![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 981 | 57.17% |
| Fiasco | | 222 | 12.94% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.90% |
| Voters: 1716. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #9141 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 |
@chipped majoritatea problemelor se remediaza din soft dar ce poti sa verifici sunt functiile de baza adica semnal gsm, semnal si trafic wifi, semnal si trafic 3g/EDGE, semnal gps, si sensibilititatea ecranului respectiv daca iti raspunde la touch oriunde pe ecran si evident sa nu aibe pixeli morti, intrare jack-daca se aude curat stereo si functioneaza microfonul, boxe si microfon extern, intrare cu 11 pini sau cum se numeste aia de jos cu care il incarci daca nu face probleme de conectare sau sincronizare. cam atat ma pot gandi. | ||
|
| | #9142 (permalink) | ||
|
nihilsinedio - merci mult pt reply , eu am avut 2G si cand l-am achizitionat tot asa am procedat ; ma gandeam ca exista o posibilitate sa il resetez pe loc ( eventual sa se dezactiveze toate setarile care i-ar mari sensibilitatea touchului etc ) si sa pot verifica fiecare functie in parte ; mmm ... gps-ul 3Gului are harti preinstalate ?pot intra in el si sa il si testez sau .. ? imi prind urechile aici . ps: are 2 microfoane ?!
__________________ J'y suis,j'y reste! | |||
|
| | #9143 (permalink) | ||
|
Nu exista setari de sensibilitate touch, nu are harti preinstalate, nu-ti arata nimic in maps daca n-ai wifi sau plan tarifar de date, si nu, nu are 2 microfoane, una din "gauri" e microfon, iar cealalta difuzor, chiar daca arata la fel. Google could've said it all. ![]() MStefan12, sincer sa fiu, chiar am ras la reply-ul tau de acum 2 pagini cu asistenta. :P
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #9145 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #9146 (permalink) | ||
|
Tu ai zis daca e vreo setare, iar eu ti-am zis ca nu. Pentru ca nu este. Scriptul e altceva. Oricum nu vad de ce ai face-o, mie mi se pare ca e destul de ok default.Cel mai simplu, daca respectivul are timp, ii dai un restore si-l butonezi si vezi daca e ok, daca ai dubii de scripturi si alte hack-uri asemanatoare.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #9149 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 | Quote:
Mersi Din pacate: Sygic has temporarily suspended the listing of Mobile Maps Europe on iTunes store. http://www.sygic.com/press/europe-disabled.html
__________________ Lottery: a tax on people who are bad at math... Last edited by sparxxx; 13-07-2009 at 14:17.. | ||
|
| | #9150 (permalink) | ||
|
chestia e ca am vazut situatii in care au fost scapate iphone-uri 2G si nu a mai functionat o portiune din touch , si ca sa mearga cat de cat , era marita sensibilitatea cu ajutorul scriptului . mergea , mai greu dar meargea ![]() ps: cum pot testa gps-ul daca functioneaza in parametrii normali ( daca nu e ars ceva prin el ) ?
|
| | #9156 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 | sparxxx Imi pare rau dar inca nu l'am testat,astept sa apara varianta "free" )http://www.sygic.com/press/europe-disabled.html -se pare ca este din nou valabil | ||
|
| | #9157 (permalink) | ||
| FontSwap v1.4 now on Cydia - gaurav’s rants - pentru cei ca mine care nu suporta fontul default, si erau la un pas sa schimbe manual fonturile. La temele care nu au icon pentru noul messages.app, trebuie doar redenumit text.png in messages.png, din folderul icons al temei. Daca e careva interesat si cum sa readuca skinul in aplicatia de mesaje, sa ziceti, si va voi explica.
|
| | #9158 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: Botosani Phone: HTC Hero | Poti testa gps-ul dupa un restore ca new iphone. Eu m-am chinuit toata ziua cu telefonul care l-am luat sambata. I-am dat restore insa nu ca telefon nou. Nu mergea gps-ul si basta. I-am dat restore ca new iphone si merge brici gps-ul; in max 30 de secunde m-a localizat.
Last edited by b_codrin; 13-07-2009 at 23:28.. Reason: typo | ||
|
| | #9159 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucureşti Phone: iPhone 3G white |
Cica s-a rezolvat cu Sygicul pt Europa, astfel ca poate fi cumparat din AppStore. In scurt timp va fi disponibil si pe Installous. Eu am folosit Sygic pe N82, doar in Bucuresti ce-i drept, si mi s-a parut satisfacator. Din cate stiu, foloseste softul Traffic GPS, care oferea, conform declaratiilor (laudaroase sau nu) ale celor de la AllView acoperire de >98% la nivelul Romaniei, acum vreun an. Deci numai de bine... | ||
|
| | #9160 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 |
In caz ca apuca cineva sa testeze Sygic sa ne spuna si nou o parere... un mic Navigon vs Sygic
__________________ Lottery: a tax on people who are bad at math... | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |