Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco
Succes 978 57.09%
Fiasco 222 12.96%
ceva la mijloc 513 29.95%
Voters: 1713. You may not vote on this poll

Thread Introduction
Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple.

Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone

Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified
Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock
Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS
Firmware downloads: Firmware downloads

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 06-07-2009, 13:06   #8981 (permalink)
Registered User

Phone: iPhone 3G white
Poate odata cu aparitia lui 3.1 dispar aceste neajunsuri...

weeezer is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 13:36   #8982 (permalink)
Registered User

Phone: hTC "Erou"
Quote:
Originally Posted by zaone View Post
Same here, peste noapte mi-a disparut 7% din baterie si cand am deschis Cydia sa dezinstalez ceva inca 8%...
eu zic ca tine foarte bine fata de alte smartphonuri
iphone 3g 8gb frecat pe wifi,video,games,calls
http://img194.imageshack.us/img194/8505/img03g023.png

mafiaSIC is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 13:42   #8983 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Phone: iPhone 3GS 16 GB, LG 343i
Eu dupa 1 ora si 5 minute de functionare in mai putin de o zi cu jucat 15 minute si vorbit vreo 7 minute plus inca vreo 10 cat am downloadat ceva din Cydia si 1 restart am 46% din baterie...

zaone is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 13:43   #8984 (permalink)
CyberGOD

Ace Master's Avatar

Quote:
Originally Posted by mafiaSIC View Post
eu zic ca tine foarte bine fata de alte smartphonuri
iphone 3g 8gb frecat pe wifi,video,games,calls
http://img194.imageshack.us/img194/8505/img03g023.png
care e faza cu "procent baterie"? Iti arata cat mai este din baterie? Ca arata ceva peste jumate dar sus arata 2%

Ace Master is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 13:51   #8985 (permalink)
cft
Registered User

cft's Avatar

Phone: IPhone 3GS 32Gb
Quote:
Eu dupa 1 ora si 5 minute de functionare in mai putin de o zi cu jucat 15 minute si vorbit vreo 7 minute plus inca vreo 10 cat am downloadat ceva din Cydia si 1 restart am 46% din baterie...
Daca in faza initiala era 100% nu-i OK, incearca sa-i faci incarcarea cu incarcatorul de priza (am citit intr-o recomandare a celor de la Apple ca mai bine se incarca de la sursa de curent si nu de la USB)

cft is offline    Send Message via Google Talk to cft Reply With Quote
Old 06-07-2009, 14:19   #8986 (permalink)

Apple's Avatar

Phone: 3Gs, 3G
Quote:
Originally Posted by diak View Post
@apple: ti-a facut trafic aiurea pe telefon deblocat din fabrica? ca in 2 sapt imi vine si mie un 3gs din italia (deblocat sper), pe care o sa-l folosesc in vodafone.
si chestia cu incalzirea e chiar suparatoare?
Da, trafic aiurea, dar scuză-mă tu care ești în România nu știu de ce îți iei iPhone dacă nu îți iei și un plan de date nelimitat. Eu plătesc 10€ cred pe lună pentru 2GB.
Pe mine mă enervează, am vorbit și mult la telefon (de când îl am, am vorbit 22h) dar jur că nici la 1100 nu mi se încălzea când vorbeam. Nu știu ce are. Aceiași belea și cu net-ul, se încălzește.
Măcar GPS-ul e îmbunătățit deși nu poți să îl ții fără aer condiționat în mașina în suport-ul ăla pentru parbriz. Îl omori sigur, e prea cald. Eu am și mașina destul de mare și până se face un pic rece nu-l las, mai ales la ce am văzut pe forum-uri, n-am nici un chef să mă trezesc cu el roz.
Și confirm și faptul că se zgârie ca naiba (și nu mă uit atent, da' se văd ca naiba pe ecran). Să fie din cauza că nu prea se mai văd așa de mult amprentele?
Concluzie: luați-vă IS dacă îl luați, nu îl lăsați în soare, asigurați-vă că aveți plan de date în orice caz.
@mafiaSIC: Eu pe un 3G 16GB n-am procent baterie, pe ambele 3GS da, tu cum ai?!

Apple is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 14:28   #8987 (permalink)
CyberGOD

Ace Master's Avatar

Quote:
Originally Posted by Apple View Post
cica se instaleaza nu stiu ce soft. Eu nu am bagat, doar vad ceva mai sus bateria. Mi s-a parut inutil.

Doar daca indica ceva in plus, si imi scapa mie.

Ace Master is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 14:34   #8988 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

Quote:
Da, trafic aiurea, dar scuză-mă tu care ești în România nu știu de ce îți iei iPhone dacă nu îți iei și un plan de date nelimitat. Eu plătesc 10€ cred pe lună pentru 2GB.
Pe mine mă enervează, am vorbit și mult la telefon (de când îl am, am vorbit 22h) dar jur că nici la 1100 nu mi se încălzea când vorbeam. Nu știu ce are. Aceiași belea și cu net-ul, se încălzește.
Măcar GPS-ul e îmbunătățit deși nu poți să îl ții fără aer condiționat în mașina în suport-ul ăla pentru parbriz. Îl omori sigur, e prea cald. Eu am și mașina destul de mare și până se face un pic rece nu-l las, mai ales la ce am văzut pe forum-uri, n-am nici un chef să mă trezesc cu el roz.
Și confirm și faptul că se zgârie ca naiba (și nu mă uit atent, da' se văd ca naiba pe ecran). Să fie din cauza că nu prea se mai văd așa de mult amprentele?
Concluzie: luați-vă IS dacă îl luați, nu îl lăsați în soare, asigurați-vă că aveți plan de date în orice caz.
Se zgarie datorita stratului de polymer de deasupra (smenul cu oleophobia). Practic, deasupra sticlei au pus un strat de plastic
2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare

Neodoru is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 14:48   #8989 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Si faza cu spatele colorat mai nou cica ar fi de la folosirea huselor de silicon si nu de la incalzirea excesiva.

Old 06-07-2009, 14:57   #8990 (permalink)
cft
Registered User

cft's Avatar

Phone: IPhone 3GS 32Gb
Quote:
Prin instalarea din Cydia a programului SBSettings ai optiunea de afisare in procente a bateriei.
Respect

cft is offline    Send Message via Google Talk to cft Reply With Quote
Old 06-07-2009, 15:09   #8991 (permalink)
Registered User

Phone: iPhone 3G white
Aia cu tenta roz pe spate e o chestie faina. Il folosesti cat il folosesti, il faci roz dupa care il dai cadou doamnei sau domnisoarei

weeezer is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 15:19   #8992 (permalink)
Registered User

lacoste1's Avatar

iPhone 3GS rezistent la apa si ulei ???

Asta e o diferenta intre 3G si 3GS pe care o arata engadget...aici vad pentru prima data acest lucru.

http://www.engadget.com/2009/06/08/i...e-of-the-tape/

lacoste1 is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 15:35   #8993 (permalink)
Registered User

vali gsm's Avatar

deci ajnug la concluzia ca cei de la Apple nu au gandito pana la capt cu 3GS-ul , procesorul e puternic = se incalzeste mai mult ca 3G , nu este airisit cum trebuie = se incalzeste , ecranul are strat de polymer = se vede cam aiurea si Se zgarie , prea scump " pt mine cel putin . cred ca 3G e ok pt moment mai ales ca navigon merge pe el si e super

@ lacoste1 : rezistent la apa se refera la problema cu transpiratie de pe mana si cand e aburi in incapere " baie " ,ca la 3G avea probleme " google it "
e un filmulet pe net ca scapa unul un 3GS in piscina dar cred ca e fake . orcum e mai izolat decat 3G si poate de aiai se si incalzeste mai tare combinata cu proc mai puternic ..
si cu ulei-ul nu stiu ce sa zic ...

vali gsm is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 16:12   #8994 (permalink)
Registered User

Quote:
foarte putin ...
probabil il ai de ceva timp si sa dus intre timp bateria...eu sunt la al 3-lea iphone 3g si are circa o luna (l-am luat sigilat)...
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by Ace Master View Post
care e faza cu "procent baterie"? Iti arata cat mai este din baterie? Ca arata ceva peste jumate dar sus arata 2%
cand iti apare rosu la baterie inseamna ca ai 20% sau mai putin
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
abattery din cydia ceva de genu asta...numai stiu sursa dar daca vrei caut si iti zic...singura chestie care o am instalat din cydia asta +ultrasnow (dar tu nu ai jailbreak)

Last edited by mafiaSIC; 06-07-2009 at 16:12.. Reason: Automerged Doublepost

Old 06-07-2009, 16:13   #8995 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Quote:
foarte putin ...
probabil il ai de ceva timp si sa dus intre timp bateria...eu sunt la al 3-lea iphone 3g si are circa o luna (l-am luat sigilat)...
--------------------
Editare ulterioară
--------------------

cand iti apare rosu la baterie inseamna ca ai 20% sau mai putin
M`am gandit si eu la asta, insa cand aveam problema cu wifi ma tinea bateria mai mult decat inainte sa pun 3.0, dupa ce s-a rezolvat problema cu wifi, desi il folosesc foarte putin pe wifi, ma tine bateria mai putin, nu stiu dar e ceva soft, ceva ruleaza in background si mananca din baterie, insa nu stiu ce..

Old 06-07-2009, 16:14   #8996 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by cft View Post
Prin instalarea din Cydia a programului SBSettings ai optiunea de afisare in procente a bateriei.
Respect
nu e acelasi lucru... si mie nu mi-a mers pe OS3

Old 06-07-2009, 16:16   #8997 (permalink)

Apple's Avatar

Phone: 3Gs, 3G
Quote:
Originally Posted by Neodoru View Post
Se zgarie datorita stratului de polymer de deasupra (smenul cu oleophobia). Practic, deasupra sticlei au pus un strat de plastic
Sunt idioți, jur că-s idioți la faza asta. Poate mă pun în soare și văd că e plin. Eu îl țin în husă dar nu tot timpul.

Apple is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2009, 16:19   #8998 (permalink)
Registered User

Quote:
M`am gandit si eu la asta, insa cand aveam problema cu wifi ma tinea bateria mai mult decat inainte sa pun 3.0, dupa ce s-a rezolvat problema cu wifi, desi il folosesc foarte putin pe wifi, ma tine bateria mai putin, nu stiu dar e ceva soft, ceva ruleaza in background si mananca din baterie, insa nu stiu ce..
ciudat... oricum eu cred ca e de la baterie cumpara-ti alta ..si schimbati-o singur ca e foarte usor ai decat 2 suruburi o sa te tina 100% in jur de 3 zile frecat ...ps:stiu pe cineva care a schimbat bateria... inainte il tinea circa 2h15min usage si standby de 16 ore acum circa 60 de ore si 4h usage

Old 06-07-2009, 17:20   #8999 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Quote:
ciudat... oricum eu cred ca e de la baterie cumpara-ti alta ..si schimbati-o singur ca e foarte usor ai decat 2 suruburi o sa te tina 100% in jur de 3 zile frecat ...ps:stiu pe cineva care a schimbat bateria... inainte il tinea circa 2h15min usage si standby de 16 ore acum circa 60 de ore si 4h usage
Nu`mi schimb bateria ca-mi iau un 3GS daca Orange o sa aiba un pret decent pentru el.

Old 06-07-2009, 17:32   #9000 (permalink)
Registered User

O aplicatie buna de ascultat radio cunoasteti? Prin 3G evident.
Multumesc

sparxxx is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules