Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco
Succes 981 57.13%
Fiasco 223 12.99%
ceva la mijloc 513 29.88%
Voters: 1717. You may not vote on this poll

Thread Introduction
Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple.

Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone

Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified
Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock
Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS
Firmware downloads: Firmware downloads

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 13-10-2009, 22:40   #11161 (permalink)
Registered User

catanzaro27's Avatar

Phone: IPhone 3G 8Gb
Quote:
Originally Posted by zaone View Post
Iar vorbesti prostii, am zis mai sus ca poate avea si fw 2.0, daca are baseband 05.11 il tii bibelou.
@solaris: poti afla si inainte sa`l cumperi daca il iei de la cineva care te lasa sa il vezi inainte sa platesti.
Bine sefu, se presupune TEORETIC, ca daca e cumparat din magazin si omu ii de incredere, si ii zice ca l-a luat de acolo cu 3.0 ii clar ca are 4 la baseband.

catanzaro27 is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2009, 22:40   #11162 (permalink)
Registered User

Multzam !
Problema mea e ca tipul din America e cam a-tehnic si ma risc daca il rog pe el sa cumpere si sa intrebe la magazin ce versiune de soft sau baseband au. Ma risc mult. Asta e, vrei sa iesi mai ieftin si constati ca nu e nici o afacere.
Asta e !

solaris is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2009, 22:43   #11163 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Phone: iPhone 3GS 16 GB, LG 343i
Quote:
Originally Posted by solaris View Post
Multzam !
Problema mea e ca tipul din America e cam a-tehnic si ma risc daca il rog pe el sa cumpere si sa intrebe la magazin ce versiune de soft sau baseband au. Ma risc mult. Asta e, vrei sa iesi mai ieftin si constati ca nu e nici o afacere.
Asta e !
Pai cat te costa sa`l iei de acolo?

zaone is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2009, 22:48   #11164 (permalink)
Registered User

vreo 400 $

solaris is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2009, 22:48   #11165 (permalink)
Registered User

catanzaro27's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mister X View Post
catanzaro27, eu nu stiu sa poti afla pe ce retea e blocat, dar poti incerca sa-i dai restore la 3.0 oficial, bagi cartela Orange, si incerci sa-l activezi normal cu iTunes (ar trebui s-o faca automat). Daca nu merge (doar iti spune ca simul e incorect, si atat, nu e panica sa iti "compromita" telefonul ), inseamna ca e blocat pe alta retea, si oricum nu te intereseaza pe care, in cazul respectiv.
Spui tu ceva foarte interesant aici. Te intreb ceva atunci. Fac restore la firmaware 3.0 oficial da? Bun. Dupa ce-mi face restoreu`imi face tot el automat activarea? Si daca o face imi cere atunci o cartela a carrier-ului pe care e blocat telefonul, nu? Atunci o sa aflu pe ce carrier e telu. Bun. Pai si cand face activarea nu-mi baga noul update?

Old 13-10-2009, 22:50   #11166 (permalink)
Nick anterior: Kokolino

criminal.mind's Avatar

nu.te intreaba daca vrei sa-i faci update.eu vb de al meu, l-am luat, l-am activat si apoi m-a intrebat de update...

criminal.mind is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2009, 22:50   #11167 (permalink)
il Dottore

coldone's Avatar

Phone: Iphone 3GS White, Samsung Omnia HD, SonyEricsson W995
Quote:
Originally Posted by catanzaro27 View Post

Si fara cartela bagata, si fara ultrasn0w imi spune acelasi lucru!
La Carrier iti arata ultima retea folosita, chiar daca scoti cartela din telefon

coldone is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2009, 22:54   #11168 (permalink)
Registered User

catanzaro27's Avatar

Aha. Si nu sti alta metoda, sau oricine altcineva de aici, cum pot sa aflu pe cine e blocat telu fara metoda cu restore? Ca e cam lunga.

Old 13-10-2009, 22:56   #11169 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Metoda cu restore nu poate decat sa iti spuna ce stii deja, ca nu e blocat pe Orange.

Old 13-10-2009, 23:05   #11170 (permalink)
Registered User

catanzaro27's Avatar

Ceea ce e si normal, gandind logic, pt ca am scos ultrasn0w si nu a mai mers reteaua pe orange. Coldone mi-a raspuns la cealalta intrebare in sensul ca la carrier iti apare trecut ultima retea folosita. Si in final se pare ca nu se poate afla reteaua pe care ai codat un telefon decat daca nimeresti din greseala sa pui cartela carrier-ului respectiv in tel cand nu are ultrasn0w activat (sau iti spune vanzatorul de unde e cumparat - dar pt mine pica pt ca nu am aflat). NASPA! Asta e. Cel putin stiu ca e codat si asta e cel mai important lucru. Mersi baieti!
PS. M-am intrebat chestiile astea pt ca cutia cu care am primit telefonul, totul - dar absolut totul - inclusiv telefonul erau impecabile - deci formau un tot unitar incredibil, avea pe spate scris ceva de la AT&T deci carrier de America, telefonul era adus din America - puscau toate, ba era trecut si orasul mai exact de unde era telefonul Copertino California USA. INSA IMEI-ul, serial number-ul si ICCID nu erau aceleasi cu cele din telefon. Deci era clar ca, cutia era de la alt telefon si asta m-a facut curios sa aflu de unde e. Asta e. Oricum nu e bai pt ca telefonul era nou nout si l-am luat la un pret foarte ok.

Last edited by catanzaro27; 13-10-2009 at 23:16..

Old 13-10-2009, 23:23   #11171 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Rumor: Apple Unlocking iPhone and iPod Touch's Latent FM Powers With Radio App - iPhone - Gizmodo cat m`am rugat sa aiba radio 3GS`ul, se pare ca are dar m****** astia de la Apple nu vor sa faca o aplicatie care sa se foloseasca de el
And something very cool : http://xsellize.com/showthread.php?t=67523

Last edited by zaone; 13-10-2009 at 23:40..

Old 13-10-2009, 23:50   #11172 (permalink)
Registered User

Poison's Avatar

Phone: 0769 680 614
Mi se pare o prostie pogoplank asta. Este ceva nou, dar nu este ceva ce as tine pe telefon. Drept dovada, i-am dat uninstall

Poisoned User & Account

Poison is offline    Reply With Quote
Old 13-10-2009, 23:58   #11173 (permalink)
Registered User

edishor's Avatar

Phone: 2G, 3GS
Salutare la toata lumea. Ma intereseaza daca are cineva instalat Accuterra. Este o aplicatie destinata pasionatilor de offroad cu tot ceea ce include (moto, 4x4, .....)
Peace.

Last edited by edishor; 14-10-2009 at 00:19..

edishor is offline    Reply With Quote
Old 14-10-2009, 01:05   #11174 (permalink)
Registered User

pana la urma,ca sa stiu ce fac,iphone-ul e compatibil cu serviciul Vodafone Live ?
atentie,nu cu Mobile internet,ptr ca vreau sa ma duc sa fac scandal la ei
cheers
b.

justbeck is offline    Reply With Quote
Old 14-10-2009, 01:25   #11175 (permalink)
Registered User

Phone: hTC "Erou"
Question

Quote:
Originally Posted by justbeck View Post
pana la urma,ca sa stiu ce fac,iphone-ul e compatibil cu serviciul Vodafone Live ?
atentie,nu cu Mobile internet,ptr ca vreau sa ma duc sa fac scandal la ei
cheers
b.
-nepoate esti batut in cap? pana acum ce ti-am explicat? eu am vodafone live cu setarile de pe site de la ei ... ceva mai simplu de atat nu intelegi?

mafiaSIC is offline    Reply With Quote
Old 14-10-2009, 02:00   #11176 (permalink)
Hater

Mister X's Avatar

Phone: Fara numa'!
Tradus: e compatibil, dar nu oficial. Felul cum il poti face sa mearga nu e ceva chiar simplu, si oricum Vodafone habar n-are de metoda aia, sau daca are, n-ar spune-o, tocmai ca sa vanda abonamentele de Mobile Internet.

Mister X is offline    Reply With Quote
Old 14-10-2009, 02:05   #11177 (permalink)
Registered User

Salut .. mi-am instalat SBSettings si nu-mi merge (soft 3.1 ) la voi merge .. sau daca ati reusit sa o faceti sa mearga .. cum ?

exeb is offline    Reply With Quote
Old 14-10-2009, 02:07   #11178 (permalink)
Registered User

am inteles
mafia nu trebuia sa fii atat de recalcitrant,eu nu te-am "deranjat" cu nimic in sensul asta
maine am sa am internetul pe mobil,deci v-as fi recunoscator daca-mi spuneti cum sa setez telefonul astfel incat sa-mi mearga netul pe vdf live
cheers
b.

justbeck is offline    Reply With Quote
Old 14-10-2009, 10:59   #11179 (permalink)
frozen

zaone's Avatar

Atentie! Noile 3GS`uri care incep sa apara pe piata au o modificare in Bootrom. Ce inseamna asta? Inseamna ca nu mai sunt vulnerabile la exploit`ul de jailbreak. E foarte posibil sa nu fie vreodata, e la fel de posibil sa fie jailbreak`uite dar sa necesite repetarea procesului la fiecare restart, asa ca atentie de acum incolo, luati in calcul posibilitatea de a nu putea face jailbreak, activare nici deblocare telefonului.

Old 14-10-2009, 11:31   #11180 (permalink)
Registered User

@justbeck: Abonamentul Vodafone Live! de 4.16 euro (sau cat e) cu 500 de mega trafic este compatibil cu iPhone.
Tot ce trebuie sa faci este sa intri in settings>general>network>network settings si sa completezi la APN: live.vodafone.com.
Atat trebuie sa faci. Nu mai trebuie setat proxy-ul sau ceva. Deci nu mai e nevoie de Iphone Configuration Utility. Merge direct.
Toate porturile vad ca nu mai sunt blocate, asa ca merg Safari, Mail, Weather, Youtube si tot ce mai cere trafic de date.

ceep is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules