![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 982 | 57.16% |
| Fiasco | | 223 | 12.98% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.86% |
| Voters: 1718. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #10003 (permalink) | ||
|
mersi frumos, am intrebat, pentru ca de curand am folosit igo pe iphone pana in bulgaria...si am fost ff multumit... pe urma am vazut ca se vb ceva de tom tom.. si am crezut ca are ceva in plus mai bun... ehh e ok! ![]() mersi frumos!
__________________ ...si ce daca... | |||
|
| | #10005 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | Quote:
---------- Post added at 16:48 ---------- Previous post was at 14:37 ---------- -am rezolvat problema cu lagul ...cand deschid playerul de muzica devine jocul de nejucat ,dar mai e o mica problema se blocheaza jocul cateva secunde si apoi isi revine ,voua vi se intampla?este vorba de noul "gta" cu gangsteri Iphone 3G 8GB Posted via Mobile Device EDIT: -merci nihilsinedio m-am linistit Last edited by mafiaSIC; 23-08-2009 at 17:28.. | ||
|
| | #10006 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 |
@mafia ipodul manaca ram nu prea merita sa asculti muzica daca ai 3g(inafara celei de pe radio din joc) si da si mie mi se blocheaza uneori cateva secunde si revine dar nu ma deranjeaza in rest se misca f bine si asta se intampla rar am uitat sa ti spun ca se blocheaza tot de la lipsa de ram,cand dai pe harta iti apare status baru si poti vedea ramu liber daca ai sb de ex la mine cand il rulez de la 50 ajung la 7. Last edited by nihilsinedio; 23-08-2009 at 17:47.. | ||
|
| | #10007 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | Quote:
Posted via Mobile Device | ||
|
| | #10008 (permalink) | ||
|
sal. am si io cateva nelamuriri: 1. ce este cidya ( nu vreau vro definitie elevata) mai k la prosti asa )2. cum pot downloada de pe siteul ala hackulous apulous... am inteles k poti sa iei fara bani de pe itunes ceva de genul asta dar sunt total nelamurit vreau sa stiu mai exact ce este si cum se face( daca este cineva rabdator macar pe mn sa imi spuna si mie cate ceva despre asta) sau sa scrie sa vada toata lumea k banuiesc k sunt mai multi incepatori k mn care au aceeasi problema. 3. exista aplicatii instabile care imi pot defecta telefonul software? ce fel de aplicatii sunt alea k n-as vrea sa le incerc 4. exista vrun antivirus ptr iphone? sau nu are rost pentru k e pilaf umplut? 5.v-am facut nervii varza? imi cer scuze dar sunt 500 si ceva de pagini si mi-e greu sa caut probabil s-a mai vorbit despre asta pe undeva.va mutumesc ptr ajutor.
__________________ ANUNTZ VALABIL DOAR IN BUCURESTI!!!!!! CONTACT 0762698453 ID:GRINCICS | |||
|
| | #10009 (permalink) | ||
|
Am instalat invisible shield si sincer sa fiu nu imi place deloc cum arata telefonul cu el. Are un efect de "coaja de portocala/orange peel". O solutie mai buna cred ca este un hard case pentru partea din spate si o folie pentru ecran. Am comandat cateva produse, va tin la curent.
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #10010 (permalink) | ||
|
Si mie mi se pare ciudat Invisible Shield-ul insa numai pe partea din spate, sincer decat hard case mai bine il lasi asa, ii strici tot aspectul, macar invisible shield-ul se lipeste bine de telefon si daca nu`l atingi abia iti dai seama ca are aplicat asa ceva.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #10011 (permalink) | ||
|
Depinde ce hardcase iti cumperi, eu mi-am comandat una de carbon care dupa parerea mea arata foarte bine si nu ii strica deloc aspectul (Din ce poze/filme am vazut pe net) http://www.carbonfibergear.com/direc...ne-3g-3gs-case YouTube - monCarbone Carbon Fiber Apple iPhone 3G / 3GS Case from CarbonFiberGear.com Shield am comandat de aici Crystal Film for iPhone 3G/3GS - iPhone 3G/3GS Accessories - Power Support USA Cand imi vin va spun mai multe.
|
| | #10012 (permalink) | ||
|
Invisible shield e cea mai buna solutie... restul sunt ff pompoase... eu am Belkin.. si abia astept sa pun invisible shield pe el... o mie de carcase.. de protectie.. etc... everything for me is SHIET.... (sorry) ... pana la urma ne-am luat telefonul sa ne bucuram de el asa cum e.. nu sa-l face sa arate mai mare decat este cu adevarat .... RESTECPA!!!
|
| | #10013 (permalink) | ||
| Quote:
le-am studiat pe toate si am ajuns la concluzia ca cel mai bine daca vrei sa te bucuri de el si sa ramana subtire si ok, ajunge o husa de piele de ex, sau una de guma, cat sa nu se zgarie in buzunar. mie personal imi place o husa de piele simpla, 27 lei la orange de ex. cand il scoti ai iphonenu in mana asa cum e el si te poti bucura de el. cand e in husa/toc e protejat si nu ocupa cu mai mult loc in buzunar. | |||
|
| | #10014 (permalink) | ||
| Quote:
Am vazut oameni cu carcase de genul celei pe care ai comandat`o tu, looks like something from a Transformers movie
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #10015 (permalink) | ||
|
am mai vazut ceva interesant... invisible shield modificat... pe spate folosit shieldul si pe fata crystal film... mai mult, invisible shield-ul din spate modificat in asa fel incat acopera doar spatele si nu margini sau colturile in totalitate etc... in fine INVISIBLE shield ramane pe primu loc!
|
| | #10016 (permalink) | ||
|
Eu am cumparat o husa de la Istyle. iSkin se numeste si e o porcarie am mai dat si 1.5mil pe ea.In materie de huse am vazut una care chiar imi place (In poze) si ma duc maine sa o vad live Husa Beyzacases Apple Iphone 3g GTC, uita-te macar in link-ul pus de mine in postul anterior. Eu nu vorbeam de chinezariile alea cu 5$ de pe ebay. Carcasa aia de carbon (care de fapt e doar un backplate) este foarte subtire si chiar nu strica in nici un fel aspectul telefonului. Nu stiu cum puteti lauda asa mult invisible shield, daca nu il aveam acum instalat pe telefon mai ziceam. Arata ca naiba efectul ala de orange peel pe ecran, mai ales in lumina este foarte enervant. M-am gandit initial ca poate nu l-am instalat eu bine sau poate de vineri seara inca nu s-a uscat cum trebuie dar am vazut nenumarate filme pe youtube in care oamenii spun acelasi lucru. Bulele ramase dispar, urmele de apa intinsa dispar si ele dupa 1 zi dar efectul asta de orange peel asa o sa ramana.
|
| | #10017 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #10019 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 |
eu fol invisible shield de aproape un an si ca review pot sa spun urmatoarele: efectul ala de orange peal e o vrajeala de fite, nu mi se pare ca e un aspect de luat in considerare. - +textura in sine este una mult mai elastica decat la alte folii ceea ce face alunecarea pe ecran sa aibe o rezistenta ceva mai mare decat daca ar fi fara folie sau cu un alt tip de folie. Un aspect de preferinte,faptul ca iti da un grip mai bun, pe spate, si unii prieteni prefera senzatia. + Nu se zgarie, lucru pe care l am observat totusi la alte folii -pentru partea de spate care imbraca si grosimea telefonului, daca nu este bine lipita pe partea argintie,aduna mizerie. "Urechile" care acopera partial colturile se lipesc greu si sunt predispuse la a se dezlipi , MAI ALES daca folosesti o husa sau dock, solutia fiind in final sa le tai. -in timp apar mici defecte de folosire pe suprafata lipita de ecran adica in unele zone face niste cute circulare de la degete. Cel mai probabil ele nu ar aparea in cazul cuiva care nu se joaca pe el chestii cu controler unde practic apesi constant o zona a ecranului in diferite directii. Ca protectie pot spune ca am fost multumit de folit dat fiind ca acum cand l am vandut nu avea absolut nici o zgarietura pe fata sau spate. Aveam in schimb una in zona de conectare ,langa microfon, dat fiind ca mi a cazut din buzunar la basket, desi era intr o husa de silicon, pentru ca aceasta avea zona aceea decupata si cazut chiar pe ea. Ce vreau sa spun e ca pentru buzunar si uzura in general invisible shield e perfect, dar tot o husa ti l protejeaza daca pica pe undeva dat fiind ca nici o folie atat de subtire nu e capabila sa absoarba impactul. P.S. la discutia legata de gps, in Spania am fost mult mai multumit de navigon decat de igo pentru ca imi updata pozitia mult mai des/rapid si search function ul e mult mai bine integrat, si fiind posesor de 3g faptul ca se lanseaza si pot sa ma uit in jur pe harta mult mai rapid e un plus Last edited by nihilsinedio; 23-08-2009 at 22:37.. | ||
|
| | #10020 (permalink) | ||
|
This may sound stupid dar stie cineva vreun mod de a respinge un apel? Sau vreo aplicatie care sa iti dea optiunea de a respinge un apel?
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |