Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco
Succes 984 57.11%
Fiasco 224 13.00%
ceva la mijloc 515 29.89%
Voters: 1723. You may not vote on this poll

Thread Introduction
Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple.

Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone

Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified
Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock
Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS
Firmware downloads: Firmware downloads

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 02-08-2009, 18:46   #9521 (permalink)
Registered User

Phone: hTC "Erou"
Thumbs up

-eu l-am updatat si mi sa bagat singur meniul si ghidarea vocala in romana (cred ca a vazut ca e telefonul in romana si sa luat dupa el )
-nu am alta optiune sa schimb limba

mafiaSIC is offline    Reply With Quote
Old 02-08-2009, 19:07   #9522 (permalink)
Registered User

kirkus's Avatar

Ma poate ajuta cineva cu un link pt Navigon sau Sygic? As vrea sa vad daca merita sa dau banii pe el intai...si asta fara versiuni lite & so on...
Merci

kirkus is offline    Reply With Quote
Old 02-08-2009, 19:21   #9523 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Phone: iPhone 3GS 16 GB, LG 343i
Se pare ca noul update nu a rezolvat problema hacking-ului prin sms : New threat for 3.0.1, we're still not safe! - xSellize

zaone is offline    Reply With Quote
Old 03-08-2009, 07:47   #9524 (permalink)
Registered User

klaxhu's Avatar

in incercarea de a cumpara un 3g, am primit cateva oferte, dar majoritatea sunt fara garantie desi telefoanele sunt luate de la orange.
din cate am inteles garantia nu e afectata de jailbreak. daca stie cineva : de ex un 3g adus din usa, cu garantie internationala, fara niciun act, eu mai posed garantie la el daca se strica ceva ?

la fel la cele luate de la orange : daca au trecut prin 1-2 maini si nu mai exista garantia pe hartie, dar in sistem presupun ca exista ceva pt acel telefon, este valabila in acest fel ?

thx

klaxhu is offline    Reply With Quote
Old 03-08-2009, 09:13   #9525 (permalink)
Registered User

Godspeed's Avatar

Quote:
Originally Posted by Neodoru View Post
Noroc ca nu stau prost cu inima )

Tocmai am vb cu o tanti de la oringi si dupa ca i-am spus nr de tel mi-a spus ca nu am nici o optiune de date activa... ceea ce ma duce cu gandul ca a fost exact aceasta eroare de taxare (0,9/1MB in loc de 0,6/50MB). Ale dracu erori, in tzara asta se intampla numai in detrimentul clientului!
Vezi ca si eu am patit o faza de genul asta. Dintr-o eroare de la ei m-a taxa de 10 x pretul normal. Dar am rezolvat-o la telefon cu ei. Insista si sunt convins ca iti faci dreptate.

Godspeed is offline    Reply With Quote
Old 03-08-2009, 09:14   #9526 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by klaxhu View Post
in incercarea de a cumpara un 3g, am primit cateva oferte, dar majoritatea sunt fara garantie desi telefoanele sunt luate de la orange.
din cate am inteles garantia nu e afectata de jailbreak. daca stie cineva : de ex un 3g adus din usa, cu garantie internationala, fara niciun act, eu mai posed garantie la el daca se strica ceva ?

la fel la cele luate de la orange : daca au trecut prin 1-2 maini si nu mai exista garantia pe hartie, dar in sistem presupun ca exista ceva pt acel telefon, este valabila in acest fel ?

thx
De ce vrei neaparat cu garantie? Eu personal am luat unul la mana a 2-a si sunt foarte multumit de el. Cat despre garantia internatiolana , traiesti in ro, personal m-am lovit de treaba asta, si cei din service-urile noastre o dau la intors cum vor ei, deci ar fi cam acelasi lucru, il iei fara garantie .
Chiar si luat de la noi, in general la service-urile de garantii foarte rar iti rezolva problema la un telefon, in general(90%din cazuri) il trimit inapoi cu negatii de reparare cum ca ar fi fost "socat"(trantit, lovit, fortat) sau udat. Din nou vorbesc din cunostinta de cauza.
Telefoanele sunt foarte bune, si se poate vedea chiar pe carcasa cum a fost intretinut, intradevar exista si exceptii. Incearca sa gasesti pe cineva care a lucrat/lucreaza intr-un service de telefoane sa mearga cu tine cand il cumperi caci el cu siguranta va stii daca are probleme sau nu . Sau daca nu gasesti fa`i toate testele posibile, suna pe cineva, pune pe cineva sa te sune, poze cu camera daca te intereseaza aspectul asta, vezi cum se misca in menu daca e incet sau se blocheaza, umbla la melodii , si asa mai departe.

gam3sh is offline    Reply With Quote
Old 03-08-2009, 09:25   #9527 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

Quote:
Originally Posted by Godspeed View Post
Vezi ca si eu am patit o faza de genul asta. Dintr-o eroare de la ei m-a taxa de 10 x pretul normal. Dar am rezolvat-o la telefon cu ei. Insista si sunt convins ca iti faci dreptate.
Multzam de relatare! O sa insist

LUMEE S-A UPDATAT BUCURESTIUL IN GOOGLE MAAAPS!!!!

!
2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare

Neodoru is offline    Reply With Quote
Old 03-08-2009, 10:51   #9528 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Neodoru View Post

LUMEE S-A UPDATAT BUCURESTIUL IN GOOGLE MAAAPS!!!!
Eu tot o linie galbena vad ...
Posted via Mobile Device

MStefan12 is offline    Reply With Quote
Old 03-08-2009, 11:01   #9529 (permalink)
Registered User

klaxhu's Avatar

Quote:
Originally Posted by gam3sh View Post
De ce vrei neaparat cu garantie? Eu personal am luat unul la mana a 2-a si sunt foarte multumit de el. Cat despre garantia internatiolana , traiesti in ro, personal m-am lovit de treaba asta, si cei din service-urile noastre o dau la intors cum vor ei, deci ar fi cam acelasi lucru, il iei fara garantie .
Chiar si luat de la noi, in general la service-urile de garantii foarte rar iti rezolva problema la un telefon, in general(90%din cazuri) il trimit inapoi cu negatii de reparare cum ca ar fi fost "socat"(trantit, lovit, fortat) sau udat. Din nou vorbesc din cunostinta de cauza.
Telefoanele sunt foarte bune, si se poate vedea chiar pe carcasa cum a fost intretinut, intradevar exista si exceptii. Incearca sa gasesti pe cineva care a lucrat/lucreaza intr-un service de telefoane sa mearga cu tine cand il cumperi caci el cu siguranta va stii daca are probleme sau nu . Sau daca nu gasesti fa`i toate testele posibile, suna pe cineva, pune pe cineva sa te sune, poze cu camera daca te intereseaza aspectul asta, vezi cum se misca in menu daca e incet sau se blocheaza, umbla la melodii , si asa mai departe.
si daca te trezesti pur si simplu fara semnal intr-o zi ai aruncat pe geam ~ 10 mil nu ?
cu garantie, ti-l schimba in cateva zile si ata ete
plus ca se mai strica o gramada : butonele : central, volum sunt cazuri frecvente...

Old 03-08-2009, 11:10   #9530 (permalink)
Registered User

Godspeed's Avatar

Si eu tot o linie galbena vad la Google Maps pe Bucuresti.

Godspeed is offline    Reply With Quote
Old 03-08-2009, 11:17   #9531 (permalink)
Registered User

Are cineva aplicatiile BioMetricks (full) si Bikini XXX-ray? Crackuite bineintales.

357vlad is offline    Reply With Quote
Old 03-08-2009, 11:34   #9532 (permalink)
Nick anterior: _Nasty_

nasty's Avatar

Phone: iPhone 3G
E adevarat s-a updatat, nu mai e o linie, sunt vreo 3

uitativa pe googlemaps pe computer.

nasty is offline    Reply With Quote
Old 03-08-2009, 12:22   #9533 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

Exact... pe computador sau din safari (de iphone) este vizibil!
2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare

Last edited by Neodoru; 03-08-2009 at 12:33..

Old 03-08-2009, 12:38   #9534 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by 357vlad View Post
Are cineva aplicatiile BioMetricks (full) si Bikini XXX-ray? Crackuite bineintales.
E vrajala maaa aia cu bikini =))))
Posted via Mobile Device

MStefan12 is offline    Reply With Quote
Old 03-08-2009, 12:44   #9535 (permalink)
Registered User

klaxhu's Avatar

daca pe un iphone 3g este versiunea 3.1 pt developeri pusa, mai pot sa trec inapoi la 3.0 ?

thx

Old 03-08-2009, 13:44   #9536 (permalink)
Registered User

kirkus's Avatar

am instalat Navigon si Sygic si in niciunul nu am semnal GPS. Aveti idee ce pot sa-i fac sau cum pot afla care e cauza?

kirkus is offline    Reply With Quote
Old 03-08-2009, 13:59   #9537 (permalink)
Registered User

Phone: HTC Hero
Vezi sa nu fii in oala asta:
Apple - Support - Discussions - GPS problem after 3.0 upgrade SOLVED! ...
sau
Apple - Support - Discussions - GPS and Maps not working after 3.0 ...

Oricum sper ca 3.1 sa rezolve bug-ul

b_codrin is offline    Reply With Quote
Old 03-08-2009, 14:14   #9538 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Phone: iPhone 3GS 16 GB, LG 343i
Quote:
Originally Posted by kirkus View Post
am instalat Navigon si Sygic si in niciunul nu am semnal GPS. Aveti idee ce pot sa-i fac sau cum pot afla care e cauza?
Reset network settings si merge, am avut si eu problema.

zaone is offline    Reply With Quote
Old 03-08-2009, 15:03   #9539 (permalink)
Registered User

klaxhu's Avatar

la intrebarile mele chiar nicun raspuns ?

Old 03-08-2009, 15:38   #9540 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

Quote:
Originally Posted by klaxhu View Post
daca pe un iphone 3g este versiunea 3.1 pt developeri pusa, mai pot sa trec inapoi la 3.0 ?

thx
In teorie, nu! Dar nici nu cred ca vei avea nevoie... eu cel putin n-am simtit nevoia! Dar daca nu ai un cont de dev (sau nu ti-a bagat un dev tel'ul pe lista lui) la un moment dat (cand apare urmatorul beta, mai exact) vei ramane cu versiunea de beta expirata si nu vei mai putea folosi telefonul daca nu faci update!

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules