![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 979 | 57.12% |
| Fiasco | | 222 | 12.95% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.93% |
| Voters: 1714. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #10063 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 | Quote:
![]() Posted via Mobile Device | ||
|
| | #10065 (permalink) | ||
|
Vreau sa aflu mai multe detalii, ca m-as baga si eu.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #10067 (permalink) | ||
|
V-am zis , pt moment vedem cati ne strangem ( MStefan12 - si eu tre sa vand 3g-ul meu ) dar daca iese treaba nu-i bai. Astazi o sa iau legatura cu tipul ala sa aflu mai multe detalii... in ce consta everything. mai mult daca totul se adevereste (spun asta , ca se poate sa ma fi inselat, sau mai stii omul o fi spus doar asa, deaceea vreau sa fie sigura treaba, sa nu dea inapoi cand noi deja ne strangem!) , o sa aleg unul din voi sa ma insoteasca, sa nu apara discutii etc. Va tin la curent, pana atunci, continuati lista, o zi buna!
__________________ ...si ce daca... | |||
|
| | #10071 (permalink) | ||
|
1. GTC 2. tray 3. MStefan12 4. weeezer 5. firmware 6. Mololo 7. razvany20 8. Godspeed 9. Mister X Eu si Godspeed asteptam detaliile, dar e bine sa fim pe lista deja.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #10072 (permalink) | ||
|
Am primit si eu shieldul de la ishield, foarte seriosi baietii!
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #10076 (permalink) | ||
| Quote:
@MStefan: Nu l`am testat, pur si simplu am observat`o ieri, nu stiu de unde a aparut si ce`i cu ea, am vorbit cu ce de la zagg si au spus ca ar trebui sa dispara in cateva zile, daca nu sa o trimit in SUA si`mi trimit alta gratis.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #10077 (permalink) | ||
| Quote:
Telefoanele, au garantie, sunt pe orange codate? pot fi decodate? | |||
|
| | #10080 (permalink) | ||
|
Suna prea frumos distractia asta.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |