![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 979 | 57.12% |
| Fiasco | | 222 | 12.95% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.93% |
| Voters: 1714. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #10081 (permalink) | ||
|
Salutare tutror wow deja lista e plina ...Am vb cu amicul meu si va lua legatura cu cel , ce ne ve aduce iphone-urile Informativ: Sa nu va ganditi la abonament ca nu e cazu, le luam fara abonament. Iar daca sunt sau nu Codate orange deocamdata nu stiu, oricum nu cred ca este o problema mai ales ca se poate debloca si avand in vedere pretul de achzitie! Maine aflu mai multe, se pare ca nu este o distractie si chiar e pe bune, cel putin asa i-a spus amicului meu ![]() lista poate sa continue ![]() Va tin la curent , numai bine!
__________________ ...si ce daca... | |||
|
| | #10082 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #10085 (permalink) | ||
|
va anunt in seara asta exact toate detaliile ... si eu sunt nerabdator ..... tinem legatura! P.S tot ce mi-a zis pretenul asta al meu, a fost luni de dim... el vb cu colegul lui(orange guy) in weekend. O sa ma sune sa-mi zica detalii tot, si daca facem sau nu dealul... sper sa nu ne bucuram degeaba
|
| | #10089 (permalink) | ||
|
Sa nu le vanda pe alea fara cutie, fara nici un accesoriu care se dau in schimbul sumei de 890lei daca se buleste unul in garantie. Deci, trebuie sa-i pui urmatoarele intrebari tovarasului de la Orange: 1. Telefonul vine complet in cutie cu toate accesoriile? 2. Este codat Orange si daca da se poate decoda oficial tot la Orange? 3. Beneficiem de garantie? Garantia este valabila in baza unei facturi. PS: vine si cu ishield montat? (glumeam)
__________________ Pupa in vant | |||
|
| | #10090 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #10091 (permalink) | ||
|
Nu cred ca e teapa. Am pe cineva care a vandut 3G cand a aparut cu 350-450EURO cand in magazin era 600. Sunt firme mari (corporatii) care beneficiaza de reduceri la iPhone. Pot lua un nr. de telefoane pe an la preturi avantajoase. Dar sunt luate fara a putea fi vreodata decodate oficial la Orange si bineinteles fara factura. Ai factura si garantie la firma respectiva. Daca il cunosti pe om si ai incredere e ok, daca nu asta e, il iei la ghici.
__________________ Pupa in vant | |||
|
| | #10094 (permalink) | ||
|
Preteni ... deja incepti cu presupus-ul....va tin la curent , pentru ca si eu sunt interesat! Nu o sa fie nici o teapa nimic... vb aici indata ce aflu mai multe detalii! Lasati discutiile astea la o parte va rog! Poate chiar nu e pe bune treaba, si renuntam aia e... dar deocamdata nu am nimic.. cum am va anunt! Have a nice day! si o sa postez de indata ce am detaliii! mersi! ---------- Post added at 17:23 ---------- Previous post was at 17:16 ---------- OK last minute update: Am vb cu pretenul asta al meu, si tipul ala e plecat sa aduca iphone-uri.. saptamana asta sau maxim cealalta, vine cu ele in bucuresti! sper sa aduca cat mai multe (peste 10 = sa ramana pretul de 350 euro). Voi posta in legatura cu asta cand vine omul in tara si dupa ce voi lua legatura cu el.. Pana atunci... totul ramane pe PENDING! Nu o sa luati teapa sau eu mai stiu ce... totul o sa fie pe bune, o sa le vedeti inainte sa le cumparati! O sa verific inainte eu sa nu va pun pe drumuri sau eu mai stiu ce. Multumesc pentru interes! Numai Bine!
|
| | #10095 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #10097 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 |
eu mi as pune urmatoarele intrebari: 1 de ce nu spune daca e vorba de cel de 16 sau cel de 32? Cel mai probabil e de 16 dar totusi evita sa raspunda la intrebarea asta. 2 cum se face plata? Ma indoiesc ca gtc sare cu 3500 euro din buzunar ca apoi sa i stranga de la fiecare, desi nu i ar fi greu sa le revanda ulterior. 3 ce faceti la nivel de garantie,daca e fara chiar considerati ca merita? | ||
|
| | #10098 (permalink) | ||
| @nihilsinedio - e de 16gb la 350.. ma indoiesc sa fie de 32gb... oricum observ ca tu vrei daca se poate sa fie de 60 de gb.. dar nu exista... vrei cam mult pt 350 de euro zic eu.. no offence. - plata se va face in functie de ce imi va spune omul care vinde Iphone-uri nsh inca vedem.. vb cu el.. - garantie, factura - man... daca nu vrei... da 500-600 euro la orange si iti da si factura si bon... si garanite vb si cu fetitele alea si in general @ everybody Oameni buni de ce sa zic de 16 sau de 32 daca nici eu nu stiu????? sa va mint? Nu fac deastea... 2 la mana, cand vine cu ele ne strangem si mergem toti daca doriti asa... dar eu nu le voi lua din banii mei(ca nu am de unde) ne intalnim cu el si aia e... oricum o sa gasim o solutie pt fiecare... oricum la 350 de euro.. zimi si mie ce 3gs gasesti??? alb -negru, de 16 de 32.cu garantie --fara garabtie, cu factura--fara factura....JESUS -think - unde gasiti voi si cu garantie si cu factura...dar trebuie sa recunosc... asta-i romanu!!!!.... nu cunosc inca detaliile, sa vedem cu ce se intoarce in bucuresti... ca e plecat din tara sau prin tara nici asta nu stiu. Nu va mai aprindeti.. eu incerc sa ajut si sa ma ajut si pe mine sa-mi achizitionez unul mai eftin.. dar sa nu va ganditi ca sar cu capul inainte .. in niciun caz... asteptati.. si lasati intrebarile prostesti la o parte... ca nu eu am telefoanele... am zis ca putem achizitiona daca ne strangem 10... stiu ca unii dintre voi deja sunteti paranoiaaa.. dar nu se va intampla nimic.. din ceea ce nu vreti!P.S daca nu va covin detaliile... sau credeti ca nsh.. nu o sa mai iasa soarele... ... va puteti retrage... np! Cu respect!
|
| | #10100 (permalink) | ||
|
Pai... afla si tu de unde el aduce, adica daca nu asta, aflam cand se intoarce. Normal ca punem intrebari, traim in Romania, da, si?! asta nu ne da dreptul sa alegem ce cumparam?Ai zis ca lucreaza la Orange, poi daca vin de la orange, sigur iasa cu garantie telefoanele. Si de dincolo luate, tot cam asa ar trebui sa vina... Deci nu o lua ca pe o ofensa. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |