![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #961 (permalink) | ||
| Quote:
![]() am stat cu speedy vreo 2-3 ore cred si i-am dat de cap pana la urma, omu' chiar se pricepe 10x 4 the help!
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #963 (permalink) | ||
|
da si eu as fi interesat... de curand mi-am achizitonat unul si vroiam sa stiu la ce folositi iDemocracy2.rar -------------------- Editare ulterioară -------------------- voi de unde le-ati cumparat? Last edited by GTC - Black-; 02-12-2007 at 19:17.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #964 (permalink) | ||
| Quote:
si cum se foloseste idemocracy ? ca linku de mai susu nu merge . lam luat si am instalat am incercat sa ma conectz cu el la iphone dar im spune ca nu e corect adresa ip al telefonului pe care am luate din tel din About ,am gresit undeva speedy ? daca ai niste tottoriale ar fii ok . thanks Last edited by vali gsm; 02-12-2007 at 22:43.. | |||
|
| | #967 (permalink) | ||
|
Am o problema cu un 1.1.1 restarteaza in continuu..de fapt am incercat din instaler sa pun o tema am primit eroarea Main script execution failled si de atunci nu restarteaza telefonul ci Summer Bordul non stop fara sa mai pot face nimic. In alta ordine de idei..se aude execrabil orice melodie sau custom ringtone . In al 3lea rand la mai multe telefoane am vazut ca se intampla sa iasa din aplicatii ca si cum ai apasa back singur..cateodata e chiar frustrant..
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #968 (permalink) | ||
| Quote:
Cat despre ce a patit colonelu. Pasii care trebuiau facuti sunt urmatorii: - downgrade 1.0.2; - jailbreak, activare cu ajutorul apptapinstaller respectiv Pacay daca nu vrea din prima sa se activeze; - instalare pe rand bsd subsystem, openssh, terminal vt100, si adaugat la surse in installer http://i.unlock.no apoi instalat bbdowngrader(1.1.2) care face automat virginizare de la 1.1.2 la firmwareul de 1.0.2; - apoi upgrade la 1.1.1, jailbreak si activare cu jailbreakme.com apoi instalare anysim 1.1.1 si deblocare; - produs final un 1.1.1 facut ca la carte, deblocat, activat si jailbreakuit. Toti cei care au probleme cu un anumit program sau mai stiu eu ce le recomand sa dea un search pe www.hackint0sh.org sau pe www.modmyiphone.com dupa problema ca este imposibil sa nu se gaseasca solutionare. Degeaba ma contactati pe mine cu unele probleme de care eu nu am auzit, inca nu am luat la nimeni bani pentru ca i-am ajutat cu diverse. Cred ca m-as fi imbogatit Last edited by SpEEdY; 03-12-2007 at 09:51.. | |||
|
| | #971 (permalink) | ||
| Quote:
.. Instalezi si vezi ca nu mai merge nicio metoda de jailbreak, activare anterioara, dooooohhh Doar nu sunt prosti astia de la apple sa lase sa mearga o metoda anterioara de jailbreak/activare, asa ca te alegi cu o caramida si nepricepandu-te ceri ajutoare pe forumuri, si iar daca nu te pricepi degeaba iti spunem noi ce sa faci ca tu tot o sa intrebi ca nu merge nu stiu ce. Fratilor ramaneti la versiunea de soft care o aveti pana cand apar metode mura in gura, gen "one click does it all"Iar tu, trebuie sa faci ce a facut colonelul iar pasii sunt scrisi de mine mai sus. Fac pariu ca daca citesti habar nu ai cum sa-i duci la capat. | |||
|
| | #972 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
SpEEdy, doar din curiozitate, daca ai 1.1.1 si faci update la 1.1.2 si realizezi ca ceva nu merge, drept pentru care vrei sa faci restore la 1.1.1 mai trebuie sa-l fortezi la auto-boot dupa restore (adica mai primesti error 1015)? La telefoanul meu venit cu 1.1.2 trebuie sa-l fortez de doua ori: o data dupa restore la 1.1.1 si o data dupa jalbreak.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #973 (permalink) | ||
|
Daca telefonul vine de la apple cu 1.1.2, se poate unlock`a ?! Am ocazia sa imi aduc unu din state dar nu m-as risca ca peste tot am citit ca inca nu exista metoda de unlock. Am inteles, merci. O sa mai astept
__________________ The M Thrill. The most powerful letter in the world - a distinctive symbol of an exceptional philosophy in motoring. Last edited by quze; 03-12-2007 at 15:19.. | |||
|
| | #974 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
quze, nu, nu poti folosi inca functiile de telefonie. E un cool gadget daca ai wi-fi pe alaturi, si un iPod.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #975 (permalink) | ||
|
pai se mai intampla ce sa faci,suntem oameni mai gresim si noi,am reusit sa trec de chestia aia intradevar nu am fost atent dar am o alta problema cu itunes tot nu ma lasa sa ma conectez sa pot face downgrade din cauza unui ssl certificate care trebuie sa fie setat la browser l-am setat si tot degeaba.Am reinstalat itunes dar tot degeaba,acum nu pot sa ii fac downgrade.
Last edited by raull; 03-12-2007 at 16:58.. | |||
|
| | #977 (permalink) | ||
| Quote:
Eu am renuntat la 1.1.2 dupa ce am observat ca disparusera setarile la edge. Astept sa apara un update mai grozav, 1.1.1 it's just fine. | |||
|
| | #979 (permalink) | ||
| Quote:
Nu, nu o sa mai primesti dupa restore. Dar pasii pentru restore sunt cei scrisi de mine. 1.1.2 -> 1.0.2 virginizare -> 1.1.1 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |