![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 981 | 57.13% |
| Fiasco | | 223 | 12.99% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.88% |
| Voters: 1717. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #11141 (permalink) | ||
|
Bine sefu da acuma ma enervez rau de tot. De unde naiba aflu de unde e cumparat? Sau mai exact pe ce carrier e blocat? Cineva mai sus zicea ca ar fi pe Orange, dar am dezinstalat ultrasn0w si am lasat cartela mea de Orange, doar pe Orange folosesc telefonul, insa facea ca in prima poza care am pus-o. Deci nu mergea... CUM AFLU UNDE E BLOCAT? PS. Nu de alta dar daca e blocat pe Orange e perfect ca doar pe reteaua asta vreau sa-l tin si o sa pot face fara griji update! ---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 22:02 ---------- Ca si functionalitate e acelasi lucru!
__________________ PS3 & iPhone user | |||
|
| | #11143 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 |
pai pe e-bay vand astia telefoane 3gs noi unlocked si jailbreakuite bun nu stiu ce versiune au dar daca sunt noi noute ....ma gandesc ca sunt achizitionate recent E posibil ca in magazine sa se mai gaseasca cu versiunea 3.0 inca ? Oricum banuiesc ca e vorba de timp pana se sparge si versiunea 3.1, corect ? ![]() Deci chiar daca il iau acum in cateva luni tot il deblochez ! | ||
|
| | #11144 (permalink) | ||
| Quote:
---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:10 ---------- Quote:
Zaone astept un raspuns daca se poate la dilema mea, poate ai ceva idei cum naiba aflu.
|
| | #11146 (permalink) | ||
|
Daca Apple nu`ti poate spune, doar persoana de la care l`ai luat iti poate spune, alta metoda de a afla nu stiu. @solaris : ebay e un fel de okazii, se trag foarte multe tepe, la o adica il poti lua acum si il folosesti ca un iPod, ca si telefon il vei putea folosi cand va fi descoperita o metoda de unlock, daca va fi descoperita o metoda de unlock, daca nu ramai cu iPod`ul.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #11147 (permalink) | ||
| Quote:
Ok Zaone dar daca nu-mi e blocat pe Orange de ce mama naibii imi scrie la Carrier, cu sau fara ultrasn0w, Orange 4.0? Ce reprezinta? + de asta as mai avea o intrebare: Activarea telefonului in asa fel incat Apple sa-mi poata da informatiile despre tel ma compromite definitiv nu? Adica presupune update direct pe iTunes?
|
| | #11150 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
pai pe 3.0 eu aveam installer ! si ca sa pot folosii installer .. in loc sa fac SSH instalam App sync 3.0 parca sau mobile installer 3.0 ... acum nu stiu daca este si pe 3.1 ... Pot face downgrade de soft la 3.0 ca sa beneficiez de toate ?
| ||
|
| | #11151 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 |
stiu si eu ce e pe e-bay Am cumparat pana acum destul de multe chestii si urmaresc in cine sa am ioncredere si in cine nu. Acuma, de ... doamne fereste de tzeapa Am cumparat tot felul de tampenii de peste tot - china, taiwan, usa, etc... si pana acum m-a ferit D-zeu. De obicei urmaresc istoricul vanzatorului si "notele" lui. Daca e utilizator nou,nu ma bag. Si mai e si chestia aia cu money back, banca ii deblocheaza lui banii doar in momoentul in care eu confirm ca nu vreau money back. De... Oricum din ce am cautat eu pe net, astia pe dincolo vand tot felul de programele care cica deblocheaza 3gs-ul. Bineinteles ca majoritatea se refera la jail... si snow... DAR DACA IL CUMPAR DE ACOLO CU 3.0 IL POT DEBLOCA? | ||
|
| | #11152 (permalink) | ||
|
Probabil iti arata Orange pentru ca ai cartela Orange. @solaris : poate sa aiba si 2.0 ideea e ca BASEBAND-UL sa fie 04.26, indiferent ce firmware ai, baseband`ul conteaza pentru unlock.Nu te lua dupa ce vand aia, soft`urile pentru deblocare sunt gratuite, tot ce vand aia sunt tepe.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #11154 (permalink) | ||
| DA. ---------- Post added at 22:30 ---------- Previous post was at 22:28 ---------- Si fara cartela bagata, si fara ultrasn0w imi spune acelasi lucru! ---------- Post added at 22:32 ---------- Previous post was at 22:30 ---------- Teoretic ar trebui sa tina mai mult pe incarcatoru de priza pt ca din ala isi ia exact cat ii trebuie. Acuma e ok si prin usb dar timpul de incarcare POATE fi mai mare (nu neaparat) si de asemenea amerajul POATE fi diferit. Daca vrei sa fi 100% sigur foloseste incarcatorul dar nu e stres, dupa cum spuneam, nici cu cablu usb.
|
| | #11156 (permalink) | ||
| Quote:
@solaris: poti afla si inainte sa`l cumperi daca il iei de la cineva care te lasa sa il vezi inainte sa platesti.
|
| | #11157 (permalink) | ||
|
catanzaro27, eu nu stiu sa poti afla pe ce retea e blocat, dar poti incerca sa-i dai restore la 3.0 oficial, bagi cartela Orange, si incerci sa-l activezi normal cu iTunes (ar trebui s-o faca automat). Daca nu merge (doar iti spune ca simul e incorect, si atat, nu e panica sa iti "compromita" telefonul ), inseamna ca e blocat pe alta retea, si oricum nu te intereseaza pe care, in cazul respectiv.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #11159 (permalink) | ||
| Depinde de magazin, poate te las sa`l verifici. Oricum daca e sigilat si e din magazin si iti spun aia ca are 3.0 atunci cel mai probabil nu are update de baseband, dar daca are 3.1 si e sigilat atunci you are out of luck.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |