Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco
Succes 978 57.09%
Fiasco 222 12.96%
ceva la mijloc 513 29.95%
Voters: 1713. You may not vote on this poll

Thread Introduction
Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple.

Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone

Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified
Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock
Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS
Firmware downloads: Firmware downloads

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 30-11-2007, 21:22   #921 (permalink)
Registered User

edy12006's Avatar

cu toate astea la un loc iPhone s-a dovedit o panarama de telefon. serios. poate a doua versiune va fi altfel. acesta m-a dezamagit. tot ce-mi place la el este ecranul, memoria si calitatea sunetului. in rest e varza, cel mai prost smartphone la banii lui.

edy12006 is offline    Reply With Quote
Old 30-11-2007, 22:27   #922 (permalink)
Registered User

varucu's Avatar

Thumbs down

Quote:
Originally Posted by edy12006 View Post
cu toate astea la un loc iPhone s-a dovedit o panarama de telefon. serios. poate a doua versiune va fi altfel. acesta m-a dezamagit. tot ce-mi place la el este ecranul, memoria si calitatea sunetului. in rest e varza, cel mai prost smartphone la banii lui.
si din nou povestea cu vulpea si strugurii...

varucu is offline    Reply With Quote
Old 30-11-2007, 22:49   #923 (permalink)
Registered User

edy12006's Avatar

fara suparare dar asta e adevarul.

Old 30-11-2007, 22:52   #924 (permalink)
Registered User

varucu's Avatar

Quote:
fara suparare dar asta e adevarul.
adevarul este ca, din cate vad eu tu n-ai pus mana vreodata pe un iPhone si nu vorbesti decat din vise... fara suparare

Old 30-11-2007, 22:55   #925 (permalink)
Tatal tau

Bimm3r's Avatar

Eu am pus mana pe 10 si sunt de aceeasi parere In momentul asta am un iphone abandonat in sertat si folosesc un Nokia E50. Macar nu mi se blocheaza in apel
All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face!

Bimm3r is offline    Reply With Quote
Old 30-11-2007, 22:59   #926 (permalink)
Oaia neagra

Gizăs's Avatar

Phone: N0k14 1100 1337 wtf ftw!!!!11
Sunt de acord cu edy si nu sunt deloc vulpe.
E un telefon cam tampitel ca facilitati si extensibilitate, dar ceea ce stie stie foarte bine. Perfect pentru tipe.

Gizăs is offline    Reply With Quote
Old 01-12-2007, 02:21   #927 (permalink)
Registered User

varucu's Avatar

ok...parerea voastra...cei care au butonat mai mult sau mai putin un iPhone. tare curios sunt daca o sa mai ziceti asta si dupa ce se lanseaza sdk-u si dupa ce ajunge si la noi si-l ve-ti putea folosi in totalitate fara probleme.

@Bimm3r: problema cu blocatu` se poate repara foarte simplu s-a discutat recent.

Old 01-12-2007, 09:26   #928 (permalink)
Paranoia is natural

Sooo, sunt shanse sa se deblocheze ever telefoanele cumparate cu 1.1.2? i-am pus jailbreak, merg toate prostiile (cred), dar nu il pot folosi ca ... telefon

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 01-12-2007, 09:38   #929 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

Nu se blockeaza iphonu' mai des ca un WM(03,05 sau 06)!! Pacat ca steve (blow)jobs e un cretin, pt ca intarzie cu sdk-ul ala, si face mare tam-tam cu activarea in rest... la plictiseala ... sa traiasca seinfeld (si xilisoft)!
2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare

Neodoru is offline    Reply With Quote
Old 01-12-2007, 10:07   #930 (permalink)
Registered User

edy12006's Avatar

Deci am zis ca in momentul de fata este o porcarie de telefon. Nu maine, nu peste 5 zile. Bineinteles ca o sa se lanseze multe aplicatii si versiuni de soft, etc. Si nu mai continuati sa spuneti ca vorbesc prostii deoarece sunt persoane pe aici care ma sustin. Este mult mai stabil si mai bun un wm in momentul de fata. Ce ma atrage la iPhone este cel mai bun ecran (rezolutie, dimensiuni si culori), memorie 8GB si calitatea sunetului de iPhone.

Old 01-12-2007, 10:17   #931 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

omule... un wm NU este mai stabil, intreaba si tu orice persoana care a avut ambele platforme si o sa vezi! nu am dat reboot la iphone de 2 sapt, la wm dadeam aproape zilnic (nu din cauza device-ului ci din cauza wm-ului 06... poate aveam io un rom mai prost... dar nu cred )
2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare

Old 01-12-2007, 10:29   #932 (permalink)
Registered User

edy12006's Avatar

tu ai un fix cu blocarea asta? :| aici nu era vorba numai de blocari, etc. era vorba de tot os-ul. ce poate si ce nu poate. mai citeste si posturile altora, nu doar pe ale tale.

Old 01-12-2007, 10:48   #933 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

da... ai dreptate conteaza doar ce zici tu!!! scuze ca te-am intrerupt! ma retrag din monologul tau!!!

inainte de a ma retrage
"Este mult mai stabil [...] un wm in momentul de fata" poate ar trebui sa iti citesti tu posturile tale nu doar p'ale altora(asta in cazul in care nu ti le amintesti)!

Old 01-12-2007, 11:06   #934 (permalink)
EnhanceD

SpEEdY's Avatar

Phone: Nokia N97& Iphone
Quote:
tu ai un fix cu blocarea asta? :| aici nu era vorba numai de blocari, etc. era vorba de tot os-ul. ce poate si ce nu poate. mai citeste si posturile altora, nu doar pe ale tale.
Bai edy tu nu ai inteles nimic ma din toate posturile scrise aici. Telefonul nu se blocheaza mai deloc, intelegi? Adica este super stabil, fara nicio discutie. Cei care au probleme cu treaba asta este din cauza stilului aplicat la deblocare sau o mica chestie care au ratat sa o faca atunci si acum creeaza probleme. Scuza-ma ca iti spun, os-ul este cel mai stabil dintre toate os-urile de pe smartphoneurile zilelor noastre. Iar ce nu contine, ce ti se pare asa mult ce nu contine? Ca nu are 3g, mare branza, cei care au wifi stiu ca nu e nevoie de 3g ca nu o sa folosesti telefonul pe browsing sau streaming pe tarifele de acum pe 3g iar edge este de ajuns sa iti verifici mailul. Bluetooth complet? Aici recunosc ca imi lipseste si mie dar sunt sigur ca va fi implementat, e o problema de soft. MMS? Sincer eu nu prea folosesc asa ceva, dar pentru cei care ii duc lipsa va fi implementat si el in versiunile de update urmatoare. Eu doar astea le consideri minusuri, in rest pentru orice chichita exista o solutie in momentul de fata, ah, ca nu stii sa o pui in aplicare, nu este problema mea. Daca nu esti techie, ia-ti alt telefon sau ramai cu iphoneul asa cum este el in cutie.

Eu inca sper la o deblocare totala dupa ce se prind baietii cum se face deblocarea la cele vandute deja deblocate in franta si germania si gasesc o solutie ca sa pacaleasca itunes. Am inteles ca se face prin imei, se trimite la apple si apple il pune pe un white list si apoi trimite un cod in itunes care activeaza telefonul. Iti dai seama sa se poata gasi o solutie la asta ne-am scos

Si eu am un telefon blocat al unui prieten, blocat de tot chiar si faza este ca am fost super speriat atunci si ma batea gandul sa renunt la iphone. Am pus mana pe N95 8gb si mi s-a facut scarba Asa ca atunci cand mi-a venit celalalt iphone pentru ca pe al meu il vandusem l-am pastrat si am facut totul ca la carte si nu am nici cea mai mica problema cu el. Merge impecabil. Am pus si 1.1.2 pe el, works like a charm. Nu l-as mai da in veci, e singurul telefon care nu ma plictiseste.

SpEEdY is offline    Reply With Quote
Old 01-12-2007, 11:14   #935 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Phone: HTC Touch HD
Discutiile despre stabilitate mi se par ridicole, in conditiile in care telefoanele folosite de cei de aici au un firmware manarit.
Nu ma omor dupa iPhone, dar nu cred ca e OK sa se arunce cu muci acolo unde nu este cazul.

P.S. Iar WM nu prea are ce cauta ca etalon al stabilitatii.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 01-12-2007, 11:30   #936 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

"Discutiile despre stabilitate mi se par ridicole, in conditiile in care telefoanele folosite de cei de aici au un firmware manarit." - absolut corect. nu cred ca e cineva care sa aiba WM sau iphone cu softul (romul) default pe el, nu de alta dar nu renteaza. dar din cele doua platforme wm nu este stabil deloc.

din feature-uri lipsa pot sa zic ca imi lipseste igo (ca si harta) si lipsa jocurilor (dar faptul ca poti pune un sezon intreg din vreun serial suplineste oarecum asta) si lipsa unei aplicatii stand-alone de messenger (de yahoo). mms-uri nu trimiteam nici de pe WM, iar 3g ca videocalling nu am folosit niciodata, iar hsdpa mananca bateria prea rau pt a se merita.

Last edited by Neodoru; 01-12-2007 at 11:46..

Old 01-12-2007, 12:06   #937 (permalink)
Registered User

eracer's Avatar

Phone: 8800 Arte
AM SI EU O PROBLEMA, HELP PLS... am instalat CustomizeNM, m-am jucat cu el si acum nu mai apare nimic pe Springboard, doar wallpaperu, in loc de vodafone scrie ipod... pot primii apeluri... ca sa sun pe cineva merge doar daca ma suna cineva inainte... pot sa ascult muzica... si atata... wtf??? voua vi s-a intamplat asa ceva? daca sterg CustomizeNM din el cu iBrick ar merge? sau trebuie sa il resoftez sau ceva de genu asta? chiar am nevoie de tel... im momentu de fata mai bun mi se pare un 3310...

eracer is offline    Send Message via Google Talk to eracer Reply With Quote
Old 01-12-2007, 12:30   #938 (permalink)
Registered User

varucu's Avatar

Quote:
Originally Posted by PigBrother View Post
Discutiile despre stabilitate mi se par ridicole, in conditiile in care telefoanele folosite de cei de aici au un firmware manarit.
Nu ma omor dupa iPhone, dar nu cred ca e OK sa se arunce cu muci acolo unde nu este cazul.

P.S. Iar WM nu prea are ce cauta ca etalon al stabilitatii.
foarte bine punctat "frate porc" ce vreau eu sa mai adaug este ca, pe langa faptul ca firmware-ul si baseband-ul sunt "manarite" prin acel exploit din bootloader, noi folosim acest telefon care totusi inca nu ne este destinat. nu a aparut la noi pe piata inca. got it edy?

@Speedy: lasa-i frate sa-si ia ei ce telefoane vor, ca noi stim sa mai avem un pic rabdare... sunt 100% sigur ca telefonul asta va fi mai destept si mai practic decat 100xedy la un loc (no offence dude).

@AStateOfMind: 1.1.2 se va debloca atunci cand va aparea un nou firmware.

cat despre unlock-ul permanent, eu personal cred ca va fi dat de apple odata cu aparitia celei de-a doua generatie de iPhone. si asa, jocul de-a soarecele si pisica se va incheia in sfarsit pe un front, dar va incepe pe altul

Old 01-12-2007, 12:35   #939 (permalink)
EnhanceD

SpEEdY's Avatar

Phone: Nokia N97& Iphone
Quote:
Originally Posted by eracer View Post
AM SI EU O PROBLEMA, HELP PLS... am instalat CustomizeNM, m-am jucat cu el si acum nu mai apare nimic pe Springboard, doar wallpaperu, in loc de vodafone scrie ipod... pot primii apeluri... ca sa sun pe cineva merge doar daca ma suna cineva inainte... pot sa ascult muzica... si atata... wtf??? voua vi s-a intamplat asa ceva? daca sterg CustomizeNM din el cu iBrick ar merge? sau trebuie sa il resoftez sau ceva de genu asta? chiar am nevoie de tel... im momentu de fata mai bun mi se pare un 3310...
Am patit-o si eu si de atunci nu mai folosesc customize, se pare ca este din cauza la rsbT ala care te facea sa muti iconurile. Le sterge pe toate de pe springboard. Solutia o gasesti aici: http://www.modmyifone.com/forums/sho...tomize+problem

SpEEdY is offline    Reply With Quote
Old 01-12-2007, 13:52   #940 (permalink)
Registered User

edy12006's Avatar

mah baieti... 3G nu ar fi o problema ca oricum aici unde locuiesc eu nu este semnal 3g , as putea intra pe internet cu wifi dar totusi mergea si un wap pe el sa pot intra si cand nu sunt acasa... Bluetooth puteau sa-l faca si ei sa fie compatibil cu alte terminale mobile, camera am auzit ca ar fi foarte buna deci aici nu e problema...doar ca nu are si video... ar mai fi problemele de genul: "nu mai intra in camera :|, nu se poate seta un mp3 ca sunet apel, etc..." si cea mai mare problema ar fi decodarea. si ar mai fi problema cu jocurile si aplicatiile... care acum lipsesc

Cand credeti voi ca vor rezolva cei de la apple toate aceste probleme? cand va aparea un nou firmware sau cand vor face iPhone 2? Va rog sa ma lamuriti si pe mine. Si sry daca v-am suparat...

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules