![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #9301 (permalink) | ||
|
Pt simplul fapt ca pe appstore-ul de mobil el apare cu 1.2 nu 1.2.1. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Daca tu zici ca esti "fericit" ca ai luat im+, inchipuie-ti ca eu am luat si beejive ![]()
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare Last edited by Neodoru; 22-07-2009 at 18:18.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #9303 (permalink) | ||
|
Pai tocmai aici este spilul, appstore-ul percepe ca tu ai instalat 1.2 dar in acelasi timp stie ca exista ceva mai nou de 1.2 (adica 1.2.1). E un loop.
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #9304 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucureşti Phone: iPhone 3G white |
Pai asta ar tb sa fie valabil la toata lumea, nu? Deci toti cei care folosesc YM ar tb sa aiba in AppStore acel update disponibil. Oricum, una peste alta mi se pare ca se misca mai greoi decat IM+. BeeJive inca n-am folosit/incercat, nici Agile Messenger. | ||
|
| | #9307 (permalink) | ||
|
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #9309 (permalink) | ||
|
zaone, din moment ce sunt absolut identice fizic dpdv al designului, si ca dimensiuni, de ce nu ar merge?
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #9310 (permalink) | ||
|
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #9312 (permalink) | ||
| weeezer Am specificat ca nu am verificat niciunul din coduri. Am dezinstalat YMessenger. O sa va intrebati de ce..... Pe 22.07.2009 i-am facut upgrade din AppStore la vestita versiune 1.2 cu push activat si functional (intr-adevar sunetul de avertizare mesaj nou cam agresiv si aparea pe tel ca un sms, interesant). In cca 3 ore tel a ajuns cu nivelul bateriei de la 85% la 35% si aparatul se incingea de-i "sarea carcasa". Seara l-am pus la incarcat (lasat toata noaptea) si dimineata l-am scos. In cca. 15 min au scazut 2 procente de baterie si in continuare se incingea. L-am dat jos si se pare ca tel si-a revenit. Daca a-ti mai avut astfel de probleme spuneti-le aici sa stim cu totii. Respect si o zi RACOROASA
__________________ Nu te pune cu prostu' c-are mintea odihnită! | |||
|
| | #9314 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 |
am fost astazi la orange cu iphone ul meu 2g 3.0 sa`mi faca setarile de EDGE si mi`au zis ca nu trebuie facuta nici o setare ca le ia automat 3.0 si unul dintre angajati mi`a aratat iphone ul lui tot 2g cu 3.0 instalat si lui ii mergea si ca la mn problema ar fi ca nu l`am jailbreak`uit bine... cum as putea sa ii fac eu setarile sau ceva de genu sa mearga EDGE ul fara sa`l resoftez? :-s
| ||
|
| | #9315 (permalink) | ||
| Editing APN on iPhone (3G/2.x fw) for carriers who don’t allow editing the APN fa ca in tutorialul ala. Si pentru a intra in telefon ai nevoie doar de iFunbox, iar codul pentru CarrierBundles al Orange este 22610.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #9317 (permalink) | ||
|
Well e bun pentru cei care vor sa`si schimbe setarile daca folosesc alte retele, eu personal am setarile scoase tot timpul pentru ca spre deosebire de 2.2 pe 3 nu se poate bloca accesul la internet decat prin stergerea setarilor.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |