Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco
Succes 978 57.09%
Fiasco 222 12.96%
ceva la mijloc 513 29.95%
Voters: 1713. You may not vote on this poll

Thread Introduction
Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple.

Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone

Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified
Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock
Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS
Firmware downloads: Firmware downloads

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 06-12-2007, 23:44   #1041 (permalink)
Registered User

vali gsm's Avatar

Question

Quote:
Originally Posted by Neodoru View Post
nu stiu pe cati intereseaza (pe mine ma intereseaza pt ca vreau sa am album art-urile in cover-flow ) dar se pot face conturi de iTunes GRATIS - fara sa conteze tara - testat de mine.

http://www.winandmac.com/tips/free-i...here-you-live/
am reusit si eu sa im fac cont , multumesc pt info , dar de cumparat pot ? si cum daca nu am card din SUA ?

vali gsm is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2007, 00:29   #1042 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

nu... dar nu cred ca o sa fie o problema prea mare . eu am reusit sa-mi fac cont la clickandbuy, am setat tot ce trebuia, iar cand am dat in sfarsit "ok" in itunes, mi-a dat "the country doesn't corespond" (cardul e romanesc, iar tzara la itunes uk)( asa ca am lasat-o balta cu cumparatul legal ... momentan chiar daca vrei, nu poti(de pe itunes cel putin).
2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare

Neodoru is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2007, 00:34   #1043 (permalink)
Registered User

vali gsm's Avatar

pai si in afara de alea free poti sa iei alceva de pe itunes?

vali gsm is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2007, 01:27   #1044 (permalink)
Registered User

Chupa85's Avatar

Speedy - Nush,eu n-am rabdare sa astept dupa Apple sa ofere niste functii absolut de baza. Mi se pare normal sa stea telefonul dupa mine, nu eu dupa telefon, indiferent despre ce e vb.
Nu stiu care-i treaba cu minority report, dar ca sa ai 3D trebuie sa ai imaginile care sa ti compuna asa ceva...
Incarcator - poti sa folosesti orice scoate cei 12V pe mufa mama de USB. Sau cumperi un incarcator de iPod
Iar transmitator FM... gasesti peste tot, vezi doar sa nu fie PREA sensibil la interferente
Cat despre vanzari... nu am alte cifre... dar nu pot sa nu ma gandesc la Nokia 5110, 3310, etc. Si cred ca si N95 s-a vandut destul de bine.
Oricum de la 10-11mil cat ar inseamna cumparat de la magazin din SUA la 999Eur(deblocat) mi se pare nesimtit de mare diferenta.
Si am asa o vaga impresie ca pana o sa devina iPhone-ul cu functiile de baza ce ii lipsesc din firmware, o sa apara a doua generatie..
Uite si o stire, e cam ce ai zis si tu..

Ah da.. uitasem.. astept sa inceapa Nokia productia in Ro, sa vad la ce preturi ne dau telefoanele..

Chupa85 is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2007, 04:56   #1045 (permalink)
Paranoia is natural

Exista un convertor free pentru filme din divx in formatul iPhone? Eventual unul sa includa si subtitrarea la encoding .

Cred ca am gasit unul, dar fara subs
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Apropo, voi ati vazut ce scrie in iTunes? "You have the latest update installed, Itunes will check again again on 12/7/2007 "

Last edited by AStateOfMind; 07-12-2007 at 04:56.. Reason: Automerged Doublepost

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2007, 07:13   #1046 (permalink)
EnhanceD

SpEEdY's Avatar

Phone: Nokia N97& Iphone
Quote:
Originally Posted by AStateOfMind View Post
ceea ce ar insemna ... ce mai exact? un nou cip montat in sau ceva adaugat la portul lui sau bluetooth?
Nu man, telefonul are bluetooth, da? Trebuiesc doar activate niste profile din soft. Recieverul gps se va conecta la telefon prin bluetooth. O sa se poata transmite si fisiere pana la urma.

Chupa sunt curios cu ce touchscreen va veni nokia, ala de tot apare prin videoclipuri de prezentare Si stai tu linistit, ca se face nokia la noi in RO nu vor scadea preturile. Asa se fac si unii blugi levis la noi, cred ca pretul de productie e undeva la 20-30 de lei dar in magazin tot 300-400 de lei sunt.

SpEEdY is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2007, 09:30   #1047 (permalink)
tech addict ™

R@Z0R's Avatar

Phone: Nokia N95 8GB + Nokia 6300
well ce se mai aude de SDK ?

R@Z0R is offline    Send Message via Google Talk to R@Z0R Reply With Quote
Old 07-12-2007, 10:03   #1048 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

Quote:
Originally Posted by vali gsm View Post
pai si in afara de alea free poti sa iei alceva de pe itunes?
ceea ce nu e free nu se poate cumpara (momentan cel putin - dar exista apple.ro asa ca poate ne vor include si pe noi pe lista intr-o buna zi)
2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare

Old 07-12-2007, 10:15   #1049 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Phone: HTC Touch HD
R@Z0R, SDK undeva prin februarie.

Sunt curios cat de permisiv va fi, daca voi vedea aplicatii bune lansate si telefoane la liber cu preturi care nu sfideaza bunul simt, imi iau pe loc. Pana atunci insa, zic pas.
Ma uit pe threadul asta si 90% din posturi sunt "cum sparg firmware-ul nou". Nu e chiar modul in care vreau sa folosesc un telefon.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2007, 10:39   #1050 (permalink)
EnhanceD

SpEEdY's Avatar

Quote:
Originally Posted by PigBrother View Post

Sunt curios cat de permisiv va fi, daca voi vedea aplicatii bune lansate si telefoane la liber cu preturi care nu sfideaza bunul simt, imi iau pe loc. Pana atunci insa, zic pas.
Ma uit pe threadul asta si 90% din posturi sunt "cum sparg firmware-ul nou". Nu e chiar modul in care vreau sa folosesc un telefon.
Da, asa e, si mare problema este ca sunt multe cazuri in care crackuirea firmware-ului nou strica telefonul. Deja vin oameni la mine sa imi spuna ca e telefon varza, ca se blocheaza, ca ii iese din programe, dar vor si programe si ringtoneuri si de toate. Sunt sigur ca daca ii dau un telefon asa cum e din fabrica nu ar exista probleme.

Sper ca SDK-ul sa schimbe multe, daca nu o face, atunci astept contra-atacul concurentei. Daca touchui ala de la symbian este facut cu cap si telefonul arata bine o sa sar pe el fara discutii. Dar inca e devreme de discutat despre asta.

Old 07-12-2007, 11:00   #1051 (permalink)
Registered User

varucu's Avatar

se aude ca in februarie iese a doua versiune (UMTS), iar vodafone are drepturi depline de comercializare. daca nu este doar un zvon, sigur il vom vedea si la noi in magazine (cu un abonament piperat probabil )

varucu is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2007, 11:02   #1052 (permalink)
Banned

Dc doriti folii de protectie pentru acest model si altele contactati-ma. Foliile sunt de foarte buna calitate sunt marca 3M, decupate inclusiv in jurul butonului si a difuzorului.

catalin

0728.428.428
0766.714.964

cricri2004 is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2007, 11:18   #1053 (permalink)
EnhanceD

SpEEdY's Avatar

Quote:
Originally Posted by varucu View Post
se aude ca in februarie iese a doua versiune (UMTS), iar vodafone are drepturi depline de comercializare. daca nu este doar un zvon, sigur il vom vedea si la noi in magazine (cu un abonament piperat probabil )
Piperat va fi sigur la noi pe piata ca si pe pietele din franta/germania/anglia. Crezi ca noi suntem mai cu motz? Oricum nu l-as schimba pe varianta umts pe asta. Nu aduce mare branza in plus iar 3g nu prea folosesc, imi ajunge edge pentru mailuri.

Old 07-12-2007, 11:24   #1054 (permalink)
Registered User

varucu's Avatar

daca iTouch-u este dublu fata de pretul american, nici nu vreau sa ma gandesc cat va fi iPhone-u :| (fara sa mai pun si abonamentul lunar).

varucu is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2007, 11:32   #1055 (permalink)
Registered User

Neodoru's Avatar

Quote:
Originally Posted by PigBrother View Post

cei care tot incearca sa-si schimbe firmware-ul au mancarimi. eu am 111 si sunt foarte multumit. intru pe installer sa vaz ce a mai aparut (de la crackeri) si imi uploadez filme&muzica. deci daca nu ai mancarimi sa vezi ce iti aduce nou 112, nu ai probleme.

Old 07-12-2007, 11:57   #1056 (permalink)
Registered User

chiar si 1.1.2 merge fara probleme daca nu ai "mancarimi". nu am avut absolut nicio problema cu telefonul de cand l-am luat. il folosesc normal, filme, muzica, aplicatii necesare,telefon, sms, mail; nu il frec toata ziua cu tot felul de experimente...

Pt. cei care vor filme subtitrate pe iphone - http://divxstation.com/article.asp?aId=100.
Testat de mine numai ca in loc de virtualdub am folosit virtualdubmod. Exista si o varianta mai simpla dar nu mai stiu link-ul.

glucian is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2007, 12:32   #1057 (permalink)

Amyd's Avatar

Quote:
Originally Posted by SpEEdY View Post
Man nu ma refeream la un total de telefoane. Ca stiu faptul ca nokia are tz modele. Ma refeream la vanzarile unui anumit model in sine. Ca de exemplu N95, avand in vedere ca este deblocat si nu este legat de o retea nu visa ca in 2 luni sa se vanda 1 mil de bucati,
Ce vorbesti? N95 a vandut 1,5 milioane unitati in primele 3 luni pe piata (globala). Asta in conditiile in care a fost: a) mai scump decat iPhone, b) mult mai putin mediatizat si c) cu o prezenta retail in SUA mult mai mica (doar magazinele Nokia plus retailerii online).

Amyd is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2007, 13:22   #1058 (permalink)
Registered User

GTC - Black-'s Avatar

salut... o sa ma injurati unii dar... intreb:

A reusit cineva sa-si puna ringtonuri pe Iphone(1.1.1)?

Daca da, Cum? pasii ,mai exact sau ce program ati folosit?

Sper sa nu ma injurati prea rau...

Multumesc.

GTC - Black- is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2007, 13:32   #1059 (permalink)
Paranoia is natural

Amyd, si in conditiile in care iPhone a avut o politica de vanzari preferentiala, sau mai bine zis exclusivista.

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 07-12-2007, 14:03   #1060 (permalink)
EnhanceD

SpEEdY's Avatar

Quote:
Originally Posted by Amyd View Post
Ce vorbesti? N95 a vandut 1,5 milioane unitati in primele 3 luni pe piata (globala). Asta in conditiile in care a fost: a) mai scump decat iPhone, b) mult mai putin mediatizat si c) cu o prezenta retail in SUA mult mai mica (doar magazinele Nokia plus retailerii online).
Compari aiurea, mie mi se pare mai incredibil ca apple a vandut 1 mil de bucati pe piata din america in 2 luni, nu 3 luni, telefoane blocate pe at&t nu cum nokia puteai sa il cumperi sa il folosesti cu orice, avand in vedere ca pretul de lansare a fost 600 de dolari nu 400 cat s-a facut dupa 2 luni, deci cu 100 mai ieftin decat n95, unde mai pui ca nokia se da in multe cazuri gratis la abonamente de teapa celor date cu iphone.

Deci amyd, trebuie recunoscut faptul ca e cel mai bine vandut telefon din ultimii 5 ani. Imagineaza-ti daca nu ar fi fost blocat, as preconiza ca se vindeau vreo 2.5 mil pe luna daca era lansat mondial. Este un succes imens de marketing si imagine.

@GTC ai programul in linkurile de sus de pe thread.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules