![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 985 | 57.10% |
| Fiasco | | 224 | 12.99% |
| ceva la mijloc | | 516 | 29.91% |
| Voters: 1725. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #9701 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucureşti Phone: iPhone 3G white |
Inca o intrebare legata de iTunes. Ce e de facut atunci cand s-a atins limita maxima de autorizari de PC? Din cate stiu ai voie sa autorizezi 5 PC-uri, dar practic se contorizeaza si daca autorizezi acelasi PC de mai multe ori (asta fiind cazul meu, in urma unor instalari repetate a Windows-ului). Trebuie facut alt cont, sau se poate "reseta" cumva nr de autorizari? Found it: merge sa "de-authorize" | ||
|
| | #9702 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | Quote:
-rezolvarea:am sters skype din telefon si de pe pc si am downloadat din itunes ultima versiune apoi l-am syncronizat | ||
|
| | #9711 (permalink) | ||
|
@zaone: este ultima versiune, cred ca este de la hackintosh, pe macbook air merge
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #9712 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 Location: Bucuresti |
as vrea sa-mi iau o husa de iphone de pe SGPStore.com | Protector skin for your iPod, iPhone, MP3, cell phone, notebook, and more handheld devices M-ar interesa daca mai exista doritori ca sa impartim shippingul | ||
|
| | #9714 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bucuresti | Nu cred ca glumeste ![]() Probabil ca in appstore sunt la aceeasi categorie cu inca 2 de care am auzit eu. Unu care iti indica intotdeauna numarul care o sa iasa la ruleta si un program nou aparut acum care iti spune numerele la loto. Deci e sure win. Nu gasesc acum link-ul, dar cum il gasesc il postez.
__________________ Never settle with words what you can accomplish with a flame thrower | ||
|
| | #9718 (permalink) | ||
| optiune gen blacklist exista chiar in meniu, dar nu mai stiu pe unde. la retele wifi parolate poti sa te conectezi din meniu, daca stii parola - evident ! este ca si cum ai intreba daca nu are cineva o cheie universala cu care poti deschide toate usile la apartamente din bucuresti ... cateodata imi spun ca tehnologie nu este chiar pt toti | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |