![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 981 | 57.13% |
| Fiasco | | 223 | 12.99% |
| ceva la mijloc | | 513 | 29.88% |
| Voters: 1717. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #11162 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 |
Multzam ! Problema mea e ca tipul din America e cam a-tehnic si ma risc daca il rog pe el sa cumpere si sa intrebe la magazin ce versiune de soft sau baseband au. Ma risc mult. Asta e, vrei sa iesi mai ieftin si constati ca nu e nici o afacere. Asta e ! | ||
|
| | #11165 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ PS3 & iPhone user | |||
|
| | #11166 (permalink) | ||
|
nu.te intreaba daca vrei sa-i faci update.eu vb de al meu, l-am luat, l-am activat si apoi m-a intrebat de update...
__________________ Vând cateva jocuri pentru PS3 | |||
|
| | #11170 (permalink) | ||
|
Ceea ce e si normal, gandind logic, pt ca am scos ultrasn0w si nu a mai mers reteaua pe orange. Coldone mi-a raspuns la cealalta intrebare in sensul ca la carrier iti apare trecut ultima retea folosita. Si in final se pare ca nu se poate afla reteaua pe care ai codat un telefon decat daca nimeresti din greseala sa pui cartela carrier-ului respectiv in tel cand nu are ultrasn0w activat (sau iti spune vanzatorul de unde e cumparat - dar pt mine pica pt ca nu am aflat). NASPA! Asta e. Cel putin stiu ca e codat si asta e cel mai important lucru. Mersi baieti! PS. M-am intrebat chestiile astea pt ca cutia cu care am primit telefonul, totul - dar absolut totul - inclusiv telefonul erau impecabile - deci formau un tot unitar incredibil, avea pe spate scris ceva de la AT&T deci carrier de America, telefonul era adus din America - puscau toate, ba era trecut si orasul mai exact de unde era telefonul Copertino California USA. INSA IMEI-ul, serial number-ul si ICCID nu erau aceleasi cu cele din telefon. Deci era clar ca, cutia era de la alt telefon si asta m-a facut curios sa aflu de unde e. Asta e. Oricum nu e bai pt ca telefonul era nou nout si l-am luat la un pret foarte ok.
__________________ PS3 & iPhone user Last edited by catanzaro27; 13-10-2009 at 23:16.. | |||
|
| | #11171 (permalink) | ||
| Rumor: Apple Unlocking iPhone and iPod Touch's Latent FM Powers With Radio App - iPhone - Gizmodo cat m`am rugat sa aiba radio 3GS`ul, se pare ca are dar m****** astia de la Apple nu vor sa faca o aplicatie care sa se foloseasca de el ![]() And something very cool : http://xsellize.com/showthread.php?t=67523
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. Last edited by zaone; 13-10-2009 at 23:40.. | |||
|
| | #11173 (permalink) | ||
|
Salutare la toata lumea. Ma intereseaza daca are cineva instalat Accuterra. Este o aplicatie destinata pasionatilor de offroad cu tot ceea ce include (moto, 4x4, .....) Peace.
__________________ Sara, Melissa, Lori, 330XD, Pajero, MacBook Pro, Packard Bell, 2G, 3GS Last edited by edishor; 14-10-2009 at 00:19.. | |||
|
| | #11176 (permalink) | ||
|
Tradus: e compatibil, dar nu oficial. Felul cum il poti face sa mearga nu e ceva chiar simplu, si oricum Vodafone habar n-are de metoda aia, sau daca are, n-ar spune-o, tocmai ca sa vanda abonamentele de Mobile Internet.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #11178 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
am inteles mafia nu trebuia sa fii atat de recalcitrant,eu nu te-am "deranjat" cu nimic in sensul asta maine am sa am internetul pe mobil,deci v-as fi recunoscator daca-mi spuneti cum sa setez telefonul astfel incat sa-mi mearga netul pe vdf live cheers b. | ||
|
| | #11179 (permalink) | ||
|
Atentie! Noile 3GS`uri care incep sa apara pe piata au o modificare in Bootrom. Ce inseamna asta? Inseamna ca nu mai sunt vulnerabile la exploit`ul de jailbreak. E foarte posibil sa nu fie vreodata, e la fel de posibil sa fie jailbreak`uite dar sa necesite repetarea procesului la fiecare restart, asa ca atentie de acum incolo, luati in calcul posibilitatea de a nu putea face jailbreak, activare nici deblocare telefonului.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #11180 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: Bucuresti |
@justbeck: Abonamentul Vodafone Live! de 4.16 euro (sau cat e) cu 500 de mega trafic este compatibil cu iPhone. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in settings>general>network>network settings si sa completezi la APN: live.vodafone.com. Atat trebuie sa faci. Nu mai trebuie setat proxy-ul sau ceva. Deci nu mai e nevoie de Iphone Configuration Utility. Merge direct. Toate porturile vad ca nu mai sunt blocate, asa ca merg Safari, Mail, Weather, Youtube si tot ce mai cere trafic de date. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |