![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Iphone - succes sau fiasco | |||
| Succes | | 982 | 57.13% |
| Fiasco | | 223 | 12.97% |
| ceva la mijloc | | 514 | 29.90% |
| Voters: 1719. You may not vote on this poll | |||
| Thread Introduction |
| Acesta este SINGURUL thread despre iPhone (1st, 3G etc.). Aici veti discuta si noutati, si despre aplicatii, si update-urile, TOT. NU se mai deschid alte thread-uri despre telefoanele Apple. Descopera metoda de jailbreak/unlock al oricarui tip de iPhone Poate cel mai complet site cu tutoriale legate de iphone updatat la zi: Iclarified Tutorial unlock 3G, 3GS folosind Ultrasnow: Ultrasnow unlock Tutorial unlock 3GS folosind Purplesnow: Purplesnow Unlock Iphone 3GS Firmware downloads: Firmware downloads |
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #11222 (permalink) | ||
| Quote:
poate pe viitor...
__________________ Anatidaephobia:The fear that somewhere, somehow, a duck is watching you. None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me. Vi Veri Veniversum Vivus Vici | |||
|
| | #11226 (permalink) | ||
| Quote:
am vorbit aiurea, de fapt The iPod touch 3G is NOT supported, ceea ce nu e acelasi lucru.scuze de bad info
__________________ Anatidaephobia:The fear that somewhere, somehow, a duck is watching you. None of you understand. I'm not locked up in here with you. You're locked up in here with me. Vi Veri Veniversum Vivus Vici | |||
|
| | #11227 (permalink) | ||
|
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #11229 (permalink) | ||
| Quote:
Este aici un tip in Spania care deblocheaza dar numai pentru Movistar Spania.
__________________ Sigur ca exista si dragoste la prima vedere, dar este intotdeauna bine sa mai aruncam si o a doua privire. | |||
|
| | #11230 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucureşti Phone: iPhone 3G white |
Ma reinscriu si eu in grupul posesorilor de iphone, dupa o pauza grea de aproape 2 saptamani. @nasty, dai iPhone 3G(S). Am impresia ca si nici nu merge altfel, pt ca daca dai iPhone sau iPod, si il directionezi catre un ipsw de 3G, zice ca e invalid sau ceva de genul asta. | ||
|
| | #11231 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #11233 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucureşti Phone: iPhone 3G white | @zaone, am luat unul identic cu cel pe care-l aveam: 3GS White, pachet complet, de data asta luat de la orange. Al meu era cam de 9.5, asta e absolut impecabil, folosit 3 zile. 1200 m-a costat, sunt mega multumit. Dar de data asta raman cu 3.0 pana cand pun mana pe mac, nu ma mai complic prin TeamView | ||
|
| | #11234 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #11236 (permalink) | ||
| Quote:
Posted via Mobile Device | |||
|
| | #11237 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
salut. am si eu nevoie de ajutor. am un iphone 3gs nou luat din magazin cu 3.1 instalat si modem firmware 05.11.07 si vreau sa ii fac jail break. nu am updatat la 3.1.2 cand mi-a zis itunes si nici nu ma intereseaza unlock deoare sunt pe orange. cum ii fac jailbreak? folosesc direct balcra1n si gata? sau mai trebuie update/restore la 3.1.2 va multumesc. astept pm pt solutii sau aici pe forum
| ||
|
| | #11238 (permalink) | ||
|
Daca ai deja 3.1.2, ar trebui sa folosesti blackra1n, desi multa lume spune ca nu le merge. Multa bafta! ![]() Very cool news: How-to guide details PS/2 keyboard-to-iPhone mod, just for you
__________________ Vand Diverse componente (VGA, DDR, CPU, etc.) | Cumpar Intel E8400 mort. Comenzi haine urbane, de skate, si nu numai. | Vand Sepci Vodafone Ferrari Originale 100%. I reject your reality and substitute my own. | |||
|
| | #11240 (permalink) | ||
|
Mie mi-a mers la inceput blackrain, insa acum nu mai merge deloc sa pun imagine customizata cu pwnagetool
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |