![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 983 | 57.15% |
| Fiasco | | 223 | 12.97% |
| ceva la mijloc | | 514 | 29.88% |
| Voters: 1720. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #11181 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ PS3 & iPhone user | |||
|
| | #11182 (permalink) | ||
|
Depinde cum privesti lucrurile. Din perspectiva lor, ei vor sa nu mai faca oamenii modificari la produsul lor, si vor sa tina lumea in anumite limite impuse de ei, dandu-le cate un feature nou la mileniu. Se numeste marketing. Pe cealalta parte, s-ar putea chiar sa le scada vanzarile tocmai pentru ca nu s-ar mai putea face asta, iar nu toata lumea isi ia iPhone ca sa arate ce bashtan e (adica sa-l lase nemodificat in vreun fel).
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #11183 (permalink) | ||
|
Stai linistit, chestia asta nu va dura mult dar o perioada probabil unele telefoane vor beneficia de un semi-jailbreak. Oricum daca nu dai reset la telefon jailbreak`ul nu dispare, dar nu stie nimeni nimic sigur, doar ca au facut un update de Bootrom si iBoot in noile telefoane. Probabil de aceea e si criza asta de telefoane, probabil vom vedea multi cu telefoane luate de la Orange care vor plange.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #11184 (permalink) | ||
| Zise Cătălin cu maximă inteligență. Ăia de la Apple pot să facă ce vor ei. Atâta timp cât nu schimbă OS-ul Apple, nu poți afirma că se prostesc (de ce se prostesc? că nu mai poate Cătă să-și ia aplicațiile din Installous? Și nu numai tu, toți utilizatorii JB. Unii nu folosesc pentru jb pentru a lua aplicații cracked ci pentru altele.. Dar pentru ceilalți s-ar putea spune următorul lucru: nu-ți place, nu cumpăra. Vine Jobs să vă bage ifonu pe gât? Nu cred.). A, da, dacă ar schimba iPhone OS și l-ar face ceva gen Windows Mobile 5.0, atunci da, ai putea zice că se prostesc. | |||
|
| | #11185 (permalink) | ||
|
Asta apropos de "bashtanii" care dau 4-5 sute de euro pe un iphone si apoi dau apel ca nu au credit pe cartela, daramite 78 de centi sa-si cumpere aplicatiile. i`m with apple here.
__________________ Anatidaephobia:The fear that somewhere, somehow, a duck is watching you. None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me. Vi Veri Veniversum Vivus Vici | |||
|
| | #11186 (permalink) | ||
|
Da, sunt curios in afara de Apple si Neodoru cati au dat bani pe iGo sau Navigon? Si nu`mi spuneti ca folositi Google Maps ca... Sunt curios care a dat 100 euro in afara de ei doi(doar de ei 2 stiu eu) pe aplicatia aia.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #11190 (permalink) | ||
|
eu am cumparat igo si navigon.iphoneul e neverlocked si never jailbreaked sau cum vrei sa-i zici ))apropos, le-am trimis un mail celor de la navigon sa bage optiune in meniu pentru limba si am primit urmatorul raspuns : "Dear Sir, thank you for your mail. Navigon are working onthis at the moment. Should you have any further questions, don't hesitate to contact us Yours sincerely..." cred ca in urmatorul update o sa vedem optiunea pentru limba.igo e praf si nu il recomand nimanui.si sa nu mai aud ca igo are acoperire mai mare pentru ca au ACELEASI HARTI.
__________________ Vând cateva jocuri pentru PS3 | |||
|
| | #11191 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 |
o vei gasii in app store e de ajuns sa scrii "4x4" si ai sa gasesti , "4x4 jam" parca se numea ... nu mai stiu sigur pt ca l-am jucat de mult ! ori in app store ori in installous ! (jocul este ceea ce cauti .. mie unul mi-a placut foarte mult ) | ||
|
| | #11195 (permalink) | ||
|
Very old new,deja e jailbreak`uit update`ul. Now this is news : http://www.engadget.com/2009/10/14/a...minivan-video/
|
| | #11196 (permalink) | ||
|
Pai pana se prind romanii, dureaza.. Cum sunt stirile de la go4it, care le-am citit cu 4 zile (minim) inainte, pe engadget.
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #11198 (permalink) | ||
| Quote:
Peace Posted via Mobile Device | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |