Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco
Succes 978 57.09%
Fiasco 222 12.96%
ceva la mijloc 513 29.95%
Voters: 1713. You may not vote on this poll

Thread Introduction
Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple.

Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone

Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified
Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock
Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS
Firmware downloads: Firmware downloads

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 01-12-2007, 14:10   #941 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

iPhoneRingToneMaker - isi face treaba grozav, iti si converteste melodia si o si trimite catre iphone (desi io folosesc ringtone-ul scifi care e default care e genial )
pe wap nu stiu daca poti intra dar poti inta pe internet prin GPRS/EDGE deci poti folosi netul cand nu esti acasa.
daca e firmware pana in 111 (inclusiv) se decodeaza EXTREM de usor... nu trebuie decat sa intri pe un site (Decodare 1.1.1 - al treilea rand din thread introduction).
2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare

Neodoru is offline    Reply With Quote
Old 01-12-2007, 14:16   #942 (permalink)
Registered User

edy12006's Avatar

ok dar restul problemelor se vor rezolva vreodata? ma refer la camera video, aplicatii, jocuri, etc..

Last edited by edy12006; 01-12-2007 at 14:28..

edy12006 is offline    Reply With Quote
Old 01-12-2007, 14:28   #943 (permalink)
Tatal tau

Bimm3r's Avatar

Speedy - iphone nu e facut pt. techies. Tocmai aici e problema, ca trebuie sa fi un techie ca sa ai un iphone ok, iar eu unul nu sunt si nu am timp pt. manarit telefoane.
All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face!

Bimm3r is offline    Reply With Quote
Old 01-12-2007, 15:05   #944 (permalink)
Registered User

varucu's Avatar

dupa cum vad eu problema, apple nu a lansat un telefon care sa le faca pe toate de la bun inceput. eu prevad multe, foarte multe imbunatatiri si functii cu noile firmware-uri. hardware avem...nu trebuie decat sa "asteptam" update-urile de software sincer sa fiu ar fi o strategie bunicica, ne mai fiind aplicata pana acum din cate stiu eu. toate telefoanele "bengoase" pe care le-am avut pana acum, dupa maxim doua saptamani nu m-au mai fascinat. eu asta cred ca este strategia apple. si cu asta inchei "cearta" cu voi "toma necredinciosul" sau poate sunt eu prea entuziasmat. nu stiu...vom vedea

si ca sa mai adaug ceva la tot ce-am spus mai sus... odata cu lansarea sdk-ului lucrurile vor fi din ce in ce mai bune... si sa ma scuipati pe mine in gura daca nu va fi asa atunci sa va vad "guralivilor". cele bune

varucu is offline    Reply With Quote
Old 01-12-2007, 15:28   #945 (permalink)
Registered User

edy12006's Avatar

as avea si eu o intrebare: sa zicem ca ai un iPhone si vrei sa pui pe el ul alt os. se poate instala deexemplu wm pe el? daca da cum, daca nu de ce? Ma "bantuie" de mult aceasta intrebare.

Old 01-12-2007, 15:51   #946 (permalink)
Oaia neagra

Gizăs's Avatar

Phone: N0k14 1100 1337 wtf ftw!!!!11
edy: 1000% NU. Alt procesor, alta platforma.

Gizăs is offline    Reply With Quote
Old 01-12-2007, 16:06   #947 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

Quote:
Originally Posted by Gizăs View Post
edy: 1000% NU. Alt procesor, alta platforma.
nu fii chiar asa sigur ... momentan nu ... dar pe viitor cine stie.
deocamdata nu exista "drivere" de WM pt majoritatea componentelor (incepand cu ecranul), mai ales ca unele sunt necunoscute (au o serie si "brandul" apple).
procul este un samsung de tip arm deci nu el e problema.
2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare

Neodoru is offline    Reply With Quote
Old 01-12-2007, 17:02   #948 (permalink)
Registered User

edy12006's Avatar

aham. acum incep sa inteleg. componentele nu suporta un alt os. Dar totusi eu cred ca exista deexemplu cel putin un wm pe care se pune palm sau combinatii de genul acesta...

Old 01-12-2007, 17:04   #949 (permalink)
Oaia neagra

Gizăs's Avatar

Phone: N0k14 1100 1337 wtf ftw!!!!11
Da, si eu cred ca daca pui compresor electric, intercooler pe apa si turbocharger pe un Logan s-ar putea sa faca la stop un C-klasse, dar raman cu credinta.

Gizăs is offline    Reply With Quote
Old 01-12-2007, 18:25   #950 (permalink)
Registered User

crocus's Avatar

Quote:
Originally Posted by edy12006 View Post
cu toate astea la un loc iPhone s-a dovedit o panarama de telefon. serios. poate a doua versiune va fi altfel. acesta m-a dezamagit. tot ce-mi place la el este ecranul, memoria si calitatea sunetului. in rest e varza, cel mai prost smartphone la banii lui.
Nu reusesc sa-mi dau seama de ce orice opinie negativa despre iPhone are tendinta sa se transforme in flame. In ceea ce ma priveste, folosesc iPhone cam de doua saptamani si am cam renuntat la el ca telefon, l-am transformat intr-o jucarie de urmarit filme si ascultat muzica. Ce ma nemultumeste, pe scurt:

- Lipsa butoanelor pentru functiile de baza (primeste apel, respinge apel) il fac un cosmar ca telefon. In viata de zi cu zi poate fi un lucru esential sa poti raspunde la telefon, fara a trebui sa te uiti la el. Butoanele adevarate LE POTI PIPAI. Un "buton" desenat pe ecran, nu-ti va oferi niciodata acelasi feeling.

- Ecranul tactil raspunde in circa 90% din timp. Este un procentaj bun, dar restul de 10% m-a pus adesea in fata unor situatii de genul: ''...am zis 'End Call', m... ma-tii!!!!"

- Pe IPhone, poti sa atingi usor un numar de telefon din agenda si numarul de telefon este imediat sunat. Cool! Dar poti sa atingi un numar de telefon si din greseala, atunci cand incerci sa faci 'scroll' prin agenda. Si... ghici: numarul este sunat. Apoi apesi disperat de zece ori pe 'End Call' si rasufli usurat cand in sfarsit apelul se anuleaza.

- IPhone nu iti poate accesa agenda de pe SIM. Daca ai acolo stocate numere de telefon,,, ghinion. Ai nevoie de un Nokia (n.b., NOKIA, which roules...), ca sa-ti copiezi numerele de pe SIM in telefon, de pe telefon pe Microsoft Outlook, sau ceva similar, si de aici, prin ITunes, pe IPhone. Un calculator, doua softuri si un telefon. Vi se pare normal pentru a accesa o nenorocita de agenda telefonica?

- Tastatura QWERTY desenata pe ecran este infioratoare pentru mine (degete groase). Nu vezi pe ce apesi, pentru ca butonasele desenate sunt prea mici. Nu poti sa le pipai, de asemenea, pentru ca nu sunt butoane adevarate. Ai o functie de autocorectie, in engleza, care se activeaza cand 'bati' spatiu. Da, spatiu... Ma rog, poti descarca un program care sa-ti dezactiveze acest ajutor. Chiar daca reusesti intr-un sfarsit sa te obisnuiesti sa scrii pe aceasta tastatura, dupa 10 minute te vor durea ingrozitor degetele mari -- datorita pozitionarii tastaturii pe ecran si formei IPhonului, vei sta cu ele semi-incordate in permanenta.

- IPhone nu poate filma cu camera foto incorporata. Iti este foarte greu sa-ti faci si autoportrete, pentru ca, DA, 'butonul' de fotografiere este desenat, pe ecranul din partea cealalta, si nu il poti vedea, si nici pipai.

- WebBrowserul integrat Safari nu suporta Flash. Nu poti folosi o gramada de servicii utile de pe web-ul romanesc sau de aiurea, cum ar fi : Bucuresti - Harta Interactiva (ghinion, e facuta in Flash) sau anumite servicii pentru brokeri, din site-uri de afara.

- IPhone nu suporta banala functie de Copy/Paste. Daca vrei sa treci o bucata dintr-o nota intr-un mail, trebuie sa o scrii de mana. Sau, sa trimiti nota integral pe mail, sa deschizi mailul, sa-l editezi si sa stergi bucatile nedorite.

- Mailul descarca toate atasamentele (inclusiv cele MARI, de ex., o poza de 2 mb, trimisa de amicul tau asa cum a facuta cu camera digitala), fara sa te intrebe. Descarcarea continua si dupa inchiderea aplicatiei de mail. Daca esti pe GPRS/EDGE, ghici cati bani o sa platesti.

- Cererile de stergere a unui mesaj (adica, in lista cu mailuri, dai cu degetul de la stanga la dreapta, iti apare butonul rosu de 'Delete' si dai cu degetul pe el) sunt sincrone. Adica dupa ce ai sters un mesaj, IPhone-ul se blocheaza pana cand serverul iti trimite raspunsul de 'message_deleted_ok'. Nu poti face altceva intre timp. Nici nu poti primi un apel, nici initia unul, daca legatura ta de Net este mai modesta.

- modulul GSM merge prost. Mi s-a intamplat sa pierd semnalul si pe strada, in inima Bucurestiului, ca sa nu ma vorbesc de Focsani, unde-mi duc zilele. Sa pierd semnalul si sa mi se intrerupa convorbirea, nu doar sa-mi dispara "liniutele" de pe ecran.

- IPhone-ul se blocheaza, rareori la mine, relativ usor la altii, din cate am vazut. Ce inseamna asta? Nu mai poti face nimic pe el, dai cu degetul pe ecran dar nu se mai intampla nimic, apesi pe butonul 'Home' si nu se mai intampla nimic, incerci sa-l inchizi si nu se poate, etc... In aceste momente trebuie sa tii apasat pe butonul 'lock' (in partea de sus) SI pe butonul 'home' pana IPhone-ul se inchide 'la rece'.

- iPhone-ul nu te avertizeaza daca ti se termina bateria, atunci cand esti intr-o convorbire telefonica. Pur si simplu ti se va inchide telefonul si, odata cu el, si convorbirea telefonica respectiva.

Mai sunt si altele, insa deja am scris prea mult, si aici si in alte parti. Daca este cineva ca nu s-a confruntat cu cele de mai sus in viata de zi cu zi cu iPhone-ul, eu il consider un om norocos.

As vrea sa nu declansez un flame prin cele scrise mai sus.
Nu vand iPhone-ul pentru ca-mi place la nebunie ecranul de foarte buna calitate si look-ul fashion pe care-l are. Insa regret nespus de mult ca am facut prostia sa dau E90-ul pe care-l folosisem numai patru luni, iar acum n-am bani sa-mi iau altul in loc.
Antec P190 black sturdy, Quad Core QX9770@4 Ghz air cooling, 2x2048 Corsair Dominator Twin3X4096-2000C9DHX 2000mhz, Asus Rampage Extreme, 4 hdd WD 320gb SATA II ABYS - all in raid 0 - stripping matrix, video ZOTAC GeForce 280 GTX AMP!, Antec 1200W Neo Link PSU, sound 5.1 MAudio Revolution, Logitech MX Revolution, Hewlett Packard LP2465

crocus is offline    Reply With Quote
Old 01-12-2007, 18:38   #951 (permalink)
Y-3
Banned

cred ca esti tare suparat pt ca ai avut asteptari f mari de la telefon. Nu stiai cumva ca iphonul nu se poate pipai?

Y-3 is offline    Reply With Quote
Old 01-12-2007, 18:41   #952 (permalink)
Registered User

crocus's Avatar

N-am avut nici un fel de asteptari, sincer chiar nu stiam la ce sa ma astept. Citisem destule despre el pe Net, si bune si rele, insa le-am considerat prea epidermice sau personale, pentru a fi luate in seama cu adevarat. L-am luat pentru ca mi-a placut cum arata.
Dupa putin timp mi-am dat seama ca e prea putin telefon fata de nevoile mele, ramanand la inaltime pe partea de multimedia. In mare, cred ca la asta se poate reduce combinatia dintre Ipod si telefon. Multe dintre problemele iPhone-ului nu au insa legatura cu "pipaiala".
Antec P190 black sturdy, Quad Core QX9770@4 Ghz air cooling, 2x2048 Corsair Dominator Twin3X4096-2000C9DHX 2000mhz, Asus Rampage Extreme, 4 hdd WD 320gb SATA II ABYS - all in raid 0 - stripping matrix, video ZOTAC GeForce 280 GTX AMP!, Antec 1200W Neo Link PSU, sound 5.1 MAudio Revolution, Logitech MX Revolution, Hewlett Packard LP2465

Last edited by crocus; 01-12-2007 at 18:59..

crocus is offline    Reply With Quote
Old 01-12-2007, 19:18   #953 (permalink)
eXtreme

Bodu's Avatar

si totusi custom ring tone urile mi se aud foarte distorsionat ca si muzica in general..any ideea?

Bodu is offline    Send Message via Google Talk to Bodu Reply With Quote
Old 01-12-2007, 20:15   #954 (permalink)

Amyd's Avatar

Quote:
Originally Posted by crocus` View Post
- Lipsa butoanelor pentru functiile de baza (primeste apel, respinge apel) il fac un cosmar ca telefon. In viata de zi cu zi poate fi un lucru esential sa poti raspunde la telefon, fara a trebui sa te uiti la el. Butoanele adevarate LE POTI PIPAI. Un "buton" desenat pe ecran, nu-ti va oferi niciodata acelasi feeling.
Actually, pentru reject call poti sa apesi de doua ori rapid pe butonul de sleep/wake.

Amyd is offline    Reply With Quote
Old 02-12-2007, 00:49   #955 (permalink)
Registered User

eracer's Avatar

Phone: 8800 Arte
Multumesc MULT SpEEdY!!

eracer is offline    Send Message via Google Talk to eracer Reply With Quote
Old 02-12-2007, 01:17   #956 (permalink)
Registered User

vali gsm's Avatar

pacat ca nu pot pune pe1.1.1 ringtone sau exista si alta metoda?

vali gsm is offline    Reply With Quote
Old 02-12-2007, 11:45   #957 (permalink)
GOR
Registered User

GOR's Avatar

Eu nu inteleg ce zic baietii astia aici: Unlock the iPhone 1.1.2 (Upgrade)
...adica poti sa iti faci update la 1.1.2 ai apoi unlock?!
nu e specificat daca poti sa faci update-ul oficial din iTunes...
de asemenea, cei ce au facut downgrade de la 1.1.1 la 1.0.2 pot sa faca acest upgrade?

Se pricepe cineva sa explice? Multumesc!

GOR is offline    Send Message via Google Talk to GOR Reply With Quote
Old 02-12-2007, 12:28   #958 (permalink)
Registered User

ButcheR's Avatar

Daca ai 1.1.1 out of the box poti sa ii faci update la 1.1.2 si unlock. Daca e 1.1.2 otb poti sa ii faci downgrade la 1.1.1 si sa il folosesti fara functia de telefon ca pe un ipod touch.

Intre timp geohot a descoperit 2 vulnerabilitati in noul bootloader 4.6 si poate reusesc baietii sa scoata un anysim pt 1.1.2 cat mai curand..altfel o sa asteptam pana la urmatorul update de la apple sau buy a turbosim.
ABIT KN8 ULTRA, X2 3800@2400 skt 939, 4x512 Kingmax 433, 8800 GT Gigabyte, XFI Music + Creative 6700 6.1, Flatron F900P 19", DVDRW-Nec 3500A +, 450W Chieftec, Thermaltake XaserIII V2000A Case, Mouse Logitech G5

ButcheR is offline    Reply With Quote
Old 02-12-2007, 12:35   #959 (permalink)
GOR
Registered User

GOR's Avatar

si daca e 1.1.1 downgrade to 1.0.2? mai exact e cu modem Firmware 04.01.13_G

GOR is offline    Send Message via Google Talk to GOR Reply With Quote
Old 02-12-2007, 17:09   #960 (permalink)
EnhanceD

SpEEdY's Avatar

Phone: Nokia N97& Iphone
Post iPhone (Apple) - aplicatii

iDemocracy 2.0 Officially Released - So many new features, it just might kill you!

1. Slick new interface in Expression Blend
2. Quick, WiFi-Less Jailbreak of 1.1.1
3. 1.1.2 Jailbreak support.
4. Built-in activation for all firmwares.
5. Built-in virginizing for 1.0.2!
6. Built-in baseband downgrading to 3.xx
7. Ringtones for 1.1.1/1.1.2 (for free)!
8. Applications for 1.1.1/1.1.2!
9. Wallpapers for 1.1.1/1.1.2!
10. Other media, SSH functions.
11. iDemocracy File Browser.
12. Revised, detailed steps.
13. Installation of MobileStack.
14. Manage, edit, add and remove from MobileStack.
15. Included Installer.app Fix, DropbearSSH Removal, Unpatching Springboard.
16. Included fixes for YouTube, some Putty errors.
17. Projects embedded like CARNAVAL, Dev Team 1.1.2 Fix.
18. Quick links for donations, Digg, etc.
19. Lots and LOTS of bug fixes.
20. Plenty more! It's a whole new experience!

Here are some screenshots for your enjoyment:

The iDemocracy 2 Jailbreak screen:

The iDemocracy 2 Media Manager:

The iDemocracy 2 File Browser:

If that hasn't convinced you to hurry over and download it, I don't know what will!

You can grab your own copy and test away from the http://idemocracy.googlecode.com/
http://modmyifone.com/forums/downloa...o=file&id=1434
http://www.mediafire.com/?61b13lfjozg

Be sure to send lots of feedback and leave in a good word

Thank you all for your immense support, and keep it coming! Don't worry, iDemocracy 2.1 will release someday soon and add support for unlocking OTB UK iPhones (as long as it's humanly possible ).

Also, please Digg it if you have an account!
http://digg.com/apple/iDemocracy_2_0..._More_Features

Sincerely,

Drakenza

http://idemocracy.googlecode.com

--------------------------------------------------------------------------

Deci ce face programul asta in concluzie. Cam tot ce avem nevoie, jailbreak, virginizare, downgroadare, activare, pune ringtoneuri, wallpapere, aplicatii, e filebrowser. Cam totul intr-unul. Fara discutii este un must have.

Singurul dezavantaj zic eu: NECESITA WIRELESS

SpEEdY is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules