![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 982 | 57.16% |
| Fiasco | | 223 | 12.98% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.86% |
| Voters: 1718. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #10984 (permalink) | ||
|
Nu se poate, geohot va scoate un jailbreak si se pare ca exista si un unlock pentru baseband 5.x.x : AppuloHa1l
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #10985 (permalink) | ||
|
Am o intrebare folositi Yahoo messenger 1.2.3? Daca da, in el zice ca are push. Unde e ca eu nu l-am vazut sa functioneze? Cat priveste setarea de push nu ma intrebati daca stiu s-o setez cum trebuie ca am mail tot la yahoo pus pe Push si merge ok. PS. Buna veste Zaone, se pare ca va aparea "ferociousbird" cu care in sfarsit se va putea jailbreake-ui firmware 3.1. Adica cei care ati facut update din greseala la 3.1 din Itunes veti gasi scaparea. Maine se va face cica pe acel site un video despre chestia asta, iar Duminica cica se lanseaza softul. Uhu!
__________________ PS3 & iPhone user | |||
|
| | #10987 (permalink) | ||
| Zice ca pe luni in colo apare pwnage tool si pentru windows. Ce ma intreb eu si nu stiu daca stie cineva de aici raspunsul: se poate oare include in ipsw si ce mai se instaleaza dupa aceea din cydia (un 5 icon dock, un cycorder, un SBSettings)? Adica ma gandesc dai un restore si adios nu mai stai sa instalezi toate alea dupa. Legat de invisible shield si iPhone alb... si eu si prietena avem albe si de cum le-am luat am pus imediat pe ele invisible shield. Dupa ~6 luni le-am dat jos Al meu a stat pe lenjerie rosie si se inrosise pe spate (de fapt se facuse mai mult roz), al ei era plin de praf si de murdarie pe spate. Amandoi le-am lasat doar pe cele de fatza. Am vazut si folii din alea la 5 lei/kg si sunt foarte bune si alea. Sunt ele mai groase dar isi fac treaba. Pana la urma nu prea conteaza ce pui (in materie de folie) tot e mai buna decat nimic. Bineinteles, invisible e cea mai ok dar si cea mai scumpa. Sa auzim numai de bine. Cine nu a cumparat pana acum sa ia S.K.O.B 2 (super ko boxing 2). $5 si merita din plin. | |||
|
| | #10988 (permalink) | ||
|
Cica s-ar putea, cineva a incercat sa`mi faca odata un ipsw cu ultrasn0w dar nu mi`a mers, poate din cauza ca nu aveam mobile substrate, oricum poti incerca.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #10989 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucureşti Phone: iPhone 3G white |
Doamne ajuta sa fie adevarata pasarica cea feroce. Dupa aia, daca o sa mearga si o sa fiu fericit, o sa va povestesc si cum a ajuns subsemnatul sa faca idioticul update de la 3.0 la 3.1, oarecum cu buna stiinta | ||
|
| | #10992 (permalink) | ||
| Quote:
Unlock-ul nu ma intereseaza, o sa-l folosesc mereu in orange, dar ma gandesc ca pe viitor poate o sa il vreau jailbreak-uit. Ce ma sfatuiesti?
__________________ Anatidaephobia:The fear that somewhere, somehow, a duck is watching you. None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me. Vi Veri Veniversum Vivus Vici | |||
|
| | #10994 (permalink) | ||
| Quote:
ma intereseaza pentru aplicatiile homebrew care nu exista pe appstore si nici nu au vre-un corespondent apropiat. cred ca voi face update-ul, iar cand se va putea, o sa fac si jb-ul.
__________________ Anatidaephobia:The fear that somewhere, somehow, a duck is watching you. None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me. Vi Veri Veniversum Vivus Vici | |||
|
| | #10996 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #11000 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |