![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 983 | 57.15% |
| Fiasco | | 223 | 12.97% |
| ceva la mijloc | | 514 | 29.88% |
| Voters: 1720. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #9003 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #9004 (permalink) | ||
| merge optiunea din SB pe OS3 mai are cineva probleme cu trimisul MMS-urilor pe Vodafone? am un 3G deblocat cu ultrasnow, merge sa primesc MMS-uri dar nu merge sa trimit (cu aplicatia default de messaging). o singura data am reusit sa trimit si atunci mi-a zis ca de fapt nu s-a reusit trimiterea, dar destinatarul a primit MMS-ul. | |||
|
| | #9005 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #9011 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 Location: Oradea |
am o problema.de cateza ore am observat ca sub eccranul iphon-ului a aparut condens O_o.cum pot remedia situatia stie cineva :-s nu mai vreau sa il duc la garantie ca o sa mi-l tina 15 zile:-< e posibil sa fie de la softul ocarina(avand in vedere ca am suflat in microfon:-?) se poate observa numai cand ecranul este stins. | ||
|
| | #9013 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 | Quote:
__________________ ... | ||
|
| | #9014 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | Quote:
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting | ||
|
| | #9016 (permalink) | ||
|
Vad ca multa lume se plange de bateria de la iphone. Intradevar, nu stiu cat tine daca te joci toata ziua pe el. Pe mine ma tine in mod constant cam 3 zile. Dar nu ajung cu bateria sub 50% pentru ca am cablu de usb la mine pe birou tot timpul. Si mereu sta la incarcat.Asa cum se poate vedea si in poza, peste 3 zile, cu wi-fi acasa si la munca activat, vorbesc in jur de 15-20 m zilnic, ceva jocuri, internet, etc... pentru mine este chiar ok . Aaaaa, 3G este off.
__________________ Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua si se culca mai devreme. | |||
|
| | #9017 (permalink) | ||
|
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #9019 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 |
am si eu o rugaminte la voi.sper sa ma puteti ajuta. Am cumparat de curand un iPhoneblocat in at&t. (precizez ca sunt in sua).Am vrut sa-mi bag cartela prepay at&t si m-a spus connect to itunes.am cautat pe internet si am gasit asta: iClarified - iPhone - How to Unlock/Jailbreak Your iPhone 2G on OS 3.0 Using RedSn0w (Windows) Am urmat pasii de acolo si cand ii dau restore imi da eroarea (error 10) Aveti idee de la ce poate fi? Pot sa il repar singura? PS: l-am testat cand l-am cumparat, era totul ok... acum sa vedem, am dat sau nu 100$ degeaba... iphone-ul este cel normal, nu 3g | ||
|
| | #9020 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |