![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 984 | 57.11% |
| Fiasco | | 224 | 13.00% |
| ceva la mijloc | | 515 | 29.89% |
| Voters: 1723. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #9942 (permalink) | ||
| 1 saptamana are comanda facuta la ishield si acum am primit mail ca a fost retinut coletul pentru o verificare random de catre vama din Frankfurt si de luni incep sa expedieze comenzile, m`am gandit sa fac si din SUA insa m`am orientat catre Romania sperand ca o sa ajunga mai repede, si n`am vrut sa iau de pe okazii sau de pe alte site`uri de genul apeland la ishield care mi s`au parut a fi ok.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #9943 (permalink) | ||
|
* GTA styled game for iPhone - Gangstar: West Coast Hustle --- o clona reusita, zic io. Pe 3gs se misca perfect. Cred ca pe 3g se va incarca destul de greu. Eu vi-l recomand cu caldura... pana acu mi se pare super . Cloneaza pana si miscarea camerei din gta.*
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare Last edited by Neodoru; 21-08-2009 at 00:02.. | |||
|
| | #9945 (permalink) | ||
|
Pe 3gs merge perfect la tine o fi de vina si winterboard (sau alte chestii din background)
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #9947 (permalink) | ||
|
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #9950 (permalink) | ||
| Bullshit! Pt a instala jocuri iti trebuie bani(daca costa) si cont pe itunes! Pt a le instala cracuite iti trebuie jailbreak!
|
| | #9952 (permalink) | ||
|
M-am lovit de o problema. Am urmat ghidul de aici : iClarified - iPhone - How to Jailbreak Your iPhone 3GS on OS 3.0.x Using RedSn0w (Windows) Am downloadat versiunea 3.0.1, am facut update cu Itunes, am rulat Redsnow 0.8 iar cand selectez fisierul cu firmware si dau open imi spune " Unable to recognize specified IPSW"
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #9953 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #9956 (permalink) | ||
|
Apple este una dintre cele mai secreto-maniace companii de pe piata, nu vom sti cum va arata noul iPhone decat atunci cand va fi momentul (Apple`s choice) asa ca filmulete de genul sunt ... praf in ochi.
|
| | #9958 (permalink) | ||
|
Alt jocultet care o sa rupa capu'!
|
| | #9959 (permalink) | ||
|
Vedeti ca s-au trezit la realitate baietii de la ishield.ro. Mi-au trimis raspuns la mailurile mele (in care i-am facut de cacao) si s-au scuzat de mii si mii de ori. Azi chiar m-au sunat sa confirm ca mai vreau shield-urile. Mi le livreaza pe luni in Bucuresti. Chiar vroiau sa le livreze sambata in Sibiu (plec acolo sambata). Ce schimbare de stil.
__________________ Pupa in vant | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |