![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 986 | 57.13% |
| Fiasco | | 224 | 12.98% |
| ceva la mijloc | | 516 | 29.90% |
| Voters: 1726. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #10924 (permalink) | ||
| Nu poti sa asculti muzica pe iPhone decat prin intermediul iPod-ului (asta inseamna sa transferi muzica prin iTunes) sau cu ajutorul unei aplicatii precum yxflash sau chiar iFile. Poti copia melodiile oriunde si folosind acele aplicatii poti naviga catre ele si apoi le poti asculta.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #10925 (permalink) | ||
|
Daca ti se pare prea complicat iTunes (cu toate ca e un manager de muzica excelent, doar ca se foloseste de conceptul "sincronizare" si nu copy/paste si din aceasta cauza multa lume se tot fereste de el) atunci poti apela la o solutie extrem de simpla. Instaleaza quickoffice sau memory stick din app store si daca ai router wireless cam asta e tot. Deschizi aplicatia, iti va da o adresa pe care o introduci in browserul de net si uploadezi mp3-ul. Daca ai mai multe melodii si nu vrei sa stai sa pui una cate una, atunci trebuie sa faci ceea ce se numeste "map network drive". Cauti mai multe detalii pe google precum si in helpul programelor de mai sus. Nu vad de ce ai vrea sa faci asa ceva totusi tinand cont ca din iTunes ai album artwork, versuri... stii tu, eye candy | |||
|
| | #10927 (permalink) | ||
|
Nu stiu ce va chinuiti aiurea cu update-ul asta la 3.1. Il am eu pentru ca am cumparat telefonul de la Orange si pot face update direct din iTunes. Mare smecherie nu e cu el: "Genius Recommendations for Apps" e o basina: iti recomanda aplicatii aiurea, "Download Ringtones Wirelessly" - cine dracu da ~1,5$ pe un ringtone, "Organize Apps in iTunes" - mare abureala cu asezatul icoanelor pe telefon, parca uit unde sunt icoanele. Vorbea cineva de baterie>>>prin soft cred ca nu poate mari durata de viata a bateriei cu mai mult de 5-10%. La mine tine bateria cat tinea si inainte de update-ul la 3.1 adica o zi. Slab rau.
__________________ Pupa in vant | |||
|
| | #10928 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2008 |
mafia spunea ca ii merge tethering pe vodafone live. am activat si eu vodafone live si imi merge netu pe toate porturile testate, dar tetheringul nu mai merge(inainte aveam optiune de internet)-am optiunea de a l activa din meniu si cand ii dau prin usb aud in boxe ca si cum ar incerca ceva prin usb, scrie on dar nu se intampla nimic in final, adica nu se creeaza nici o conexiune. Any ideeas? | ||
|
| | #10929 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #10939 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 Location: buc/cta |
Cum adica tre sa fac rost de un mac, se conecteaaza doar la mac, sau dupa ce se face deblocarea prin jb pe mac, merge si pe windows, stiu ca google-ul ajuta, dar this is faster
__________________ dell 6400 T7200 @ 2.00 GHz + mouse microsoft + logitech X-230 | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |