![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 983 | 57.15% |
| Fiasco | | 223 | 12.97% |
| ceva la mijloc | | 514 | 29.88% |
| Voters: 1720. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #10402 (permalink) | ||
|
Revin cu intrebari noi. 1.Am vazut la cineva pe un 3g un program,un fel de taskmanager,care aparea doar daca trageai cu degetul pe ecran de sus in jos,aveti idee cum se numeste ? 2.De unde iau si eu un igo09 bun,cu romania si care sa aiba si limba romana. 3.Un program ceva care sa arate bateria de sus din colt si in procente ? Multumesc. | |||
|
| | #10405 (permalink) | ||
|
@walterc74: PM si iti trimit eu iGO '09 RO
__________________ tel: 0735 696 058 (vodafone) Y!: onu_ro@yahoo.com Mac-urile sunt șurubelnițe și ciocane, nu accesorii de modă! | |||
|
| | #10408 (permalink) | ||
| Quote:
LE : am gasit http://boio.ro/apple-rock-roll/
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #10409 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #10415 (permalink) | ||
| Quote:
In orice caz, daca nu aveti telefoanele luate de la Orange nu faceti upgrade in ca, dev-team a spus ca upgrade`ul la 3.1 se va face cu ajutorul pwnage tool fara upgrade la baseband asa ca aveti grija ca altfel am impresia ca o sa asteptati pana la anul cu el blocat.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #10416 (permalink) | ||
| Quote:
View image: xff.jpg | |||
|
| | #10417 (permalink) | ||
| Quote: Deci ultrasn0w nou poate la urmatorul update de soft.
|
| | #10420 (permalink) | ||
|
george hotz a zis acum 2 ore ca el nu se mai baga
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |