![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 978 | 57.09% |
| Fiasco | | 222 | 12.96% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.95% |
| Voters: 1713. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1041 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1042 (permalink) | ||
nu... dar nu cred ca o sa fie o problema prea mare . eu am reusit sa-mi fac cont la clickandbuy, am setat tot ce trebuia, iar cand am dat in sfarsit "ok" in itunes, mi-a dat "the country doesn't corespond" (cardul e romanesc, iar tzara la itunes uk) ( asa ca am lasat-o balta cu cumparatul legal ... momentan chiar daca vrei, nu poti(de pe itunes cel putin).
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #1044 (permalink) | ||
|
Speedy - Nush,eu n-am rabdare sa astept dupa Apple sa ofere niste functii absolut de baza. Mi se pare normal sa stea telefonul dupa mine, nu eu dupa telefon, indiferent despre ce e vb. Nu stiu care-i treaba cu minority report, dar ca sa ai 3D trebuie sa ai imaginile care sa ti compuna asa ceva... Incarcator - poti sa folosesti orice scoate cei 12V pe mufa mama de USB. Sau cumperi un incarcator de iPod Iar transmitator FM... gasesti peste tot, vezi doar sa nu fie PREA sensibil la interferente ![]() Cat despre vanzari... nu am alte cifre... dar nu pot sa nu ma gandesc la Nokia 5110, 3310, etc. Si cred ca si N95 s-a vandut destul de bine. Oricum de la 10-11mil cat ar inseamna cumparat de la magazin din SUA la 999Eur(deblocat) mi se pare nesimtit de mare diferenta. Si am asa o vaga impresie ca pana o sa devina iPhone-ul cu functiile de baza ce ii lipsesc din firmware, o sa apara a doua generatie.. Uite si o stire, e cam ce ai zis si tu.. Ah da.. uitasem.. astept sa inceapa Nokia productia in Ro, sa vad la ce preturi ne dau telefoanele..
__________________ Spare a pony. Ride an iPhone! | |||
|
| | #1045 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Exista un convertor free pentru filme din divx in formatul iPhone? Eventual unul sa includa si subtitrarea la encoding .Cred ca am gasit unul, dar fara subs ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Apropo, voi ati vazut ce scrie in iTunes? "You have the latest update installed, Itunes will check again again on 12/7/2007 "
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. Last edited by AStateOfMind; 07-12-2007 at 04:56.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #1046 (permalink) | ||
| Quote:
Chupa sunt curios cu ce touchscreen va veni nokia, ala de tot apare prin videoclipuri de prezentare Si stai tu linistit, ca se face nokia la noi in RO nu vor scadea preturile. Asa se fac si unii blugi levis la noi, cred ca pretul de productie e undeva la 20-30 de lei dar in magazin tot 300-400 de lei sunt.
| |||
|
| | #1047 (permalink) | ||
|
well ce se mai aude de SDK ?
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #1048 (permalink) | ||
| ceea ce nu e free nu se poate cumpara (momentan cel putin - dar exista apple.ro asa ca poate ne vor include si pe noi pe lista intr-o buna zi)
__________________ Declaratie de avere: 2x Xeon Quad Core X5365; Intel BOXD5400XS Dual LGA 771 Skulltrail D5400XS; 8GB ram; 2x EVGA NVidia GeForce 9800GX2 1GB DDR3 512bit; etc; 4x Apartament in Piata romana, 2x Audi R8 (unu pt piese de schimb), 1x Vila la munte; Semnatura este un pamflet si trebuie tratata ca atare | |||
|
| | #1049 (permalink) | ||
|
R@Z0R, SDK undeva prin februarie. ![]() Sunt curios cat de permisiv va fi, daca voi vedea aplicatii bune lansate si telefoane la liber cu preturi care nu sfideaza bunul simt, imi iau pe loc. Pana atunci insa, zic pas. Ma uit pe threadul asta si 90% din posturi sunt "cum sparg firmware-ul nou". Nu e chiar modul in care vreau sa folosesc un telefon. | |||
|
| | #1050 (permalink) | ||
| Quote:
Sper ca SDK-ul sa schimbe multe, daca nu o face, atunci astept contra-atacul concurentei. Daca touchui ala de la symbian este facut cu cap si telefonul arata bine o sa sar pe el fara discutii. Dar inca e devreme de discutat despre asta. | |||
|
| | #1055 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #1056 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
chiar si 1.1.2 merge fara probleme daca nu ai "mancarimi". nu am avut absolut nicio problema cu telefonul de cand l-am luat. il folosesc normal, filme, muzica, aplicatii necesare,telefon, sms, mail; nu il frec toata ziua cu tot felul de experimente...Pt. cei care vor filme subtitrate pe iphone - http://divxstation.com/article.asp?aId=100. Testat de mine numai ca in loc de virtualdub am folosit virtualdubmod. Exista si o varianta mai simpla dar nu mai stiu link-ul. | ||
|
| | #1057 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Now is the winter of our discount tent. | |||
|
| | #1059 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti |
Amyd, si in conditiile in care iPhone a avut o politica de vanzari preferentiala, sau mai bine zis exclusivista.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #1060 (permalink) | ||
| Quote:
Deci amyd, trebuie recunoscut faptul ca e cel mai bine vandut telefon din ultimii 5 ani. Imagineaza-ti daca nu ar fi fost blocat, as preconiza ca se vindeau vreo 2.5 mil pe luna daca era lansat mondial. Este un succes imens de marketing si imagine. @GTC ai programul in linkurile de sus de pe thread. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |