![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 984 | 57.11% |
| Fiasco | | 224 | 13.00% |
| ceva la mijloc | | 515 | 29.89% |
| Voters: 1723. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #10941 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucureşti Phone: iPhone 3G white |
Telefoanele care au 3.0 deblocat cu ultrasn0w vor putea pastra unlock-ul si pe 3.1, daca update-ul se face cu un ipsw care NU actualizeaza si baseband-ul. Mai exact, baseband-ul nativ al lui 3.0 este deblocabil, iar cel al lui 3.1 NU. Ceea ce face pwnage tool este ca iti creaza un ipsw (asta fiind fisierul din care ti se instaleaza tie softul pe telefon - un fel de kit, ca sa zic asa) cu versiunea de OS 3.1, dar cu pastrarea basebandului lui 3.0. Adica practic beneficiezi de avantajele noului OS 3.1, cu pastrarea basebandului "bun". Orice telefon al carui soft a suferit un update la 3.1, via iTunes, cu ipsw-ul original Apple, are baseband-ul updatat si astfel NU este deblocabil cu ultrasn0w. In aceeasi situatie se afla telefoanele comercializate in prezent in magazine, care vin cu 3.1 "din fabrica". | ||
|
| | #10942 (permalink) | ||
|
Un post foarte explicit si bun in acelasi timp. Acuma o intrebare: chiar asa de greu e de spart noua asta versiune de la 3.1 in sus? Ca daca nu gresesc, dev team le impusca pana acuma cam pe toate cum apareau. S-o pus Apple pe treaba?
__________________ PS3 & iPhone user | |||
|
| | #10944 (permalink) | ||
|
Am o intrebare pt cei care si-au achizitionat un iphone de la orange ro.Daca l-ai luat din magazin , ti l-a desigilat acolo si l-a activat vanzatorul sau l-ai activat acasa ? La fel si pentru cei care l-au primit prin curierat? A sosit deja activat sau...? Intreb pt ca nu inteleg cum poate ajunge telefonul cu 3.1 la cumparator in momentul in care exista destule telefoane aflate pe stoc etc care la momentul livrarii din state sau de unde vin ele aveau 3.0.Doar nu-si fac update singure in cutie, sigilate....
| |||
|
| | #10945 (permalink) | ||
|
Telefonul il primesti sigilat si il activezi tu singur acasa, eu prin curierat l`am primit si s`a activat cand l`am conectat la iTunes. Ma indoiesc ca au in Orange Shop-uri instalat iTunes ca sa ti`l activeze tie, si daca e 3.1 sa il refuzi.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #10946 (permalink) | ||
|
Nu stiu daca s-a mai postat dar am sa va dau o metoda deosebit de simpla pt a face update la firmware 3.1 pe Iphone 3G fara sa pierdeti abilitatea de jailbrake si unlock. Bineinteles nu vor putea beneficia de acest update cei pe care i-a mancat in fund sa faca update la 3.1 cand a aparut la apple si asta pt ca se face update la baseband (softul modemului telefonului sa zic asa), pe cand prin acest update se pastreaza basebandu de la firmware 3.0 si astfel ramane activat jailbrake-ul si unlock-ul. DECI, nu faceti update daca nu aveti telefonul 3G (de 2G sau 3GS nu stiu ca habar n-am daca merge si nici nu m-am interesat) cu firmware 3.0 sau 3.0.1 jailbrake-uit mai intai FOARTE IMPORTANT. Daca sunteti in situatia de mai sus atunci treaba se desfasoara foarte foarte usor in continuare, nu trebuie sa intrati in DFU mode sau mai stiu eu ce, e simplu: veti face doar un restore in windows sau mac ce aveti voi cu un firmware pe care o sa vi-l trimit celor interesati prin PM. Deci daca vreti, PM me si o sa va dau un link de unde donwload-ati un custom firmware care e deja activat cu cydia si icy in el. Cydia are in ea toate linkurile si sursele puse, trebuie doar sa mai scoateti prin WIFI (deci va trebuie wi-fi neaparat) ultrasn0w ca sa va mearga reteaua pt cei care nu aveti telefonul unlocked din fabrica si gata toata treaba. Atentie! S-ar putea sa nu va mai apara numele carier-ului de retea adica Orange sau pe ce retea il folositi, dar in rest va merge absolut tot tot, daca e asa atunci scoateti din cydia programelul MAKE IT MINE si o sa puteti pune la loc numele carier-ului. Cam asta e tot, pt intrebari va stau la dispozitie
__________________ PS3 & iPhone user | |||
|
| | #10947 (permalink) | ||
|
JailBREAK, nu JailBRAKE, ca nu e frana! Pe langa asta, tot ce ai scris tu acolo exista si pe iClarified, iar ipsw-uri custom de 3.1 exista pe tot netu'.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #10960 (permalink) | ||
|
m-am uitat in cydia dar nu gasesc nimica de ultrasn0w. unde caut ? eu acuma folosesc tel pe cosmote LE: am dat un search in cydia si nu apare ultrasn0w. e bine? | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |