![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 981 | 57.17% |
| Fiasco | | 222 | 12.94% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.90% |
| Voters: 1716. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #9923 (permalink) | ||
| Ma gandeam ca vrei sa transferi pe altul, atunci nu exista nici o metoda de a copia contactele de pe telefon in sim, doar la Orange cred ca se poate asa ceva. In alta ordine de idei, de la 1 Septembrie intra in vigoare mult asteptata lege care obliga operatorii de telefonie sa decodeze telefoanele achizitionate la pret standard sau pentru care s-a terminat perioada de fidelizare : ..:: A N C O M ::..
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #9924 (permalink) | ||
|
pf.. am facut-o lata cu un iPhone.. i-am dat sa faca restore din iTunes si s-a bulit. De fiecare data cand imi da restore, se incarca si cand ajunge la capat imi da error 1015. Acum sta doar in restore mode... cred ca imi trebuie ceva gen ziphone sau iliberty dar compatibil cu 3.0. idei??
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #9925 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #9926 (permalink) | ||
|
am hackintosh si nu merge. am incercat si pe air (leopard si xp), dar degeaba. alte idei?
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #9927 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #9930 (permalink) | ||
|
mafiaSIC, tu realizezi ca daca de exemplu ai mai mult de 1 nr per contact, sau alte detalii, gen poze, sau un nume mai lung de 8 sau 10 caractere, nu se poate salva pe sim, nu? Plus ca toate telefoanele care nu-s antice, au Contacts, in ziua de azi, si aproape toate care nu-s ultimu' jaf se pot sincroniza cu Address Book sau Outlook. Plus ca ai limita de 200 de numere, sau 250 pe sim.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #9932 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------------------- -------------------------------- intrebarea nr 2 : slacker radio sau pandora ... le-am pus, am pus un zip code de US , dar nu ma lasa sa ascult ca cica sunt outside us. exista ceva varianta de radio ca asta pt europa? sau se pot face astea cumva sa mearga ? thx | |||
|
| | #9933 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | Quote:
Last edited by mafiaSIC; 20-08-2009 at 11:21.. | ||
|
| | #9935 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | Quote:
iPhone Applications and Tips - iFile | ||
|
| | #9940 (permalink) | ||
|
de la el am luat si eu , a 2-a zi mi a ajuns coletul, pachet complet cu tot ce trebuie Posted via Mobile Device | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |