961 (permalink) | ||
| Tot eu ! Quote:
aceiasi problema, am incercat in fel si chip cu ce sfaturi sunt pe net, nu mere, de fapt nu pot intra in iPhone cu Itunes, il vede si doar atat, acelasi text pe iTunes ca cel de mai sus, chiar nu stiu cum sa-i fac, ce sa-i fac, care ma ajutati si pe mine, pls ! | |||
|
| | #8962 (permalink) | ||
| M-am uitat pe site la orange si la iphone 3g 16gb la prelungirea contract cu 12 luni zice DE LA 249e...cum vine asta? https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/iphone | |||
|
| | #8963 (permalink) | ||
|
@chitac2005: Să-l deblochezi. Google it. Apropo domnii de pe CG, mie mi se scoteau vorbe că am vrut să vă aduc la 619€ și nu puneam nici un comision. Ia ce bine îmi pare că mai sunt și alții. Eu m-am plictisit instant când mi s-au zis anumite lucruri în privat și unele chiar pe thread. | |||
|
| | #8964 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
nu merita man, chitrosi mai mari ca aici nu o sa vezi
__________________ Have no fear... just swallow ! | |||
|
| | #8965 (permalink) | ||
| Quote:
MS, m-ai lamurit bushtean, pai daca stiam mai apelam la ,, amici ,, am crezut ca ma poate ajuta cineva pe aici.....deci am dat drumul la update cu simul in tel, de aici totul, nu credeam ca se face up -ul si se si instaleaza automat fara sa ceara voie si........l-am lasat pe dock si am disparut vreo 10 min, cand m-am intors am vazut ,,minunea,, sa-mi bag.........m-a cautat un vecin si ma tinut de barfa de am frecat tel-ul, oricum ms, vad eu ce fac cu el. | |||
|
| | #8966 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #8967 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 |
pentru posesorii de 3GS aveti aici detalii despre jailbreak: purplera1n RC2 out Ulterior puteti folosi UltraSn0w pentru deblocat. Testat de mine si functioneaza perfect. Succes
__________________ Lottery: a tax on people who are bad at math... | ||
|
| | #8969 (permalink) | ||
| Quote:
2. Nu imi castig existenta prin vanzari de telefoane; 3. Ar fi fost vorba de 650 si nu 675 - citeste si celelalte posturi, nu doar pe primul; 4. Prin faptul ca as avea un drum in Belgia si as fi putut sa mai cumpar inca un telefon de acolo, era un castig, in momentul de fata, si pentru cineva, care, acum, ar fi dorit sa cumpere un iPhone si nu ar vrea sa dea 38 de milioane cu cat se vinde, ACUM, pe piata. 5. Nu are rost sa vorbim despre pretul unul telefon care inca nu este in oferta Orange. Tot ce se stie clar este ca in Belgia se vinde in acest moment cu 575E, iar in Intalia cu 619E. Iar in Belgia, cel putin, telefonul este delocat din fabrica! Si se mai stie, de anul trecut, la aparitia 3G la Orange, ca pretul a fost cu mult mai mare decat in alta parte, in afara. Si in plus de asta, este si blocat pe Orange. 6. Sunt destule persoane pe forum care aduc in tara produse cu un comision cuprins intre 10 - 20% + transport. Ei nu mai au un comision nesimtit, in schimb eu, care nu am facut decat sa ma ofer sa ii mai cumpar cuiva un telefon din afara si sa i-l aduc la nas, pe banii mei, necerand niciun ban in avans sunt facut si bisnitar si ca dau teapa la oameni. 7. Am spus in postul trecut ca imi retrag ”oferta„ tocmai pentru ca nu am dorit sa apara astfel de comentarii. | |||
|
| | #8970 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #8972 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #8973 (permalink) | ||
|
@dokken: uite ce îți sugerez eu, prietenește: dă un anunț la publicitate, aici pe forum, sigur o să găsești pe cineva care o să vrea. Nu știu dacă te miră, eu am vrut să fac pomeni și tot în capul meu s-au suit. În Italia sunt tot deblocate, eh, lasă nici că mai zic vreodată. Anyway, fă cum ți-am zis, măcar îți iei iPhone-ul mai ieftin. Eu nu fac jailbreak, și așa mi se încălzește domnul de n-are treabă, am citit pe undeva că s-ar încălzi și mai rău dacă îi pui aplicații gen SB în background. Ca să nu mai zic să face trafic aiurea, pe unul care folosesc Vodafone România, nu știu cum mi-a făcut trafic, chiar nu știu, că nu am setat nici e-mail, nimic. Și 3G oprit, în fine. Ca modem am reușit să-l pun și eu pe Vodafone Italia cu Internet mobil pe iPhone, merge strună, mai bine ca modem-ul care-l am eu. Se și încarcă prin USB, bateria nu se duce ca atunci când ai un modem, eu am un Macbook Pro 15'' cu 7h baterie, ține 4 lejer cu internet, excelent pot spune! | |||
|
| | #8974 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #8975 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 Location: Timisoara Phone: Iphone 3GS 32GB |
@apple: ti-a facut trafic aiurea pe telefon deblocat din fabrica? ca in 2 sapt imi vine si mie un 3gs din italia (deblocat sper), pe care o sa-l folosesc in vodafone. si chestia cu incalzirea e chiar suparatoare? | ||
|
| | #8976 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Eu zic sa asteptati oferta de la orange - de un abonament oricum aveti nevoie - altfel ce sa faci cu iPhone (bipuri?) | |||
|
| | #8977 (permalink) | ||
|
Salut, haideti sa lasam rautatile de-o parte si sa ne indreptam atentia catre iPhone (doar pentru asa ceva s-a deschis acest forum) si cand spun rautati ma refer la comentariile pe marginea ofertei facuta de Dokken. OFF: Parerea mea este ca, daca intentiona sa faca bisnita spunea din start ca are de vanzare 3GS la pretul de ...(pret care acoperea si cei 100eur pe care ia cerut), insa el a incercat sa explice ca il vinde la pretul din magazin la care adauga un comision de 100eur, comision care se poate spune ca este justificat, drum, riscul sa nu il lase sa treaca cu cutia la cel de-al doilea aparat fara sa plateasca cine stie ce taxe la vama si chiar si doar simplul fapt de a-si reduce costurile pentru apatarul lui..... in fine, eu consider ca a procedat OK la fel si APPLE. ON: Ati gasit cumva un soft pentru varianta 3.0 care sa avertizeze la anumite intervale de timp daca ai apeluri pierdute sau SMS-uri necitite? Ceva de genul acesta ave Ilog si Intelliscreen, insa nu sunt functionale pentru 3.0 (FREE). Bafta tuturor.
__________________ Nu te pune cu prostu' c-are mintea odihnită! Last edited by cft; 06-07-2009 at 10:01.. | |||
|
| | #8979 (permalink) | ||
| Quote:
Respect
__________________ Nu te pune cu prostu' c-are mintea odihnită! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |