![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #8982 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | Quote:
iphone 3g 8gb frecat pe wifi,video,games,calls http://img194.imageshack.us/img194/8505/img03g023.png | ||
|
| | #8983 (permalink) | ||
|
Eu dupa 1 ora si 5 minute de functionare in mai putin de o zi cu jucat 15 minute si vorbit vreo 7 minute plus inca vreo 10 cat am downloadat ceva din Cydia si 1 restart am 46% din baterie...
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #8984 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua si se culca mai devreme. | |||
|
| | #8985 (permalink) | ||
| Daca in faza initiala era 100% nu-i OK, incearca sa-i faci incarcarea cu incarcatorul de priza (am citit intr-o recomandare a celor de la Apple ca mai bine se incarca de la sursa de curent si nu de la USB)
__________________ Nu te pune cu prostu' c-are mintea odihnită! | |||
|
| | #8986 (permalink) | ||
| Quote:
Pe mine mă enervează, am vorbit și mult la telefon (de când îl am, am vorbit 22h) dar jur că nici la 1100 nu mi se încălzea când vorbeam. Nu știu ce are. Aceiași belea și cu net-ul, se încălzește. Măcar GPS-ul e îmbunătățit deși nu poți să îl ții fără aer condiționat în mașina în suport-ul ăla pentru parbriz. Îl omori sigur, e prea cald. Eu am și mașina destul de mare și până se face un pic rece nu-l las, mai ales la ce am văzut pe forum-uri, n-am nici un chef să mă trezesc cu el roz. Și confirm și faptul că se zgârie ca naiba (și nu mă uit atent, da' se văd ca naiba pe ecran). Să fie din cauza că nu prea se mai văd așa de mult amprentele? ![]() Concluzie: luați-vă IS dacă îl luați, nu îl lăsați în soare, asigurați-vă că aveți plan de date în orice caz. @mafiaSIC: Eu pe un 3G 16GB n-am procent baterie, pe ambele 3GS da, tu cum ai?! | |||
|
| | #8987 (permalink) | ||
| Quote:
Doar daca indica ceva in plus, si imi scapa mie.
__________________ Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua si se culca mai devreme. | |||
|
| | #8988 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ![]()
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #8992 (permalink) | ||
|
iPhone 3GS rezistent la apa si ulei ??? Asta e o diferenta intre 3G si 3GS pe care o arata engadget...aici vad pentru prima data acest lucru. http://www.engadget.com/2009/06/08/i...e-of-the-tape/ | |||
|
| | #8993 (permalink) | ||
|
deci ajnug la concluzia ca cei de la Apple nu au gandito pana la capt cu 3GS-ul , procesorul e puternic = se incalzeste mai mult ca 3G , nu este airisit cum trebuie = se incalzeste , ecranul are strat de polymer = se vede cam aiurea si Se zgarie , prea scump " pt mine cel putin . cred ca 3G e ok pt moment mai ales ca navigon merge pe el si e super ![]() @ lacoste1 : rezistent la apa se refera la problema cu transpiratie de pe mana si cand e aburi in incapere " baie " ,ca la 3G avea probleme " google it " e un filmulet pe net ca scapa unul un 3GS in piscina dar cred ca e fake . orcum e mai izolat decat 3G si poate de aiai se si incalzeste mai tare combinata cu proc mai puternic .. si cu ulei-ul nu stiu ce sa zic ...
__________________ CPU-Z | |||
|
| | #8994 (permalink) | |||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | Quote:
probabil il ai de ceva timp si sa dus intre timp bateria...eu sunt la al 3-lea iphone 3g si are circa o luna (l-am luat sigilat)... -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
(dar tu nu ai jailbreak)
Last edited by mafiaSIC; 06-07-2009 at 16:12.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #8995 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #8998 (permalink) | ||
| ||
|
| | #8999 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #9000 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 |
O aplicatie buna de ascultat radio cunoasteti? Prin 3G evident. Multumesc
__________________ Lottery: a tax on people who are bad at math... | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |