![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 979 | 57.12% |
| Fiasco | | 222 | 12.95% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.93% |
| Voters: 1714. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #11123 (permalink) | ||
|
Foarte multa lume foloseste tethering`ul de pe telefon, nu in Romania unde abonamentele sunt de 2 bani, dar in SUA unde au abonamente nelimitate se foloseste extrem de mult.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #11124 (permalink) | ||
| Quote:
eu il folosesc, si in zonele cu semnal 3g chiar se misca decent.
__________________ Anatidaephobia:The fear that somewhere, somehow, a duck is watching you. None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me. Vi Veri Veniversum Vivus Vici | |||
|
| | #11125 (permalink) | ||
|
Da, ar fi o idee dar oricum nu folosesc asa ceva. Apropo, de sn0wbreeze ce se mai aude? Ca era preconizat sa apara "ieri"! ---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 16:48 ---------- Vreau sa vad daca telefonul imi este cu adevarat locked, pt ca drept sa spun nu stiu doar banuiesc. Daca dezinstalez ultrasn0w ar trebui sa-mi dau seama nu? Dupa care il pot instala la loc fara probleme, nu stric nimic nu?
__________________ PS3 & iPhone user Last edited by catanzaro27; 13-10-2009 at 17:43.. | |||
|
| | #11128 (permalink) | ||
|
Daca fara ultrasn0w nu gaseste reteaua nu conteaza ce apare acolo, e clar ca e blocat pe o retea, poti afla in care pe site-ul apple, exista o sectiune unde introduci serialul si tara si iti spune cat mai are garantie. Poti cauta si incerci acolo cu mai multe tari. https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do acolo poti vedea pana cand mai e in garantie.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #11130 (permalink) | ||
|
Factory unlocked Carrier 5.0 here
__________________ Vând cateva jocuri pentru PS3 | |||
|
| | #11131 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 |
stati sa vad daca am inteles corect: Daca cumpar un telefon din state, nou din magazin, fara abonament nu il pot debloca sau decoda deloc aici. Pai resoftarea nu asta face ? INteleg din discutiile voastre ca exista codari la mai multe "nivele", dar chiar nu se pot decoda deloc? Si din state sub ce forma pot sa-l iau decodat, cineva aici spunea ca din magazin nu il pot gasi decodat, doar sa il iau de la cineva gata decodat. Pai aia cum il decodeaza acolo, si aici nu se poate? Nu mi-o luati in nume de rau, nu vreau sa par nerecunoscator dar nu imi explic cum daca la ei se poate, la noi nu se poate. Suntem in era internetului !!! ![]() Poate imi explicati mai indetaliu cum stau lucrurile pentru a stii ce sa cumpar si cum . MUltumesc! | ||
|
| | #11132 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #11134 (permalink) | ||
|
de la orange poti sa-ti cumperi deblocat?adica neverlocked, factory unlocked or whatever....
|
| | #11136 (permalink) | ||
| nu poti, daca il cumperi la liber poti cere sa ti-l deblocheze ei, dar va fi deblocat, nu factory unlocked sau neverlocked.
__________________ Anatidaephobia:The fear that somewhere, somehow, a duck is watching you. None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me. Vi Veri Veniversum Vivus Vici | |||
|
| | #11137 (permalink) | ||
| Quote:
"We are unable to display coverage details because your iPhone has not been activated. Please contact your iPhone retailer or wireless carrier to activate your iPhone." E normal sa zica asa?
__________________ PS3 & iPhone user | |||
|
| | #11138 (permalink) | ||
|
m-am pierdut....pai si diferenta dintre deblocat si factory unlocked este (in afara de faptul ca ala vine din fabrica si asta ti-l fac ei)?avantaje/dezavantaje, probleme ceva?merci!
|
| | #11139 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 Location: Craiova Phone: hTC "Erou" | Quote:
| ||
|
| | #11140 (permalink) | ||
|
@catanzaro27 aca a fost cumparat si jailbreak`uit fara a fi vreodata activat da.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |