![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 985 | 57.10% |
| Fiasco | | 224 | 12.99% |
| ceva la mijloc | | 516 | 29.91% |
| Voters: 1725. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #9123 (permalink) | ||
|
A mai avut cineva probleme in a baga mai mult de 1 film in iTunes? Mie nici in ruptul capului nu vrea sa imi bage 2, am 1, dau drag & drop chiar si insert file, dar degeaba, tot 1 ramane...
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #9124 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | Quote:
Posted via Mobile Device | ||
|
| | #9127 (permalink) | ||
|
Worms este disponibil pe appstore
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #9130 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 |
Stie cineva ce widget-uri sunt folosite in poza de mai jos? http://i188.photobucket.com/albums/z...IMG_0004-1.png PS: Worms are multiplayer? (3G, wifi)
__________________ Lottery: a tax on people who are bad at math... | ||
|
| | #9132 (permalink) | ||
|
Cred ca merge doar pe 3.0. Este nemaipomenit
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #9136 (permalink) | ||
|
Am si eu o problemuta am schimbat cartela de vodafone din iphone 3g 3.0 cu una de orange si nu pot face setarile de internet nicaieri..general - network nu pot decat enable/disable 3g vpn/ wi fi si tethering
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #9139 (permalink) | ||
|
buna seara tuturor. as avea si eu o intrebare pentru posesorii de iphone3G. daca as dori sa achizitionez unul , la ce ar trebui sa ma uit prima oara pentru a depista eventualele defectiuni tehnice ? care ar fi punctele care ar trebui sa le urmaresc pentru a nu ramane "cu buza umflata" ?
__________________ J'y suis,j'y reste! | |||
|
| | #9140 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Stiti cumva daca se gasesc pe undeva prin Romania, de preferinta Bucuresti, produsele de aici ? More-Thing.com mersi
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |