![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 984 | 57.11% |
| Fiasco | | 224 | 13.00% |
| ceva la mijloc | | 515 | 29.89% |
| Voters: 1723. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #9523 (permalink) | ||
|
Se pare ca noul update nu a rezolvat problema hacking-ului prin sms : New threat for 3.0.1, we're still not safe! - xSellize
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #9524 (permalink) | ||
|
in incercarea de a cumpara un 3g, am primit cateva oferte, dar majoritatea sunt fara garantie desi telefoanele sunt luate de la orange. din cate am inteles garantia nu e afectata de jailbreak. daca stie cineva : de ex un 3g adus din usa, cu garantie internationala, fara niciun act, eu mai posed garantie la el daca se strica ceva ? la fel la cele luate de la orange : daca au trecut prin 1-2 maini si nu mai exista garantia pe hartie, dar in sistem presupun ca exista ceva pt acel telefon, este valabila in acest fel ? thx | |||
|
| | #9525 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Pupa in vant | |||
|
| | #9526 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2009 Location: Constanta | Quote:
. Chiar si luat de la noi, in general la service-urile de garantii foarte rar iti rezolva problema la un telefon, in general(90%din cazuri) il trimit inapoi cu negatii de reparare cum ca ar fi fost "socat"(trantit, lovit, fortat) sau udat. Din nou vorbesc din cunostinta de cauza. Telefoanele sunt foarte bune, si se poate vedea chiar pe carcasa cum a fost intretinut, intradevar exista si exceptii. Incearca sa gasesti pe cineva care a lucrat/lucreaza intr-un service de telefoane sa mearga cu tine cand il cumperi caci el cu siguranta va stii daca are probleme sau nu . Sau daca nu gasesti fa`i toate testele posibile, suna pe cineva, pune pe cineva sa te sune, poze cu camera daca te intereseaza aspectul asta, vezi cum se misca in menu daca e incet sau se blocheaza, umbla la melodii , si asa mai departe. | ||
|
| | #9527 (permalink) | ||
| Quote:
LUMEE S-A UPDATAT BUCURESTIUL IN GOOGLE MAAAPS!!!! !
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #9529 (permalink) | ||
| Quote:
![]() cu garantie, ti-l schimba in cateva zile si ata ete plus ca se mai strica o gramada : butonele : central, volum sunt cazuri frecvente... | |||
|
| | #9533 (permalink) | ||
|
Exact... pe computador sau din safari (de iphone) este vizibil!
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare Last edited by Neodoru; 03-08-2009 at 12:33.. | |||
|
| | #9537 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: Botosani Phone: HTC Hero |
Vezi sa nu fii in oala asta: Apple - Support - Discussions - GPS problem after 3.0 upgrade SOLVED! ... sau Apple - Support - Discussions - GPS and Maps not working after 3.0 ... Oricum sper ca 3.1 sa rezolve bug-ul | ||
|
| | #9540 (permalink) | ||
| In teorie, nu! Dar nici nu cred ca vei avea nevoie... eu cel putin n-am simtit nevoia! Dar daca nu ai un cont de dev (sau nu ti-a bagat un dev tel'ul pe lista lui) la un moment dat (cand apare urmatorul beta, mai exact) vei ramane cu versiunea de beta expirata si nu vei mai putea folosi telefonul daca nu faci update!
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |